מסך LG עם USB תומך HD
שלום לכולם,
הייתי עכשיו בביג בוקס, והם מוכרים שם דגם של LG שיש לו כניסת USB שתומכת בקבצי HD divx (שאלה קבצי mkv אם אני מבין נכון)
http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?F ... ntID=20231
על פניו זאת נראית כמו עסקה טובה (המחיר הוא באזור ה-3800, ואפשר לקווצ'ץ' אותו קצת אני מניח לאזור ההצעה הכי זולה בזאפ), לא ראיתי עד עכשיו דגמים אחרים כניסת usb כזאת.
יודעים משהו על הדגם הזה? הוא מריץ את קבצי ה-mkv כמו שצריך ובלי תקלות? יש לו חסרונות/מעלות אחרים?
אשמח לשמוע
הייתי עכשיו בביג בוקס, והם מוכרים שם דגם של LG שיש לו כניסת USB שתומכת בקבצי HD divx (שאלה קבצי mkv אם אני מבין נכון)
על פניו זאת נראית כמו עסקה טובה (המחיר הוא באזור ה-3800, ואפשר לקווצ'ץ' אותו קצת אני מניח לאזור ההצעה הכי זולה בזאפ), לא ראיתי עד עכשיו דגמים אחרים כניסת usb כזאת.
יודעים משהו על הדגם הזה? הוא מריץ את קבצי ה-mkv כמו שצריך ובלי תקלות? יש לו חסרונות/מעלות אחרים?
אשמח לשמוע
- אורי_קבוצת_חי
- עוסק בתחום

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום yonatank,yonatank כתב:שלום לכולם,
אשמח לשמוע...
מדובר במכשיר מסדרה החדשה עם נגן USB הקורא קבצי MKV.
קבצי MKV הינם קבצים בפורמט HD כלומר 720 או 1080 קווים באיכות גבוה.
נשמח לענות על כל שאלה נוספת במייל [email protected]
בברכה,
אורי, נציג קבוצת ח.י, יבואנית מסכי LG בישראל.
קבוצת ח.י תשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה
- אורי_קבוצת_חי
- עוסק בתחום

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
דגם זה אינו כולל טיונר דיגיטאלי.asaf23 כתב:אורי שלום, טוב שאתה פה.
אילו מבין הדגמים מגיעים עם טיונר דיגיטלי? עיינתי בחוברות ההפעלה וראיתי שחלק מהדגמים כוללים את הטיונר...
קבוצת ח.י תשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה
מדוע בחוברת ההפעלה מוקדש פרק שלם לשידור הדיגיטאלי?אורי_קבוצת_חי כתב:דגם זה אינו כולל טיונר דיגיטאלי.asaf23 כתב:אורי שלום, טוב שאתה פה.
אילו מבין הדגמים מגיעים עם טיונר דיגיטלי? עיינתי בחוברות ההפעלה וראיתי שחלק מהדגמים כוללים את הטיונר......
כמו כן, אילו מהדגמים כן מגיעים עם הטיונר? תודה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
yonatank,
בכל מקרה קובץ MKV הוא לא קובץ HD divx.
לאחר בדיקה מעמיקה בכל הרשת אין שום איזכור לתמיכה בקיבצי MKV ע"י הדגם הנ"ל. רק divx HD מוזכר ב-specs.
אין לי מושג איך הנציג של LG הגיע למסקנה שהמסך תומך ב-MKV. אם רק הוא מודע לפיצ'ר הזה אז זה יותר חמור בגלל שזה לא מופיע בשום מקום וזו טעות שיווקית די מטורפת.
בכל מקרה קובץ MKV הוא לא קובץ HD divx.
לאחר בדיקה מעמיקה בכל הרשת אין שום איזכור לתמיכה בקיבצי MKV ע"י הדגם הנ"ל. רק divx HD מוזכר ב-specs.
אין לי מושג איך הנציג של LG הגיע למסקנה שהמסך תומך ב-MKV. אם רק הוא מודע לפיצ'ר הזה אז זה יותר חמור בגלל שזה לא מופיע בשום מקום וזו טעות שיווקית די מטורפת.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

בלי קשר למסך הנ"ל אפשר די בקלות לחלק קובץ יחיד לכמה לפי גודל מוסכם מראש אבל עדיין זו התעסקות די מעצבנת וזה רק מחדד את הסברה שלי שעדיין יש לרכוש סטרימר בנוסף למסך.HopHop כתב:סקארלט החדשה באה עם טיונר דיגיטאלי?
שמעתי שה USB של טלויזיות כאלו תומך רק בדיסק און קי שהוא מפורמט FAT32 ולא NTSC
אם כן אז זה לא שווה כי כל הקטע שסרטי בפורמט MKV שוקלים משו כמו 8GB+
(FAT32 תומך רק עד קבצי 4GB)....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

זה אכן מוזכר במדריך אבל למה לא מפרסמים זאת בשום מקום? רק Divx HD. זו לדעתי טעות שיווקית חמורה ביותר או שיש משהו מעבר לגלוי.jjwz כתב:nils3373 .
אם תוריד את קובץ pdf מדריך למשתמש של הטלויזיה הזו באתר ח.י ,
תראה בפרק שעוסק בהתקן usb עמ 75 ,שהטלויזיה הזו תומכת גם בקובץ kmv וגם בפורמט
fat 32 ו-ntfs ....
nils3373
מסכים איתך מאוד שזו טעות שיווקית חמורה .אני אספר לך שהתעניינתי בטלויזיה 37LE5500 ,
ולאחר עיון ב-מדריך למשתמש גיליתי שישנן אי התאמות בין מה שכתוב במדריך לבין משכתוב במפרט
הטכני באתר.הערתי את תשומת לבם של ח.י והם תקנו את הטעון תיקון.
אני כבר תוהה מאין לקחו את המדריך למשתמש הזה.
אני מקווה שתהיה תגובה מנציג ח.י.
מסכים איתך מאוד שזו טעות שיווקית חמורה .אני אספר לך שהתעניינתי בטלויזיה 37LE5500 ,
ולאחר עיון ב-מדריך למשתמש גיליתי שישנן אי התאמות בין מה שכתוב במדריך לבין משכתוב במפרט
הטכני באתר.הערתי את תשומת לבם של ח.י והם תקנו את הטעון תיקון.
אני כבר תוהה מאין לקחו את המדריך למשתמש הזה.
אני מקווה שתהיה תגובה מנציג ח.י.