איזה אנטנות אלחוטיות ניתן לקנות לפופקורן A200?
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני מחפש אנטנה אלחוטית לסטרימר שלי פופקורן A200, הבנתי שהאנטנה של האקסטרימר עובדת טוב, אבל ניתן לרכוש אותה רק מ-BUG והחצופים העלו את המחיר שלה ל-249 שקלים... מטורף! יש עוד סוגי אנטנות טובות שיכולות לעבוד במכשיר? ואיפה ניתן לקנות אותן... אנטנות איכותיות... תודה!
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יש לי בעיה עם הפיי פאל הזה... לא רכשתי מעולם מאי ביי... אני מנסה להזין שם אשראי.. הוא לא מקבל אותו... הוא טוען שהמספר לא תקין.. האם יש קשר לזה שהאשראי הוא ישרכארט ישראלי (חיילים אנחנו מה נעשה..)
?? אני חייב אשראי עם מספר בינלאומי בשביל להזין אותו??
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אתה חייב כרטיס אשראי בינלאומי, שים לב שלאחר שאתה מכניס את הפרטים, פיי-פאל מחייבים אותך בסך 2 דולר ובצד החיוב הם נותנים 4 ספרות. אתה צריך להתקשר למוקד האשראי (או לבדוק באינטרנט, אם יש לך אפשרות), לקחת את 4 הספרות ולהזין אותן באתר במקום המתאים.
כך אתה בעצם למשתמש מזוהה במערכת, והם מאשרים כל עסקה שאתה עושה ברשת.
אתה יכול לבצע עסקאות גם ללא האימות הראשוני, אבל יש הגבלה של 50$, בביצוע הרכישה הזאת אין בעיה...
בכל אופן, ניתן לרכוש באמצעות פיי-פאל בהמון אתרים ברשת, מבלי לחשוף את פרטי האשראי והשירות שלהם מאוד מומלץ (זאת חברת-בת של אי.ביי ויש לך ביטוח רכישה מלא כאשר אתה משלם דרכם).
כך אתה בעצם למשתמש מזוהה במערכת, והם מאשרים כל עסקה שאתה עושה ברשת.
אתה יכול לבצע עסקאות גם ללא האימות הראשוני, אבל יש הגבלה של 50$, בביצוע הרכישה הזאת אין בעיה...
בכל אופן, ניתן לרכוש באמצעות פיי-פאל בהמון אתרים ברשת, מבלי לחשוף את פרטי האשראי והשירות שלהם מאוד מומלץ (זאת חברת-בת של אי.ביי ויש לך ביטוח רכישה מלא כאשר אתה משלם דרכם).