האייפון לא מגיב!
קיבלתי את האייפון מחברת פלאפון,שהטענו תחילה,הייתה בעייה בחיבור ה-usb ועדיין יש.
אך עכשיו יש תקלה חדשה,מנסה להפעיל את האייפון, מראה לי מסך לבן ומהבהב כל פעם שאני מנסה לכבות או להדליק.
מי מבין, ויוכל לעזור?
יש מצב שאני אצטרך להחליף את המכשיר?
אך עכשיו יש תקלה חדשה,מנסה להפעיל את האייפון, מראה לי מסך לבן ומהבהב כל פעם שאני מנסה לכבות או להדליק.
מי מבין, ויוכל לעזור?
יש מצב שאני אצטרך להחליף את המכשיר?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
את מחברת לחיבור USB קדמי במחשב, אחורי או דרך מפצל כלשהו?
חברי לחיבור אחורי בלבד (במידה וחיברת אחרת) ונסי שוב.
בנוסף, כפי שנאמר, ודאי שאייטונס מותקן על המחשב ועובד תקין.
חברי לחיבור אחורי בלבד (במידה וחיברת אחרת) ונסי שוב.
בנוסף, כפי שנאמר, ודאי שאייטונס מותקן על המחשב ועובד תקין.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
קודם להתקין אייטיונז.
אחרי זה לוודא שאת מחוברת מהצד האחורי של המחשב, כפי שנאמר.
פותחים אייטיונז ואחרי שמתחברים צריך להראות סימן שהמכשיר נטען ולעשות "גלינג". בשלב הזה הם מתחברים זה לזה.
אחרי זה לוודא שאת מחוברת מהצד האחורי של המחשב, כפי שנאמר.
פותחים אייטיונז ואחרי שמתחברים צריך להראות סימן שהמכשיר נטען ולעשות "גלינג". בשלב הזה הם מתחברים זה לזה.
התקנתי את האייטונז (5 פעמים,כל פעם מחקתי והתקנתי מחדש),חיברתי את האייפון לUSB האחורי (כי אין לי קידמי)
הוא מראה שהוא מחובר,אבל אייטונז לא מזהה את הפלא שלי...משהו הזוי לגמרי!
ניסיתי במחשב אחר, זה עובד מצוין. אבל משום מה המחשב שלי שלילי לגבי האייפון, לא בראש שלו לזהות אותו בשום צורה
הוא מראה שהוא מחובר,אבל אייטונז לא מזהה את הפלא שלי...משהו הזוי לגמרי!
ניסיתי במחשב אחר, זה עובד מצוין. אבל משום מה המחשב שלי שלילי לגבי האייפון, לא בראש שלו לזהות אותו בשום צורה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
גישה ראשונה (מהיר ויעיל במקרים מסוימים) -
1. התחל-->הפעלה, כתבי את הפקודה Services.msc.
2. בחלון שנפתח, ברשימה בצד ימין, מצאי את התהליך שנקרא Apple Mobile Device. באיזה מצב הוא?
3. היכנסי להגדרות שלו באמצעות כפתור ימני ו Properties. ודאי שתחת Startup Type מופיע Automatic ואשרי.
4. משמאל לרשימת התהליכים, כשהתהליך של אפל מסומן, לחצי על Restart Service.
אתחלי את המחשב.
אם לא עזר - פתרון ארוך יותר:
1. תתקיני את תוכנת Revo Uninstaller.
2. תסירי דרכה את כל היישומים של אפל - אייטונס, Quick Time, Updater וכו'.
שימי לב שהתוכנה מסירה יסודי - מריצה בשלב הראשון את ה uninstaller הפנימי של היישום ולאחר מכן עושה סריקה ומאפשרת למחוק ידנית את כל השאריות שנשארו, גם קבצים וגם ערכי רג'יסטרי.
3. התקיני את התוכנה ccleaner, בצעי סריקה וניקוי של המחשב גם עבור קבצים (בחלון הראשי של התוכנה) וגם עבור ערכי רג'יסטרי (תחת issues או "סוגיות" בסרגל הצדי).
4. אתחלי את המחשב.
5. התקיני מחדש את אייטונס. אם יש לך windows 7, בצעי את ההתקנה כ administrator (הפעילי את קובץ ההתקנה ע"י לחיצה עם כפתור ימני ו Run As Administrator)
1. התחל-->הפעלה, כתבי את הפקודה Services.msc.
2. בחלון שנפתח, ברשימה בצד ימין, מצאי את התהליך שנקרא Apple Mobile Device. באיזה מצב הוא?
3. היכנסי להגדרות שלו באמצעות כפתור ימני ו Properties. ודאי שתחת Startup Type מופיע Automatic ואשרי.
4. משמאל לרשימת התהליכים, כשהתהליך של אפל מסומן, לחצי על Restart Service.
אתחלי את המחשב.
אם לא עזר - פתרון ארוך יותר:
1. תתקיני את תוכנת Revo Uninstaller.
2. תסירי דרכה את כל היישומים של אפל - אייטונס, Quick Time, Updater וכו'.
שימי לב שהתוכנה מסירה יסודי - מריצה בשלב הראשון את ה uninstaller הפנימי של היישום ולאחר מכן עושה סריקה ומאפשרת למחוק ידנית את כל השאריות שנשארו, גם קבצים וגם ערכי רג'יסטרי.
3. התקיני את התוכנה ccleaner, בצעי סריקה וניקוי של המחשב גם עבור קבצים (בחלון הראשי של התוכנה) וגם עבור ערכי רג'יסטרי (תחת issues או "סוגיות" בסרגל הצדי).
4. אתחלי את המחשב.
5. התקיני מחדש את אייטונס. אם יש לך windows 7, בצעי את ההתקנה כ administrator (הפעילי את קובץ ההתקנה ע"י לחיצה עם כפתור ימני ו Run As Administrator)
חבר'ה תודות על העצות, אך דבר לא עזר.
באותו יום שכתבתי,הסוכן הגיע, וראה כי קיבלתי מכשיר תקול, מיד בוצעה ההחלפה.
ויש לי אייפון חדש! הבאסה היחידה,שאני צריכה לעלות לבית של אחי,כי רק המחשב שלו מזהה את החיבור לאייפון.
המחשב שלי משנת 1998,קצת קשה לו לעכל דברים חדשים (אבל מע' מאק עם פריצה לאונבוטו,ותוכנות מיה וגרפיקה,זה כן נקלט,ועובד תותח)
אז חיסרון קטנטן יש, אבל קיבלתי אייפון חדש לבנבן מבלי לשלם על תיקון.
יום מקסים
ושוב תודה
באותו יום שכתבתי,הסוכן הגיע, וראה כי קיבלתי מכשיר תקול, מיד בוצעה ההחלפה.
ויש לי אייפון חדש! הבאסה היחידה,שאני צריכה לעלות לבית של אחי,כי רק המחשב שלו מזהה את החיבור לאייפון.
המחשב שלי משנת 1998,קצת קשה לו לעכל דברים חדשים (אבל מע' מאק עם פריצה לאונבוטו,ותוכנות מיה וגרפיקה,זה כן נקלט,ועובד תותח)
אז חיסרון קטנטן יש, אבל קיבלתי אייפון חדש לבנבן מבלי לשלם על תיקון.
יום מקסים
ושוב תודה