צריך המלצה לתוכנה לניגון סרטי HD
שלום, המחשב שלי מחובר לטלויזיה ואני משתמש בו בעיקר לצפייה בסרטים, האיכות הכי גבוהה שאני מוריד היא 720P מכיוון שהLCD שלי הוא READY.
הבעיה היא שכשאני מנגן סרטי 720P ולא משנה באיזה נגן אז אני שם לב לקווים שקופים שלא שמים אליהם כל כך לב אבל הם בהחלט מורידים קצת מן האיכות, אני לא יודע למה זה ככה, אני התקנתי את חבילת המקודדים האחרונה של K-LITE.
אני משתמש בנגן BS PLAYER וגם ב-MV2PLAYER ולפעמים גם בVLC שגם בו (למרות שיש לו מקודדים נפרדים) יש את הקווים האלה.
מישהו יכול להמליץ לי על נגן שאין בו את הבעיה הזאת או לפחות לומר לי איך להגדיר את הנגן BS PLAYER?
תודה.
הבעיה היא שכשאני מנגן סרטי 720P ולא משנה באיזה נגן אז אני שם לב לקווים שקופים שלא שמים אליהם כל כך לב אבל הם בהחלט מורידים קצת מן האיכות, אני לא יודע למה זה ככה, אני התקנתי את חבילת המקודדים האחרונה של K-LITE.
אני משתמש בנגן BS PLAYER וגם ב-MV2PLAYER ולפעמים גם בVLC שגם בו (למרות שיש לו מקודדים נפרדים) יש את הקווים האלה.
מישהו יכול להמליץ לי על נגן שאין בו את הבעיה הזאת או לפחות לומר לי איך להגדיר את הנגן BS PLAYER?
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נו, עוד אחד שהתקין K-Lite. מה יהיה? אפשר לדעת באיזה פורום המליצו לך להתקין את זה? תסיר את ה-K-Lite למען בריאותך הנפשית.
MPC HC היא תוכנת הנגינה הכי מומלצת כיום לתכני HD, וכוללת מקודדים פנימיים משלה. התקן אותה על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" אשר נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום.
MPC HC היא תוכנת הנגינה הכי מומלצת כיום לתכני HD, וכוללת מקודדים פנימיים משלה. התקן אותה על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" אשר נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Shark007. חבילת מקודדים טובה ומומלצת. לפני ההתקנה שלה תסיר כל מקודד שהתקנת, וכמובן את ה-K-Lite.
יש לי בעיה עם ה-MPC:
עשיתי את הכל לפי המדריך, הגדרתי הכל אחד לאחד ובמחשב שלי שלא מחובר לטלויזיה שהוא דואל קור זה עובד מצויין אבל במחשב שמחובר לטלויזיה שהוא פנטיום 4 זה לא עובד טוב.
פרק אחד הוא מריץ חלק ופרק אחר הוא מריץ קטעים בסלואו מוושן או שהקול לא מסונכרן לתמונה ודברים כאלה שלא נובעים מבעיה בקובץ עצמו אלא מהמחשב שכנראה לא מצליח לעמוד בקצב.
חוץ מזה התמונה בהירה וכשיש חושך רואים גוון אפור ולא שחור כהה כמו שצריך להיות.
יש לי במחשב הישן הזה ג'יפורס 4 ופנטיום 4 עם 2.80 ג'יגה הרץ.
עשיתי את הכל לפי המדריך, הגדרתי הכל אחד לאחד ובמחשב שלי שלא מחובר לטלויזיה שהוא דואל קור זה עובד מצויין אבל במחשב שמחובר לטלויזיה שהוא פנטיום 4 זה לא עובד טוב.
פרק אחד הוא מריץ חלק ופרק אחר הוא מריץ קטעים בסלואו מוושן או שהקול לא מסונכרן לתמונה ודברים כאלה שלא נובעים מבעיה בקובץ עצמו אלא מהמחשב שכנראה לא מצליח לעמוד בקצב.
חוץ מזה התמונה בהירה וכשיש חושך רואים גוון אפור ולא שחור כהה כמו שצריך להיות.
יש לי במחשב הישן הזה ג'יפורס 4 ופנטיום 4 עם 2.80 ג'יגה הרץ.
וגם בשתי המחשבים כתוב ש-DXVA לא עובד
עריכה:
עכשיו גם במחשב החדש וגם בישן רואים בסלואו מוושן, אני לא מבין, בסך הכל רציתי לראות את העונה ה6 של אבודים ב720P ובאמת ב720 בלי קווים שקופים ובלי הפרעות ואני רואה שאפילו דואל קור לא מצליח לעמוד בקצב?
מה יכולה להיות הבעיה? גם סרט אחר ב720P (ששוקל 6 וחצי) עובד אצלי בסופר סלואו מוושן, מה לעשות?
תודה.
עריכה:
עכשיו גם במחשב החדש וגם בישן רואים בסלואו מוושן, אני לא מבין, בסך הכל רציתי לראות את העונה ה6 של אבודים ב720P ובאמת ב720 בלי קווים שקופים ובלי הפרעות ואני רואה שאפילו דואל קור לא מצליח לעמוד בקצב?
מה יכולה להיות הבעיה? גם סרט אחר ב720P (ששוקל 6 וחצי) עובד אצלי בסופר סלואו מוושן, מה לעשות?
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

המחשב הישן מאוד גבולי לניגון תכני 720P. כמו כן, אין לכרטיס המסך ג'יפורס 4 יכולת DXVA.
מה שאתה יכול לעשות זה לנסות לנגן את התכנים עם מקודד שנקרא CoreAVC והוא מאוד יעיל ומתאים למחשבים חלשים. צריך להתקין אותו בנפרד ולהוסיף אותו כפילטר במצב Preferred ב-External Filters של ה-MPC HC.
לגבי המחשב החדש יותר, אין מספיק נתונים על המפרט שלו ומה התקנת שם בדיוק כדי לענות לך.
מה שאתה יכול לעשות זה לנסות לנגן את התכנים עם מקודד שנקרא CoreAVC והוא מאוד יעיל ומתאים למחשבים חלשים. צריך להתקין אותו בנפרד ולהוסיף אותו כפילטר במצב Preferred ב-External Filters של ה-MPC HC.
לגבי המחשב החדש יותר, אין מספיק נתונים על המפרט שלו ומה התקנת שם בדיוק כדי לענות לך.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תנסה גם את התכנה SPLASH LIGHT של מיריליס.
מעולה
מעולה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Boxee לא מתאים למחשבים חלשים ו/או ללא כרטיס מסך עם יכולת DXVA.denis29 כתב:מישהוא אמר boxee,ולא צריך שום מקודד
וטוב למסך גדול
...
זה המפרט של המעבד ושל הכרטיס מסך:
http://i49.tinypic.com/15r07ly.jpg
http://i48.tinypic.com/2zpl2yg.jpg
http://i48.tinypic.com/33jo9xx.jpg
את הזיכרון של הכרטיס מסך אני יכול לשנות גם ל256, הוא מובנה.
http://i49.tinypic.com/15r07ly.jpg
http://i48.tinypic.com/2zpl2yg.jpg
http://i48.tinypic.com/33jo9xx.jpg
את הזיכרון של הכרטיס מסך אני יכול לשנות גם ל256, הוא מובנה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

המעבד במחשב החזק יותר שלך בהחלט יכול לנגן 720P עם FFDShow. ל-1080P הוא חלש מדי. הנה הביצועים שלו לעומת מעבדים אחרים:
http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup. ... 40+2.00GHz
לכרטיס המסך שבמחשב הזה גם אין יכולת DXVA.
כנראה שכל הבעיות נובעות מהבלגן שיצר K-Lite.
אם לא בא לך לעשות התקנה נקייה של מערכת ההפעלה, תנסה להתקין את התוכנה GraphEdit ולראות איזה מקודדים מנגנים את התכנים שלך.
כמו כן, בדוק מהי צריכת ה-CPU שלך ב-Task Manager כשאתה מנגן את התכנים.
http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup. ... 40+2.00GHz
לכרטיס המסך שבמחשב הזה גם אין יכולת DXVA.
כנראה שכל הבעיות נובעות מהבלגן שיצר K-Lite.
אם לא בא לך לעשות התקנה נקייה של מערכת ההפעלה, תנסה להתקין את התוכנה GraphEdit ולראות איזה מקודדים מנגנים את התכנים שלך.
כמו כן, בדוק מהי צריכת ה-CPU שלך ב-Task Manager כשאתה מנגן את התכנים.
כאשר אני מנגן את התכנים השימוש במעבד הוא בערך 75-90.
במחשב הישן עשיתי התקנה נקייה רק לפני פחות משבוע שחיברתי אותו לטלויזיה, גם המחשב החדש פורמט לפני פחות מחודשיים.
ולמה אתה מתכוון שהוא יכול לנגן תכני 720 ב-FFDShow? זאת התוכנה עם סמל הריבוע האדום שמגיע עם k-lite? כי אם כן בגללו פתחתי את האשכול הזה, הוא מוריד את האיכות של התוכן.
במחשב הישן עשיתי התקנה נקייה רק לפני פחות משבוע שחיברתי אותו לטלויזיה, גם המחשב החדש פורמט לפני פחות מחודשיים.
ולמה אתה מתכוון שהוא יכול לנגן תכני 720 ב-FFDShow? זאת התוכנה עם סמל הריבוע האדום שמגיע עם k-lite? כי אם כן בגללו פתחתי את האשכול הזה, הוא מוריד את האיכות של התוכן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

התקנה נקייה + K-Lite זה לא בדיוק התקנה נקייה...
כן, ריבוע אדום עם FFD עליו זה FFDShow. ייתכן שה-FFDShow לא מוגדר כמו שצריך. תכבה בו את כל הפילטרים למעט ה-Subtitles אם אתה משתמש בהן.
מה עם MPC HC? ניסית אותו? ב-External Filters, תוסיף את ה-FFDShow video decoder ותשים אותו על Blocked, כדי שהמקודד הפנימי של MPC HC ייכנס לפעולה.
עוד אפשרות לתנועה לא טובה על המסך זה שלא התקנת דרייבר לכרטיס המסך.
אם עדיין לא ילך, מומלץ לנסות CoreAVC כמו שהסברתי קודם.
כן, ריבוע אדום עם FFD עליו זה FFDShow. ייתכן שה-FFDShow לא מוגדר כמו שצריך. תכבה בו את כל הפילטרים למעט ה-Subtitles אם אתה משתמש בהן.
מה עם MPC HC? ניסית אותו? ב-External Filters, תוסיף את ה-FFDShow video decoder ותשים אותו על Blocked, כדי שהמקודד הפנימי של MPC HC ייכנס לפעולה.
עוד אפשרות לתנועה לא טובה על המסך זה שלא התקנת דרייבר לכרטיס המסך.
אם עדיין לא ילך, מומלץ לנסות CoreAVC כמו שהסברתי קודם.
אוקיי במחשב החזק הסתדרתי, התקנתי coreavc והגדרתי אותו בMPC ועכשיו זה עובד חלק.
במחשב החלש שמחובר לטלויזיה אני ינגן את תכני ה-HD ב-BSPLAYER שפתאום אחרי הסרת הKLITE עובד חלק בלי הפרעות וקווים שקופים.
תודה לכולם על העזרה.
במחשב החלש שמחובר לטלויזיה אני ינגן את תכני ה-HD ב-BSPLAYER שפתאום אחרי הסרת הKLITE עובד חלק בלי הפרעות וקווים שקופים.
תודה לכולם על העזרה.