היי
על ה-HTPC שלי מותקן MP1.1.0RC3 על WIN7-32bit.
יש איזושהי בעיה עם ההקלטה. כשמתחילים להקליט, מופיע האייקון האדום (rec) בפינה השמאלית העליונה. לאחר כמה שניות האייקון נעלם. וחוזר חלילה כמה פעמים. בפועל, ההקלטה לא עובדת.
הסתכלתי ב-log וכתוב שם משהו על זה שאין סיגנל אודיו. זה נראה לי מוזר כי רואים live-TV וגם time-shifting עובד מצויין.
ואז ניסיתי את הדבר הבא: שיניתי את שם קובץ ההקלטה (ב- TV server configuration) שלא יכיל עברית. הפלא ופלא, הקלטה עובדת.
בשורה התחתונה, כאשר שם הקובץ מכיל אותיות בעברית אין הקלטה וכאשר אין אותיות בעברית יש הקלטה.
אגב, ב 7MC אין את הבעיה הזו והעברית במחשב נראה שעובדת בסדר גמור.
מישהו נתקל בבעיה? או יש איזה רעיון כיצד לפתור את הבעיה?
בעיית הקלטה/עברית ב MP על WIN7-32bit
גם לי יש בעיות עם ההקלטות ב-TV SERVER. אצלי הוא גם מתלונן שאין AUDIO אבל הוא מנסה שוב הרבה פעמים. בסו הוא מצליח, אבל מפסיק אחרי כ-7 דקות.
לא ניסיתי את הקטע עם העברית... איפה בדיוק שינית את שם הקובץ לאנגלית? אם אני מבקש להקליט מה-CLIENT עכשיו, איך בדיוק אפשר לשנות את השם?
STATICX אתה מכיר משהו כזה?
לא ניסיתי את הקטע עם העברית... איפה בדיוק שינית את שם הקובץ לאנגלית? אם אני מבקש להקליט מה-CLIENT עכשיו, איך בדיוק אפשר לשנות את השם?
STATICX אתה מכיר משהו כזה?
בתפריט של TV-server configuration
אתה ניגש ל- Recording settings --> Custom paths and filenames
שם תוכל לשנות את שם קובץ ההקלטה.
אתה ניגש ל- Recording settings --> Custom paths and filenames
שם תוכל לשנות את שם קובץ ההקלטה.
One pill makes you larger and one pill makes you small
And the ones that mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall
And the ones that mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall