קניית מגבר מEBAY

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
bard1988 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

האם מישהו פה עשה זאת? אני רוצה לרכוש משם כי שם המחירים נורמליים (עזבו את העניין של המשלוח והמכס), הבעיה שלי היא מתחי האספקה (120VOLT), בכל מקרה השאלות שלי הם כאלו
1. האם יש מגברים שיש להם כניסה אוניברסלית (כלומר שלא איכפת להם אם זה 120 או 220?
2. אם מישהו קנה 120 אז איך הוא חיבר אתזה בארץ?

תודה מראש,
בר

orenpeled
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

עזוב, זה יוצא משתלם רק אם המוצר סופר יקר. המשלוח + עלות השחרור מהמכס + מיסים מביאים לחסכון לא גדול.
אם זה רסיבר, כמעט תמיד הם לא אוניברסליים וצריך לחפש דגם של 220V. למגבר סטריאו יש דגמים שהם אוניברסליים, או שתמצא מגבר מאירופה.

bard1988 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

orenpeled כתב:עזוב, זה יוצא משתלם רק אם המוצר סופר יקר. המשלוח + עלות השחרור מהמכס + מיסים מביאים לחסכון לא גדול.
אם זה רסיבר, כמעט תמיד הם לא אוניברסליים וצריך לחפש דגם של 220V. למגבר סטריאו יש דגמים שהם אוניברסליים, או שתמצא מגבר מאירופה.
...
אין לי עלויות של משלוח + מכס אז העלויות זה נטו מה שכתוב באתר, ראיתי המון המון מגברים שעולים בין 180-260 דולר שהמקבילה להם בארץ עולה 2000+ ככה שזה מאוד מאוד מאוד מושך, המגבר שנאי מעוניין בו צריך להיות עם כניסות HDMI ולפחות 5.1, זה הנתונים העיקריים, יש המלצה לכזה מגבר אוניברסלי? או שאם יש יד שניה בארץ בטווח המחירים של עד 1000 זה יהיה מעולה ,
תודה מראש,
בר

orenpeled
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תן לינק לדוגמא של מה שמצאת.

bard1988 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

orenpeled כתב:תן לינק לדוגמא של מה שמצאת.
...
רק תבחר : ]
http://electronics.shop.ebay.com/Receiv ... 581&_pgn=2

לינק ספציפי :
http://cgi.ebay.com/Sony-STR-DH500-5-1- ... 1241wt_994

שוב, תתעלם מעלויות משלוח לארץ + מכס

orenpeled
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

לא הבנתי מה זה תתעלם. אם אתה גר שם, זה סיפור אחד.
זה יוצא לא משתלם אם אתה מכניס את השילוח + המכס. אחרת זה מאוד משתלם, לא לרסיבר שהבאת שאפשר להשיג אותו ב- 1500 שקל והוא לא תומך כנראה בפורמטים החדשים.
איך אתה מתכוון להביא אותו לארץ? להבריח אותו במכס? בשביל כמה מאות שקלים שתחסוך לא שווה ה- overweight שתשלם, הסיכון שיתפסו אותך במכס, העובדה שאין אחריות וכו'.

bard1988 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

orenpeled כתב:לא הבנתי מה זה תתעלם. אם אתה גר שם, זה סיפור אחד.
זה יוצא לא משתלם אם אתה מכניס את השילוח + המכס. אחרת זה מאוד משתלם, לא לרסיבר שהבאת שאפשר להשיג אותו ב- 1500 שקל והוא לא תומך כנראה בפורמטים החדשים.
איך אתה מתכוון להביא אותו לארץ? להבריח אותו במכס? בשביל כמה מאות שקלים שתחסוך לא שווה ה- overweight שתשלם, הסיכון שיתפסו אותך במכס, העובדה שאין אחריות וכו'.
...
יש לי חבר מחול הוא מגיע והוא ישים את זה במזוודה או משהו כזה, זה מתנה או אנערף.. מה זה הפורמטים החדשים?

אם כבר במגברים אנו עוסקים אז כמה זה קריטי שתהייה כניסת HDMI, כלומר כמה זה משפיע על איכות הסאונד?

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #8 

הסוני ניראה מעפן - והחבר שלך עלול להעצר במכס .
GO VEGAN

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #9 

אל תשים את זה במזוודה, זה דבר עדין.
ומה שעובר על המזוודות מרגע ששלחת אותם זאת התעללות לשמה.

bard1988 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

ariel-ro כתב:אל תשים את זה במזוודה, זה דבר עדין.
ומה שעובר על המזוודות מרגע ששלחת אותם זאת התעללות לשמה.
...
נו אני אומר לכם עזבו את הקטע של המכס והמשלוח, ונגיד שירדנו מהרעיון, איפה אפשר לקנות רסיבר יד שניה איכותי? אני רוצה שתהיינה בו כניסות HDMI ו5.1 ערוצים, האם יש חיה כזו ב1000 ש"ח?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”