:כותרת: כותרות של שרשורים :כותרת:
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה (במיוחד ממשתמשים חדשים) - אנא תנו כותרות ראויות לשרשור שלכם:
1. כותרת שמסבירה את תמצית השרשור
2. כותרת בהירה ותמציתית
דוגמא לנושאי שרשור ראויים:
* בעיות בכבלים בוידאו
* מתלבט - איזה נגן DVD לרכוש
דוגמאות לנושאים לא ראויים:
* שאלה
* כנסו מהר
* כבלים
וכו' וכו'.
בזמן האחרון חלה אינפלציה במספר השרשורים בעלי כותרת לא ראוייה. לכן, מנהלי הפורומים יהיו יותר פעילים מעתה לגבי עריכת כותרות שרשורים.
כותרות יערכו וסימן של שוטר יתווסף אליהם.
אם מישהו עושה זאת באופן קבוע, הזהרה תשלח אליו ואם הוא ימשיך בשלו, הוא יורחק מהאתר. עדיף לנו פורומים קריאים ונעימים, אבל עם פחות אנשים...
תודה מראש.
1. כותרת שמסבירה את תמצית השרשור
2. כותרת בהירה ותמציתית
דוגמא לנושאי שרשור ראויים:
* בעיות בכבלים בוידאו
* מתלבט - איזה נגן DVD לרכוש
דוגמאות לנושאים לא ראויים:
* שאלה
* כנסו מהר
* כבלים
וכו' וכו'.
בזמן האחרון חלה אינפלציה במספר השרשורים בעלי כותרת לא ראוייה. לכן, מנהלי הפורומים יהיו יותר פעילים מעתה לגבי עריכת כותרות שרשורים.
כותרות יערכו וסימן של שוטר יתווסף אליהם.
אם מישהו עושה זאת באופן קבוע, הזהרה תשלח אליו ואם הוא ימשיך בשלו, הוא יורחק מהאתר. עדיף לנו פורומים קריאים ונעימים, אבל עם פחות אנשים...
תודה מראש.
-
oferlaor
- מנהל

אני מתכוון שאם הגישה הזו תגרום לפחות אנשים להשתתף בפורומים, אז זה מחיר שאנחנו מוכנים לשלם...
מה שמעצבן באמת זה כשמבקשים מהמשתמש לערוך את הכותרת והוא לא משנה אותה...
תאר לעצמך איזה מעצבן זה - כול היום בעבודה ובבית אני פותח\מרענן את הדף "הודעות חדשות מביקורך האחרון" ואני נכנס לכול ההודעות שאני מבין בנושא שרשום בכותרת אבל אני נכנס גם להודעות עם הכותרות הלא ברורות ואז אני מבין שאני בכלל לא רוצה לקרוא אותן, זה נדיר שאני נכנס לשרשור עם כותרת לא ברורה ואני גם מבין בנושא,
לעומת זאת רבים מהחברים באתר נותנים כותרות מספיק ברורות בכדי שאוכל להחליט אם אני רוצה להיכנס לשירשור או לא.
זה ממש כמו הפופאפים שמנסים לשכנע אותלך ללחוץ על הקישור באמצעות מלל מטעה.... - אני מוכן להקריב את זמני היקר בכדי לשמש כחוסם POP UP בפורום.
תאר לעצמך איזה מעצבן זה - כול היום בעבודה ובבית אני פותח\מרענן את הדף "הודעות חדשות מביקורך האחרון" ואני נכנס לכול ההודעות שאני מבין בנושא שרשום בכותרת אבל אני נכנס גם להודעות עם הכותרות הלא ברורות ואז אני מבין שאני בכלל לא רוצה לקרוא אותן, זה נדיר שאני נכנס לשרשור עם כותרת לא ברורה ואני גם מבין בנושא,
לעומת זאת רבים מהחברים באתר נותנים כותרות מספיק ברורות בכדי שאוכל להחליט אם אני רוצה להיכנס לשירשור או לא.
זה ממש כמו הפופאפים שמנסים לשכנע אותלך ללחוץ על הקישור באמצעות מלל מטעה.... - אני מוכן להקריב את זמני היקר בכדי לשמש כחוסם POP UP בפורום.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
רעיון לסטארט אפ, תציע לתפוז אני בטוח שהם יקנו את זה.goodoffer כתב:זה ממש כמו הפופאפים שמנסים לשכנע אותלך ללחוץ על הקישור באמצעות מלל מטעה.... - אני מוכן להקריב את זמני היקר בכדי לשמש כחוסם POP UP בפורום....
הכוונה פרסומות סמויות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הנה עוד כמה כללים שליקטנו:
על מנת לשמור על רמה גבוהה בפורום, אתם מתבקשים לכבד את זמן החברים ואת רוחב הפס שלהם ולשמור על מספר כללי כתיבה בסיסיים:
1. תן כותרות שימושיות לנושאים חדשים שאתה מפרסם, ע"מ שמשתמשים אחרים ידעו מה הנושא, גם בלי לפתוח את ההודעה. "צריך עזרה דחוף", "כנסו לכאן עכשיו" וכיו"ב לא יתקבלו בהבנה ויערכו מחדש.
2. אל תטריח בהודעות ארוכות ובצרורות של שאלות.
3. בדוק את הכתיב והדקדוק לפני כל שליחת הודעה.
4. אל תמלא את ההודעות בסימני שאלה וסימני קריאה, חח.חח.חח.חח.חח. היא לא מילה.
5. המנע משרשור הודעות ללא צורך, אל תקפיץ הודעות, רוב ההודעות נענות בהקדם.
6. רשום דברים רלוונטיים, מהימנים ומדויקים, כאלו שיעניינו את כל חברי הפורום ובמילים אחרות- דברים מיוחדים.
7. במקרה שטעית בתוכן ההודעה, ניתן לערוך את ההודעה המקורית ולתקנה.
כל זה הוא לא תחליף לרצון טוב ולהתחשבות בחברים אחרים. הנהלת הפורום מאחלת לכולנו גלישה נעימה בפורום הכי טוב ברשת.
על מנת לשמור על רמה גבוהה בפורום, אתם מתבקשים לכבד את זמן החברים ואת רוחב הפס שלהם ולשמור על מספר כללי כתיבה בסיסיים:
1. תן כותרות שימושיות לנושאים חדשים שאתה מפרסם, ע"מ שמשתמשים אחרים ידעו מה הנושא, גם בלי לפתוח את ההודעה. "צריך עזרה דחוף", "כנסו לכאן עכשיו" וכיו"ב לא יתקבלו בהבנה ויערכו מחדש.
2. אל תטריח בהודעות ארוכות ובצרורות של שאלות.
3. בדוק את הכתיב והדקדוק לפני כל שליחת הודעה.
4. אל תמלא את ההודעות בסימני שאלה וסימני קריאה, חח.חח.חח.חח.חח. היא לא מילה.
5. המנע משרשור הודעות ללא צורך, אל תקפיץ הודעות, רוב ההודעות נענות בהקדם.
6. רשום דברים רלוונטיים, מהימנים ומדויקים, כאלו שיעניינו את כל חברי הפורום ובמילים אחרות- דברים מיוחדים.
7. במקרה שטעית בתוכן ההודעה, ניתן לערוך את ההודעה המקורית ולתקנה.
כל זה הוא לא תחליף לרצון טוב ולהתחשבות בחברים אחרים. הנהלת הפורום מאחלת לכולנו גלישה נעימה בפורום הכי טוב ברשת.
-
oferlaor
- מנהל

אני מקווה שיהיה לנו בעתיד פיתרון לנושא השגיאות.
אם מישהו מתנדב לעזור בהמרת HSPELL למודול באתר, אנחנו מזמינים אתכם...
אם מישהו מתנדב לעזור בהמרת HSPELL למודול באתר, אנחנו מזמינים אתכם...
גם אני לא מבין את הסינית הזו אבל אני מוכן לערוך ולתקן כול שגיאה שאני רואה אצל אחרים.oferlaor כתב:אני מקווה שיהיה לנו בעתיד פיתרון לנושא השגיאות.
אם מישהו מתנדב לעזור בהמרת HSPELL למודול באתר, אנחנו מזמינים אתכם......
ואני רואה הרבה.