הבאת מסך טלויזיה מארה"ב

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
vedi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

האם יש למישהו נסיון עם הבאת מסך LCD מארה"ב לאחרונה? שמעתי שמסכי VIZIO יכולים לעשות את העבודה גם בארץ אך האם יש למישהו נסיון חיובי עם מסך מסוג אחר שהוא לא מולטיסיסטם בהגדרה אך פועל בהצלחה דרך חיבור HD. קראתי בשרשורים קודמים לאחר חיפש בפורום המלצות שונות אך השרשורים ישנים והמסכים המומלצים שם כמובן כבר לא כ"כ נמכרים היום ואז ההמלצה העיקרית היתה למסכי פלזמה אך כיום בארה"ב כבר די קשה למצוא מסכים שכאלו...תודה מראש לכל מי שיכול ליעץ מנסיונו האישי.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

vedi כתב:האם יש למישהו נסיון עם הבאת מסך LCD מארה"ב לאחרונה? שמעתי שמסכי VIZIO יכולים לעשות את העבודה גם בארץ אך האם יש למישהו נסיון חיובי עם מסך מסוג אחר שהוא לא מולטיסיסטם בהגדרה אך פועל בהצלחה דרך חיבור HD. קראתי בשרשורים קודמים לאחר חיפש בפורום המלצות שונות אך השרשורים ישנים והמסכים המומלצים שם כמובן כבר לא כ"כ נמכרים היום ואז ההמלצה העיקרית היתה למסכי פלזמה אך כיום בארה"ב כבר די קשה למצוא מסכים שכאלו...תודה מראש לכל מי שיכול ליעץ מנסיונו האישי.
...
vedi .

אתה יכול לפרט יותר לגבי מסכי .VIZIO
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 325 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #3 

אני בדקתי לפני כ-3 שנים מסך של vizio 47" והוא באמת הציג אותות וידאו בתדר 50 הרץ, כך שהוא אמור לעבוד בישראל. לא קניתי אותו כי למיטב ידיעתי אין לחברה שום שירות בארץ (ואני לא בטוח שאיכות התמונה טובה דיה).

רוב היצרנים חוסמים במכוון את המודלים האמריקאיים כך שלא יציגו וידאו בתדר 50 הרץ, אם אתה חושב לקנות בארה"ב, ודא שכתוב בספר שיש תמיכה כזו, או בדוק בעצמך בחנות. פשוט הבא בעצמך DVD שמציג אות 50 הרץ, כמו OPPO, ותראה אם הטלוויזיה מציגה אותו.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”