Denon 4310 Vs. Pioneer LX82

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #21 

בתור בעלים של דנון 4810 חתימת הסאונד של הדנון רחוקה מלהיות בהירה ואני מניח שהסאונד שה 4310 יפיק יהיה זהה. מבחינת רסיבר קולנוע ביתי ה 4310 מתקדם יותר מהפיוניר בכל מה שקשור להזרמת תכנים ברשת (אודיו בלבד), עיבוד תמונה (צ'יפ של ABT), מערכת כיול, DPL IIz. אם נטיית הלב שלך למוצרים של פיוניר הייתי מחכה ל LX73 שמגיע עם HDMI 1.4 ועיבוד תמונה של ABT.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #22 

ראשית כל, לימאהה יש הגנת זכויות יוצרים על המושג "סאונד בהיר" לכן יש להיזהר כשמשתמשים בו לגבי רסיברים אחרים.

לדנון לטעמי אין סאונד בהיר אלא מאוד נטראלי שזה טוב אך גם מעט לייד-בק מה שנותן את התחושה של אנמיות.

yosihary
(אא"לט) גם בפיוניר החל מה 72 יש גם עיבוד יותר מתקדם)
...
אשמח אם תרחיב מעט על הפרוססינג החדש של הפיוניר 72 וה-82 כי לידיעתי הוא זהה לזה של ה-71 וה-81
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #23 

אישית אגב, אני ממליץ על הפיוניר LX70. הגברת SS רגילה, משמע סאונד "מסורתי" נעים, עם העיבוד סראונד המוצלח שלהם.
אבל זה רק אני...

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #24 

שלום זאב
אני ממש לא מבין מאיפה אתה שואב את המידע על הדנון.
לי יש דנון 3808 והדבר האחרון שאפשר לומר עליו הוא שהוא בהיר.
אם אתה מעוניין לשמוע סאונד צורם ובהיר שחותך באוזן, תנסה ימהה.

אם לטענתך הדנון פחות בהיר מהאונקיו,אז אני מסיק מכך שהאונקיו ישמע לאוזניי
סתום ועמום.
תקן אותי אם אני טועה.[/quote]

אני שואב את המידע על דנון על סמך חוות דעת אישית. הסאונד של הרסיברים שלהם לא לטעמי בגלל שהוא קליני וצורם בתדרים הגבוהים אבל יחסית לרסיברים של ימאהה הוא כבר לא כל כך נורא, לפחות בשבילי.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #25 

איתי_הגיתי כתב:אישית אגב, אני ממליץ על הפיוניר LX70. הגברת SS רגילה, משמע סאונד "מסורתי" נעים, עם העיבוד סראונד המוצלח שלהם.
אבל זה רק אני...
...
(Y)
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #26 

גם לי יש את הדנון 3808, אין לו שום בהירות, הוא די נטרלי.
אני אגב גם עם פותח השרשור בדילמה לאיזה רסיבר לשדרג,
ה Z11 של ימהה שמאד אהבתי את הצליל שלו, נמכר בארה"ב באזור ה 2500$,
ובארץ עדיין באזור ה 30K...
נערך לאחרונה על ידי איתי_הגיתי ב 24/05/2010 20:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #27 

כל אחד והטעם שלו.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #28 

די נכון להגדרה לגבי הדנון . הוא לא חלב ולא בשר . לעומת זאת האונקיו הוא יותר מידי פאנצ'י.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #29 

שוב זה תלויי ברמקולים, אם הם בהירים השילוב עם האונקיו יהיה מושלם, אם יש להם סאונד יותר מעוגל הייתי הולך על הLX70 או אם היה לי את התקציב אז על הLX82. אני מאוד מרוצה מהאונקיו 875 שלי ולא הייתי מוצא משהו יותר מתאים לסט שלי מבחינת הסאונד והאפסקייל שהוא עושה לתמונה פשוט מדהים (תודות לES ולדנליאור על כיוון ההגדרות).

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #30 

זאב,
אני מצטער אבל עד היום הרסיברים של אונקיו תמיד נשמעו לאוזני בהירים וממש לא מוסיקלים בסטריאו. היה לי את ה Onkyo TX-DS939 שנקנה בהמון כסף (1997)והוא היה בושה וחרפה בסטריאו (יאמר לזכותו שבסראונד עם הלייזר דיסק הוא היה טוב מאד) הוא נבעט מהבית לטובת 2092 של ימאהה (שהוחלף ל 2095 אח"כ ל AX1). עד לפני חודש וחצי היה לי Onkyo TX-DS595 ישן וזמני לזמן קצר עד שהדנון 4810 שלי הגיע. ואם לתאר את הסאונד ממנו אז הוא היה מאכזב מאד. סאונד רזה, בהיר עד כדי צרחני, מאד מעייף ובנוסף לכל זה הוא היה גם פלטת שבת יעילה מאד...
הפואנטה שלי היא שלכל חברה יש מוצרים לכאן ולכאן אבל ההמלצה הגורפת ושלילת אופציות אחרות היא קצת טעות מצדך. אני מבין שאתה מרוצה מאד מהאונקיו שלך אבל קח בחשבון שיש חלופות טובות ואף ראויות יותר מאשר ההמלצה הגורפת על האונקיו. אין לי מושג איך הפיוניר נשמע אבל כן יש לי מושג איך הדנון נשמע בסטריאו וברב ערוצי. לאוזני הוא נשמע נפלא ומאד מוסיקלי וממש לא צורם בגבוהים.(שוב לטעמי האישי).
ליאור

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #31 

תודה רבה לכולכם על ההסברים המלומדים (Y)
בהחלט מעניין לשבת בצד ולקרוא את הדעות השונות :)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #32 

LiorDrZ כתב:זאב,
אני מצטער אבל עד היום הרסיברים של אונקיו תמיד נשמעו לאוזני בהירים וממש לא מוסיקלים בסטריאו. היה לי את ה Onkyo TX-DS939 שנקנה בהמון כסף (1997)והוא היה בושה וחרפה בסטריאו (יאמר לזכותו שבסראונד עם הלייזר דיסק הוא היה טוב מאד) הוא נבעט מהבית לטובת 2092 של ימאהה (שהוחלף ל 2095 אח"כ ל AX1). עד לפני חודש וחצי היה לי Onkyo TX-DS595 ישן וזמני לזמן קצר עד שהדנון 4810 שלי הגיע. ואם לתאר את הסאונד ממנו אז הוא היה מאכזב מאד. סאונד רזה, בהיר עד כדי צרחני, מאד מעייף ובנוסף לכל זה הוא היה גם פלטת שבת יעילה מאד...
הפואנטה שלי היא שלכל חברה יש מוצרים לכאן ולכאן אבל ההמלצה הגורפת ושלילת אופציות אחרות היא קצת טעות מצדך. אני מבין שאתה מרוצה מאד מהאונקיו שלך אבל קח בחשבון שיש חלופות טובות ואף ראויות יותר מאשר ההמלצה הגורפת על האונקיו. אין לי מושג איך הפיוניר נשמע אבל כן יש לי מושג איך הדנון נשמע בסטריאו וברב ערוצי. לאוזני הוא נשמע נפלא ומאד מוסיקלי וממש לא צורם בגבוהים.(שוב לטעמי האישי).
ליאור
...
LiorDrZ

אתה האדם הראשון שכותב שהרסיברים של אונקיו יש להם גוון בהיר בשמע דו ערוצי .

אז ככה עד היום כל רסיבר של אונקיו ששמעתי . היה לו גוון של צליל חם ובשרני . כמו הטמפרטורה של הם חמים מעל יתר המידה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #33 

LiorDrZ כתב:זאב,
ליאור
...
מה שהיה לפני כמה שנים לא תופס לגבי היום, היו שינויים בהבדלי הרמות כמו למשל אצל ימאהה שאיכזבו אותי בגדול בכל קטגוריית מחיר, דנון השתפרו לעומתם אבל עדין נשאר האופי הקליני והחד שמציק לי באוזניים,
כנראה שיש אנשים שאוהבים את הסאונד הזה ואני לא אומר שהשמיעה של אחרים פחות טובה משלי, אני רק מציין עובדה שכרגע בקטגוריות המחירים שאני יכול להרשות לעצמי אני מעדיף את אונקיו, חבל להיכנס בכלל לנושא האם זה נכון או לא נכון כי אם אתה מרוצה ממה שיש לך מה זה משנה מה שאחרים אומרים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”