סאב polkaudio psw10 לקנות או לא לקנות?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
skitz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

מדובר בסאב שמתומחר לא זול ובכל זאת יש לי הזדמנות לקנות אותו ב1000 ש״ח. לא שמעתי אותו מעולם ואפילו אין לי עוד רמקולים קדמיים אבל אני בהחלט יודע שאצטרך סאב כי זה מאוד חשוב לי במערכת. מישהו יודע איך הוא? האם שווה להזמין בלי לשמוע הרי זה לא רמקול שצריך לשמוע אותו לפני. או שהוא מפיק באס איכותי או שלא.
דבר שני זה שבאתרים בישראל כתוב שהוא 100 וואט ובחול כתוב 50. קצת מבלבל. בכל אופן מחכה לקבל פה אישור כדי להיות שלם עם ההחלטה ואני מזמין אותו בתקווה שהוא ישתלב עם כל רצפתי שאני אבחר.

yshneider
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 471
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

כמו שראית שילבתי אותו אצלי במערכת .

אני לא ממש מבין בסאבים אני מבין במה שאני שומע, אצלי הוא נותן אחלה בס עמוק וחזק . כמו כל רמקול , יגידו לך לך תשמע , גם תלוי לאיזה מגבר אתה מחבר ואיזה כבלים אתה משתמש ואיזה גודל חדר ........ .

לכל אחד יש ציוד משלו וחדר בו הוא שומע ולכן אצל כל אחד זה נשמע אחרת . הוא בהחלט סאב איכותי גם בבניה שלו וגם בצליל, תקרא עוד REVIEWS של אנשים שקנו ( בחו"ל) . נראה לי שהמחיר שקיבלת הוא מחיר טוב ,

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #3 

skitz כתב:מדובר בסאב שמתומחר לא זול ובכל זאת יש לי הזדמנות לקנות אותו ב1000 ש״ח. לא שמעתי אותו מעולם ואפילו אין לי עוד רמקולים קדמיים אבל אני בהחלט יודע שאצטרך סאב כי זה מאוד חשוב לי במערכת. מישהו יודע איך הוא? האם שווה להזמין בלי לשמוע הרי זה לא רמקול שצריך לשמוע אותו לפני. או שהוא מפיק באס איכותי או שלא.
דבר שני זה שבאתרים בישראל כתוב שהוא 100 וואט ובחול כתוב 50. קצת מבלבל. בכל אופן מחכה לקבל פה אישור כדי להיות שלם עם ההחלטה ואני מזמין אותו בתקווה שהוא ישתלב עם כל רצפתי שאני אבחר.
...
סאב סביר אבל במחיר כזה אתה לא יכול לצפות לקבל מרצדס. סאב טוב זה סאב, שמסוגל להפיק תדרים נמוכים מאוד (15-20HZ )בעוצמה מכובדת(על מנת שתוכל להרגיש אותם) במינימום עיוותים. על מנת להשיג את זה צריך לשלם והרבה אבל זה לא אומר שלא ניתן להנות מסאבים זולים יותר, שלא ממש מסוגלים להפיק את האמור.

קנה ותהנה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”