השלב השני של השיפוץ כלל החלפת ה-Woofer והחלפת הרשתות.לצורך העניין פניתי לחברת ML כדי לברר האם יש במלאי Woofer ורשתות.ובכן,בשיחה עם מנהל השרות נאמר לי שאין במלאי Woofer ועדיף לי לחפש בשוק החופשי משהו יותר מתאים.במקביל הוא שלח לי את הספציפיקציה של ה-Woofer כדי שאוכל למצוא משהו מתאים.לאחר חיפושים ובעזרת חבר מהפורום HazooM (תודה לך
היום,הגיע המשלוח מארה"ב ובו שני Woofer's ושתי רשתות.לאחר כבוד הרמקולים פורקו,הוחלפו האלמנטים והורכבו הרשתות החדשות.לאחר חימום קצר של המערכת (מחוסר סבלנות....) התחלתי בשמיעה של קטעי מוסיקה שאני אוהב ומכיר היטב.מה אומר ומה אספר לכם ידידי,התוצאה הפילה את לסתי לרצפה.מעולם,אבל מעולם,לא שמעתי את הרמקולים שלי מנגנים כפי שהם מנגנים כיום.הדפינציה חדה כסכין,ברורה ושקופה לחלוטין,רוחב הבמה ועומקה הינם ללא סוף,והבאס...כן הבאס,עמוק,בשרני לא כופה את עצמו עליך.אתה יותר מרגיש אותו מאשר שומע אותו.פשוט מדהים.אני יודע שיש עוד מקום לשיפור מאחר והרמקול זקוק להרצה.זאת התרשמותי הראשונה בלבד.אם הרמקולים נשמעים עכשיו כך -לאן עוד ניתן להגיע איתם לאחר גמר ההרצה? אני ממש מרגיש כאילו רכשתי רמקול חדש, העולה בעשרות מונים על הרמקול הקודם שלי.ממש כיף.לסיום אני מצרף לכם מספר תמונות להתרשמות.