מהן ההגדרות הראשוניות לסוני 3 סלים?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

איזה מדינה לבחור ל PSN וכו...
אילו פיצ'רים יש במכשיר ולמה הWIFI טוב?
תודה מראש... (Y)
כל עיצה תתקבל בברכה...

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

ל- PSN רצוי להתחבר לארה"ב.
לגבי הפיצ'רים שיש במכשיר, אני מציע לקרוא את החוברת ולהפעיל אותו. כל הפיצ'רים שלו זמינים ונראים על המסך.
ה- wifi טוב לחיבור לאינטרנט, לחנות ה- PSN, למשחקים און ליין ועוד. מומלץ להתחבר עם כבל.
איזה עיצה ספציפית את צריך?
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

nadavck כתב:ל- PSN רצוי להתחבר לארה"ב.
לגבי הפיצ'רים שיש במכשיר, אני מציע לקרוא את החוברת ולהפעיל אותו. כל הפיצ'רים שלו זמינים ונראים על המסך.
ה- wifi טוב לחיבור לאינטרנט, לחנות ה- PSN, למשחקים און ליין ועוד. מומלץ להתחבר עם כבל.
איזה עיצה ספציפית את צריך?
...
האמת שאני רגיל לסוני 2 לתקוע דיסק ולהתחיל לשחק...אני קורא כאן על הורדת דמואים ובלוטות' עם WIFI ואני תוהה עד כמה כל אלה נחוצים..?זו מכונת משחקים או מחשב על?...
לפני שתירו עליי בשידור חי אז חוץ מכונן הבלוריי לסרטים לא אשתמש בכלום...בואו תשכנעו אותי שאני טועה...

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #4 

גם אני קניתי את ה- PS3 כנגן בלו ריי אבל גליתי שהמשחקים לא פחות ממדהימים. זה כמובן תלוי בזמן הפנוי שיש לך בשביל לשחק. לאחרונה אני בקושי נוגע במשחקים. אבל שוב... זה עניין של זמן ותקופות.
גם כאן, אם אתה קונה משחק אתה פשוט מכניס אותו לכונן ומשחק.
אבל המכשיר הוא גם נגן מוזיקה, נגן קבצי וידאו, מציג תמונות, גולש באינטרנט ועוד.
אתה יכול להתחבר ל- PSN, להוריד דמואים של משחקים ולראות מה מתאים לך. יש כאן גם שירשור על משחקים מומלצים ואתה יכול לשאול אותנו ונכוון אותך על פי הגדרת הטעם ונושאי המשחקים שאתה אוהב.
לגבי סרטים: המכשיר הוא גם נגן DVIX וקבצי HD מסוג VOB. הוא אפילו מזרים מדיה עם מדיה פלייר של ווינדוס ויש עוד תוכנה שאני לא מכיר.
אם יש לך ילדים הם כמובן יכולים להנות מהמשחקים.
יש משחקים שאפשר להוריד להם תוספות בחינם או בתשלום. יש משחקים שאפשר לשחק און ליין עם חברים או עם אנשים זרים...
דמואים מומלצים: uncharted הראשון והשני; motorstorm, resistance, killzone2... תלוי מה סוג המשחקים שאתה אוהב.

ואם קנית אותו רק בתור נגן בלו ריי ושום דבר אחר לא מעניין אותך באפשרויות האחרות, גם טוב :)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #5 

התוכנה שאתה לא מכיר (וכדאי שתכיר) היא PS3 Media Server - שממירה ומקודדת את כל מה שהPS3 לא תומך בוידאו.
כלומר אתה מתקין אותה על המחשב ומשתף את התיקיית סרטים שלך - והופ - אתה יכול לראות הכל (עם כתוביות וכל הפיצ'יפקס) בכל הפורמטים - בסלון.

ליביו

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”