רכישת מסך ראשון
שלום לכולם
אני חדש בעולם המסכים מהסיבה שאני בעיקר צופה בשידורים הירודים בארץ ועדיין לא מצאתי מסך שעושה עבודה שמתקרבת לאיכות הטחויזיה שלי (ברור לי שלא אקבל את אותה האיכות במסך)
אני מעוניין במסך איכותי שבו אוכל לקבל את האיכות הכי טובה בשידורי SD ובנוסף שיאפשר צפיה בשידורי HD
ההתלבטות הראשנית שלי היא בין LCD לפלסמה.
הנתונים הם: מרחק 3.5-4 מטר
צופה בחדר מואר- לכן חשוב נושא ההשתקפות.
ראיתי כמה מסכים- בעיקר LCD
ראיתי מסכים של סאמסונג, פיליפס והיטאצ'י (היום ראיתי מסך חדש בגודל 47 אינץ' 100 הרץ שבו ראיתי שידורי SD באיכות טובה.) כמו כן ראיתי פיליפס 9664 - גם ראו לא רע אבל מחיר בשמיים.
אשמח להמלצות הן מבחינת הבחירה בLCD/פלסמה , הן מבחינת הגודל המתאים והן מבחינת המלצות על דגמים ספציפים
תודה מראש
FRENZ
אני חדש בעולם המסכים מהסיבה שאני בעיקר צופה בשידורים הירודים בארץ ועדיין לא מצאתי מסך שעושה עבודה שמתקרבת לאיכות הטחויזיה שלי (ברור לי שלא אקבל את אותה האיכות במסך)
אני מעוניין במסך איכותי שבו אוכל לקבל את האיכות הכי טובה בשידורי SD ובנוסף שיאפשר צפיה בשידורי HD
ראיתי מסכים של סאמסונג, פיליפס והיטאצ'י (היום ראיתי מסך חדש בגודל 47 אינץ' 100 הרץ שבו ראיתי שידורי SD באיכות טובה.) כמו כן ראיתי פיליפס 9664 - גם ראו לא רע אבל מחיר בשמיים.
אשמח להמלצות הן מבחינת הבחירה בLCD/פלסמה , הן מבחינת הגודל המתאים והן מבחינת המלצות על דגמים ספציפים
תודה מראש
FRENZ
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
frenzfrenz כתב:שלום לכולם
תודה מראש
FRENZ...
מה לגבי תקציב .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
frenz
לפי ההסבר שלך . אתה צריך לרכוש מסך בעל פאנל מאט .
ויש מספיק אופציות בתקציב של 10k .
.סוני סדרת ה w גודל 46 .
פילפס סדרת 8404 גודל 47
סמסונג סדרת ה b-610 גודל 52
בהצלחה .
לפי ההסבר שלך . אתה צריך לרכוש מסך בעל פאנל מאט .
ויש מספיק אופציות בתקציב של 10k .
.סוני סדרת ה w גודל 46 .
פילפס סדרת 8404 גודל 47
סמסונג סדרת ה b-610 גודל 52
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תודה על העזרה
ראיתי מסכי LED ולא אהבתי לשידורי SD וכן ראיתי את הפיליפס 8404 וגם לא אהבתי- הרבה גרעיניות.
הבנתי שכצרכן של שידורי SD כדאי לי ללכת על הפלסמה- מה דעתכם?
הבעיה היחידה שלי היא שהפחידו אותי בנושא ההשתקפות אך הבנתי שיש מסכים חדשים שמונעים השתקפות
מבחינת המרחק- 3.5-4 מטר, מה המלצה לגבי גודל המסך?
מבין היצרניות היטאצ'י ופנסוניק שהבנתי שהן טובות בתחום, למישהו יש המלצה על דגמים מסויימים?
תודה
ראיתי מסכי LED ולא אהבתי לשידורי SD וכן ראיתי את הפיליפס 8404 וגם לא אהבתי- הרבה גרעיניות.
הבנתי שכצרכן של שידורי SD כדאי לי ללכת על הפלסמה- מה דעתכם?
הבעיה היחידה שלי היא שהפחידו אותי בנושא ההשתקפות אך הבנתי שיש מסכים חדשים שמונעים השתקפות
מבחינת המרחק- 3.5-4 מטר, מה המלצה לגבי גודל המסך?
מבין היצרניות היטאצ'י ופנסוניק שהבנתי שהן טובות בתחום, למישהו יש המלצה על דגמים מסויימים?
תודה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
לצרכים שלך ולתקציב הייתי לוקח (כמובן שתלך ותראה את התמונה קודם)
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743431
פנסוניק S10, תקבל תמונה טובה ב SD וב HD, והתקציב מתאים לך.
בברכה,
שלומי.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743431
פנסוניק S10, תקבל תמונה טובה ב SD וב HD, והתקציב מתאים לך.
בברכה,
שלומי.
טעות. העיבוד תמונה של הסמסונג LED מעולה. לדעתי פשוט ראית את המסך בפעולה כאשר הוא לא מכויל.frenz כתב:כן אבל ב LED רואים עוד פחות טוב מה LCD כשזה נוגע לשידורי SD
וחוץ מזה אין לזה גבול- אני גם יכול לקנות פיוניר ב 17K
מכיר את ה HITACHI LX03?...
ההבדל בין מסך מכויל ללא מכויל הוא שמיים וארץ.
אני לא מדבר על כיול מקצועי, אלא על משחק עם ההגדרות הרבות של המסך (noise reduction) אשר משפר משמעותית את איכות התמונה ב-SD.