חדר יפה ..
באמת בטעם טוב,
וגם פונקציונאלי מהבחינה הזאת שבניגוד לחדרי האזנה יעודיים, לא צריך להפרד מהמשפחה ולהתבודד בכדי להנות מהמערכת.
וגם פונקציונאלי מהבחינה הזאת שבניגוד לחדרי האזנה יעודיים, לא צריך להפרד מהמשפחה ולהתבודד בכדי להנות מהמערכת.
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
לגבי המערכת, ובהמשך לשירשור אחר , של ה"מלך":
שימו לב ל"חלוקת התקציב" במערכת:
מקור - מירב ההשקעה הכספית.
הגברה - השני מבחינת ההשקעה
רמקולים - החלק הכי פחות יקר במערכת
זה אומנם לא חוק, אבל כל מי שחושב על רמקולים יקרים עם הגברה ומקור שעולים שבריר ממחירם, כדאי שיחשוב שנית.
מקור - מירב ההשקעה הכספית.
הגברה - השני מבחינת ההשקעה
רמקולים - החלק הכי פחות יקר במערכת
זה אומנם לא חוק, אבל כל מי שחושב על רמקולים יקרים עם הגברה ומקור שעולים שבריר ממחירם, כדאי שיחשוב שנית.
איל פור
אייל פה אני קצת חולק על ההצהרה שמקור תחילה ....
שים לב שהמקור שלו העיקרי הוא אאלוג ולא CDP
הסידי שלו זה " כולה " רוטל 971 עם שדרוג מה ...
בעיניין מקור אנאלוגי יכול להיות שבאמת מירב הכסף יעשה פה עבודה נאותה
אבל גם אתה יכול להסכים איתי שהשדרוג הגדול ביותר נעשה בשדרוג הרמקולים ולא במקור
כמובן שצריך להיות חלקוה מסויימת לשאר חלקי המערכת מעבר לרמקולים ולא להיות שבריר המחיר אבל עדיין .....
בעיניין הגברה הייתי אומר שזה בדרך כלל צריך להיות זהה למחיר הרמקול או אפילו לפעמים גבוהה יותר ..
בעיניין מקור עם אנאלוג מסכים איתך ...
בעיניין דיגטאל קצת פחות למרות שאני מודע להבדלים במקורות יקרים יותר ...
אך אני עדיין הייתי מעדיף לשים 10K בתוספת לרמקולים שלי ולא לרכוש נגן ב 15 במקום הנגן ב 5 שלי ..
בכל מקרה רואים שהבחור בחדר זה יודע מה הוא עושה וכנראה שהמערכת שלו מאוזנת ונשמעת טוב .
שים לב שהמקור שלו העיקרי הוא אאלוג ולא CDP
הסידי שלו זה " כולה " רוטל 971 עם שדרוג מה ...
בעיניין מקור אנאלוגי יכול להיות שבאמת מירב הכסף יעשה פה עבודה נאותה
אבל גם אתה יכול להסכים איתי שהשדרוג הגדול ביותר נעשה בשדרוג הרמקולים ולא במקור
כמובן שצריך להיות חלקוה מסויימת לשאר חלקי המערכת מעבר לרמקולים ולא להיות שבריר המחיר אבל עדיין .....
בעיניין הגברה הייתי אומר שזה בדרך כלל צריך להיות זהה למחיר הרמקול או אפילו לפעמים גבוהה יותר ..
בעיניין מקור עם אנאלוג מסכים איתך ...
בעיניין דיגטאל קצת פחות למרות שאני מודע להבדלים במקורות יקרים יותר ...
אך אני עדיין הייתי מעדיף לשים 10K בתוספת לרמקולים שלי ולא לרכוש נגן ב 15 במקום הנגן ב 5 שלי ..
בכל מקרה רואים שהבחור בחדר זה יודע מה הוא עושה וכנראה שהמערכת שלו מאוזנת ונשמעת טוב .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN