lcd או פלזמה
הזמנתי TOSHIBA WL58 גודל "42 . חבר מנסה לשכנע אותי שעדיף לבטל ההזמנה וללכת בסדר גודל של מחיר זה על PIONEER PDP 436 FDE . האם מישהו מתמצא בנושא ויכול לעזור לי. מרחק הצפיה שלי הוא 4-5 מטר והמסך יימצא בגובה של 2 מטר מהרצפה. עיקר הצפיה היא ב- YES ו- 5 סרטי DVD בשבוע. תודה עבור עזרה מהירה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78861
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
כמה שאלות נוספות:
1. האם השוואת פעם אחד ליד השני, מסך LCD מול פלאזמה?
2. אישית אני נוטה להסכים עם החבר שלך...
3. האם יש לך תוכניות בקרוב ל-HDTV?
4. מה התמהיל בין יס ו-DVD (באחוזים)?
1. האם השוואת פעם אחד ליד השני, מסך LCD מול פלאזמה?
2. אישית אני נוטה להסכים עם החבר שלך...
3. האם יש לך תוכניות בקרוב ל-HDTV?
4. מה התמהיל בין יס ו-DVD (באחוזים)?
מה כדאי
תודה עבור התשובה.
לא ראיתי אותם אחד ליד השני
אני לא אשתמש רצינית בהיי דפינישן אלא רק לסדרות שמוסרטות בשיטה הזו כך שנראה לי שזה לא נושא מרכזי כל כך בקניה. כמובן שאם כבר יש את זה בשוק והוא משתייך לדור הבא הרי שכדאי כבר להצטייד.
אני מעריך שבאחוזים הכוון הוא 80 אחוז יס ו- 20 אחוז די וי די.
תודה
לא ראיתי אותם אחד ליד השני
אני לא אשתמש רצינית בהיי דפינישן אלא רק לסדרות שמוסרטות בשיטה הזו כך שנראה לי שזה לא נושא מרכזי כל כך בקניה. כמובן שאם כבר יש את זה בשוק והוא משתייך לדור הבא הרי שכדאי כבר להצטייד.
אני מעריך שבאחוזים הכוון הוא 80 אחוז יס ו- 20 אחוז די וי די.
תודה
- oferlaor
- מנהל

אם אתה בעיקר מתכנן לראות "סדרות שמוסרטות בשיטה הזו" אני חושד שאתה בעיקר מדבר על תכני DIVX שכתוב בהם HD, האם צדקתי?
אם כן, כדאי שתדע שהן ממקור HDTV, אבל ה-DIVX עצמו איננו HDTV.
לפי התמהיל הזה שציינת, לדעתי כדאי לך ללכת על פלאזמה EDTV (כלומר ברזולוציה 852 על 480). הטובה מהסוג הזה כיום היא ללא ספק הפנסוניק 42PWD8.
אם כן, כדאי שתדע שהן ממקור HDTV, אבל ה-DIVX עצמו איננו HDTV.
לפי התמהיל הזה שציינת, לדעתי כדאי לך ללכת על פלאזמה EDTV (כלומר ברזולוציה 852 על 480). הטובה מהסוג הזה כיום היא ללא ספק הפנסוניק 42PWD8.
מצטער עופר אבל אני מניח שמותר לי לחלוק
על הדיעה הזאת.
אם מדובר בתקציב נתון אין בכלל שאלה אולם אם מדובר באיכות המכשיר עלייך לפחות לדעת.
המדובר במכשיר נחות שכן כל יום מתקרב המועד שבו גם יס והוט יעברו להיי דיפינישיין ואז בעוד שנתיים שלוש הקונים יצטערו.
מכשיר שבכל מקרה עולה מעל 10 k קונים בדרך כלל ל5-10 שנים.הרזולוציה של המכשיר
גרועה וצריך לשבת במרחק של 4 מ"ר לפחות.כך שבעתיד כאשר תקנה מכשיר מתקדם לא תוכל להעביר אותו לחדר השינה ולראות ממרחק של 2.5 מ"ר.
יש לזכור שהטכנולוגיות גם של הפלסמות וגם lcd מתקדמות בצעדי ענק.
אני אישית מתפשר על crt 34 אינץ על פני פלסמה edtv 42 אינץ.
אם מדובר בתקציב נתון אין בכלל שאלה אולם אם מדובר באיכות המכשיר עלייך לפחות לדעת.
המדובר במכשיר נחות שכן כל יום מתקרב המועד שבו גם יס והוט יעברו להיי דיפינישיין ואז בעוד שנתיים שלוש הקונים יצטערו.
מכשיר שבכל מקרה עולה מעל 10 k קונים בדרך כלל ל5-10 שנים.הרזולוציה של המכשיר
גרועה וצריך לשבת במרחק של 4 מ"ר לפחות.כך שבעתיד כאשר תקנה מכשיר מתקדם לא תוכל להעביר אותו לחדר השינה ולראות ממרחק של 2.5 מ"ר.
יש לזכור שהטכנולוגיות גם של הפלסמות וגם lcd מתקדמות בצעדי ענק.
אני אישית מתפשר על crt 34 אינץ על פני פלסמה edtv 42 אינץ.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
מותר לך לחלוק, אבל להגיד שהרזולוציה של הפנסוניק גרועה?
אני מציע שתיגש לחנות הקרובה לביתך, ותעמוד במרחק 2 מטרים ממנה...
אמנם זה הכל עניין של טעם, אבל מעטים האנשים שאומרים על הפנסוניק שהרזולוציה שלה לא טובה....
אני מציע שתיגש לחנות הקרובה לביתך, ותעמוד במרחק 2 מטרים ממנה...
אמנם זה הכל עניין של טעם, אבל מעטים האנשים שאומרים על הפנסוניק שהרזולוציה שלה לא טובה....
המלצה מתוך ניסיון
שלום לך vineto
אני יכול להמליץ לך מתוך ניסיון אני רכשתי שני מסכים של טושיבה 32WL58 וכן לאחר חיבורם ציפתה לי אכזבה .
בצפיה בשידורי כבלים התמונה הייתה מאוד לא טובה והיו לי מריחות וכן תמונה "שרופה" ללא עומק ,תמונה לא אמיתית .
וכן לאחר בדיקה של מסך פלזמה מול מסך LCD אצלי בבית ( טושיבה 32WL58 מול פנסוניק 42PWD8 ) הפלזמה עולה בכל הפרמטרים על הLCD .
המלצתי לך על מסך פלזמה ואם אין בעיית תקציה לך על הפיוניר , אני רכשתי שני מסכים פנסוניק לאחר שהחזרתי את הטושיבות ) ואני לא מתחרט לרגע קיבלתי תמורה מלאה לכספי וכן תמונה מדהימה מהמסך.
שמח באם עזרתי
מאיר
אני יכול להמליץ לך מתוך ניסיון אני רכשתי שני מסכים של טושיבה 32WL58 וכן לאחר חיבורם ציפתה לי אכזבה .
בצפיה בשידורי כבלים התמונה הייתה מאוד לא טובה והיו לי מריחות וכן תמונה "שרופה" ללא עומק ,תמונה לא אמיתית .
וכן לאחר בדיקה של מסך פלזמה מול מסך LCD אצלי בבית ( טושיבה 32WL58 מול פנסוניק 42PWD8 ) הפלזמה עולה בכל הפרמטרים על הLCD .
המלצתי לך על מסך פלזמה ואם אין בעיית תקציה לך על הפיוניר , אני רכשתי שני מסכים פנסוניק לאחר שהחזרתי את הטושיבות ) ואני לא מתחרט לרגע קיבלתי תמורה מלאה לכספי וכן תמונה מדהימה מהמסך.
שמח באם עזרתי
מאיר
עדיין נבוך
קודם כל תודה לכולכם עבור מגוון התשובות, אני ממש נבוך אבל זה טבעי. כמספר התשובות כן מגוון הדעות . מה שמסתמן לי לפי הרוב ,אני מבין שעלי ללכת על פלאזמה ולא על אל סי די. אם כך, אני חושב שאלך על הפיוניר, אם התמהיל שלי הוא 80 אחוז יס, הרי שכנראה שלא אהנה מהאל סי די.
שוב תודה לכולכם, אם יש עוד תגובות, אשמח לקבלם
שוב תודה לכולכם, אם יש עוד תגובות, אשמח לקבלם
Re: הכי טוב
זו לא חוכמה , עם lsd גם טלוויזית שחור לבן 14 אינץ נראית המילה האחרונה.hasamas כתב:lcd +lsd .אתה ממש רואה היי...........
hasamas,keyser,lironk
אני מקוה שב- LSD אתם טובים לפחות כמו ב- LCD היות ואם לא איך אתם יכולים לעזור לי מעבר לצבירת הנקודות שלכם בפורום? האהאהא 
vineto, הסיבה היחידה לקנות מסך כמו הפיוניר 436 היא אם יש לך כרגע שימושים לרזולוציה הגבוהה של המסך... ע"פ ההודעות שלך, אתה הולך לצפות בתכני EDTV שמסך כמו הפנסוניק PW8 יספיק בהחלט, ואולי אף יתן לך תמונה יותר טובה(הוא עדיף בכל פרמטר חוץ מהרזולוציה, לכן אם לרזולוציה אין יתרון, למעשה ל436 לא יהיה שום יתרון...).
ה436 עולה בסביבות ה25 אלף ש"ח אם אני לא טועה... הפנסוניק עולה 12-12.5K.... לכן תקנה עכשיו את הפנסוניק, שתהנה ממנה כרגע בדיוק כמו מהפיוניר(אולי בפיוניר עם המדיה רסיבר יהיה לך קצת יותר פוזה
אבל לא יותר), ועוד כ3 שנים+(ככה אני מעריך לפחות), כשהHDTV יהיה באמת אקטואלי, תוכל לקנות מסך כמו ה436 באותו המחיר של 12-12.5K, ואז תוכל להנות גם מהמסך החדש, וגם מפלאזמת הEDTV שתעבור לחדר אחר, והרווחת 2 פלאזמות...
אני מעריך שפלאזמה ברמה של הפיוניר תעלה ככה, מפני שכל המסכים החדשים יהיו כבר FULL HD(רזולוציה 1920-1080) ורזולוצית 720P תהיה מקבילה לEDTV כיום...
הכי חשוב! כל המסכים שתשקול לקנות, תבדוק אותם קודם בשידורי טלוויזיה!
ה436 עולה בסביבות ה25 אלף ש"ח אם אני לא טועה... הפנסוניק עולה 12-12.5K.... לכן תקנה עכשיו את הפנסוניק, שתהנה ממנה כרגע בדיוק כמו מהפיוניר(אולי בפיוניר עם המדיה רסיבר יהיה לך קצת יותר פוזה
אני מעריך שפלאזמה ברמה של הפיוניר תעלה ככה, מפני שכל המסכים החדשים יהיו כבר FULL HD(רזולוציה 1920-1080) ורזולוצית 720P תהיה מקבילה לEDTV כיום...
הכי חשוב! כל המסכים שתשקול לקנות, תבדוק אותם קודם בשידורי טלוויזיה!
vineto
חבל שאתה נעלב ומעיר בציניות סך הכל קצת חוש הומור זה אף פעם לא מזיק.
ראיתי בתחילת השירשור שרשמת 4-5 מטר , אם זה 5 מטר כדאי שתשקול מסך גדול יותר מאחר ולטעמי 42 ממרחק כזה זה קטן, כדאי שתבדוק זאת בחנות בצורה חיה.
אני חושב שאם אין לך בעיה תקציבית כדאי ללכת על הפיוניר .
חבל שאתה נעלב ומעיר בציניות סך הכל קצת חוש הומור זה אף פעם לא מזיק.
ראיתי בתחילת השירשור שרשמת 4-5 מטר , אם זה 5 מטר כדאי שתשקול מסך גדול יותר מאחר ולטעמי 42 ממרחק כזה זה קטן, כדאי שתבדוק זאת בחנות בצורה חיה.
אני חושב שאם אין לך בעיה תקציבית כדאי ללכת על הפיוניר .
תודה
Sunny_jim , תודה על ההסבר הממצה, אני כנראה באמת אעשה זאת, למרות שמאוד התלהבתי מהפיוניר.
lironk , תודה, על העצה. לא, חס וחלילה, לא נעלבתי. פשוט לקח לי קצת זמן להבין את ההומור. אתה מבין, אני שואל שאלה שמאוד מטרידה אותי ( מסתבר) ומצפה לתשובות רציניות ופתאום אני מקבל LSD , אבל זה בסדר קבלו גם את התגובה שלי ברוח טובה כפי שאני כעת מקבל את שלכם.
איחלתי לך בהצלחה ואני נהנה מהפורום.
שוב תודה ושבת שלום
lironk , תודה, על העצה. לא, חס וחלילה, לא נעלבתי. פשוט לקח לי קצת זמן להבין את ההומור. אתה מבין, אני שואל שאלה שמאוד מטרידה אותי ( מסתבר) ומצפה לתשובות רציניות ופתאום אני מקבל LSD , אבל זה בסדר קבלו גם את התגובה שלי ברוח טובה כפי שאני כעת מקבל את שלכם.
איחלתי לך בהצלחה ואני נהנה מהפורום.
שוב תודה ושבת שלום
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
מצטערים אם נפגעת באיזושהי צורה, או חשת כי לא לקחנו את השאלה שלך באופן רציני דיו, פשוט מעט הומור לפעמים בריא לנפש, מה גם שאני חושב שבהחלט קיבלת כאן המלצות רציניות וקורקטיות שיעזרו לך בבחירת המסך.
אז סליחה אם נפגעת, והמון בהצלחה עם המסך!!!!!
תעדכן אותנו....
אז סליחה אם נפגעת, והמון בהצלחה עם המסך!!!!!
תעדכן אותנו....
- oferlaor
- מנהל

במרחק של 5 מ' אפשר בקלות לקחת מסך 50", במידה ויש לך תקציב של 30K פלוס מינוס.