למישהו נסיון עם מייבש כביסה ללא צינור ניקוז אוויר (בשיטת קונדנסור/מעבה) ?
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
רציתי לדעת אם למישהו פה יש נסיון עם מייבש כביסה בשיטת מעבה, כזו שלא מצריכה צינור ניקוז אוויר.
לא אלאה אתכם באילוצים, אך מייבש כזה יכול לעזור לי להימנע מהנמכת תקרה בחלל האמבטיה.
במיקום שייעדתי למכונת הכביסה ומעליו המייבש, אזדקק להנמכת תקרה, במידה והמייבש יהיה כזה עם צינור הניקוז.
מה שמעניין בעיקר זה מהירות הייבוש, תחזוקה, תקלות וכל מה שנסיונכם יכול לעזור לי, על מנת לקבל החלטה.
תודה רבה.
רציתי לדעת אם למישהו פה יש נסיון עם מייבש כביסה בשיטת מעבה, כזו שלא מצריכה צינור ניקוז אוויר.
לא אלאה אתכם באילוצים, אך מייבש כזה יכול לעזור לי להימנע מהנמכת תקרה בחלל האמבטיה.
במיקום שייעדתי למכונת הכביסה ומעליו המייבש, אזדקק להנמכת תקרה, במידה והמייבש יהיה כזה עם צינור הניקוז.
מה שמעניין בעיקר זה מהירות הייבוש, תחזוקה, תקלות וכל מה שנסיונכם יכול לעזור לי, על מנת לקבל החלטה.
תודה רבה.
...
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6604
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי אחד כזה של LG שעובד כשנתיים וחצי. התחזוקה היחידה שצריך היא ריקון מיכל המים (במידה ולא חיברת את הניקוז ישירות לביוב) וניקוי של יחידת הקונדנסור אחת לכמה חודשים. המכשיר מייבש מהר מאוד (הרבה יותר מהמייבש הסטדרטי הקודם שהיה לי).
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

TANDBERG, ride
תודה רבה.
הבית כרגע עוד בבניה,
מה אני צריך לדרוש על מנת לחבר את הניקוז ישירות לביוב?
איזה צינור בדיוק יוצא מהמייבש?
תודה!
תודה רבה.
ride,ride כתב:יש לי אחד כזה של LG שעובד כשנתיים וחצי. התחזוקה היחידה שצריך היא ריקון מיכל המים (במידה ולא חיברת את הניקוז ישירות לביוב)...
הבית כרגע עוד בבניה,
מה אני צריך לדרוש על מנת לחבר את הניקוז ישירות לביוב?
איזה צינור בדיוק יוצא מהמייבש?
תודה!
...
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6604
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
הצינור זהה לצינור ניקוז של מכונת כביסה. אתה יכול לדאוג להכנה מראש של ניקוז נוסף (כמו זה שיש למכונת הכביסה) או אולי לשים מפצל בניקוז הקיים ולחבר אליו את שני הצינורות
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

Ride, תגיד..ride כתב:הצינור זהה לצינור ניקוז של מכונת כביסה. אתה יכול לדאוג להכנה מראש של ניקוז נוסף (כמו זה שיש למכונת הכביסה) או אולי לשים מפצל בניקוז הקיים ולחבר אליו את שני הצינורות...
אין מצב ששני צינורות הניקוז, זה שיוצא ממכונת הכביסה וזה שיוצא מהמייבש, ייכנסו שניהם לצינור ניקוז סטנדרטי שמיועד למכונת הכביסה, זהש הולך לביוב?
הייתי בחנות היום, ולטענתם, אם המייבש מיועד להיות מונח על מכונת הכביסה, אז בעיה להשתמש באוו ניקוז, ואין צורך לעשות הכנות מיוחדות מעבר..
תודה..
...
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

אלוף אתה...sam22 כתב:גילי מבין גדול בקיזוזים...
...
לי גם יש מייבש כזה. למיטב זכרוני של אלקטרולוקס. כרגע לא מחובר לניקוז ולכן בכל פעם יש לרוקן את מיכל המים. משמש אותי נאמנה בשניה וחצי האחרונות ללא תקלות. מספר רב של תוכניות (למיטב ידיעתי אנחנו משתמשים רק בתוכנית אחת). מייבש בלי קמטים.
אם תרצה כשאחזור הבייתה אבדוק דגם מדוייק.
אם תרצה כשאחזור הבייתה אבדוק דגם מדוייק.