התלבטות בין טלויזיות LG SAMSUNG או PHILIPS בחיבור למחשב
שלום רב,
אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 32''.
התקציב שלי הוא עד 4500 ש"ח.
השימושי העיקרי של המסך הוא חיבור למחשב (אני יודע שרוב מסכי הFHD לא מראים תמונה טובה בשידורי טלויזיה רגילים ולא אכפת לי, גם ככה מתישהוא כולם יעברו לממירים דיגיטליים ואז התמונה אמורה להיות איכותית, לא?....)
אני מתעניין בדגמים אלו:
LA32B550 של SAMSUNG
32SL80YR של LG
וראיתי בפורום את הדגם הזה של פיליפס:
32PFL7404H האם הוא טוב בחיבור למחשב?
אם יש דגם אחר במסגרת התקציב של 4500 ש"ח שהוא טוב יותר אשמח לשמוע עליו....
שאלתי היא איזה חברה עדיפה בנושא חיבור למחשב, SAMSUNG PHILIPS או LG.
בגדול לפי מה שאמרו לי עד עכשיו (בעיקר אנשי מכירות שאין להם אינטרס למכור חברה זו או אחרת הם מוכרים את כולן...) זה שיש בעיה בגוון בשחור בחיבור למחשב ושסמסונג מותאמת מהבחינה הזו ובכלל יותר מהאחרות בחיבור למחשב, מה שגם שלחבר שלי יש את LA32A650 טלויזיה מעולה והתמונה בה מעולה בחיבור למחשב, רק שהיא כבר לא נמצאת בארץ יותר... זה דגם ישן וכנראה לא היה לא ביקוש כל כך גדול בארץ . שאלתי עליו וחיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אמנם עלתה לו בערך 5300 ש"ח לפני יותר משנה אבל לדעתי שווה את הכסף, יש סיכוי שמישהו מכם יודע אם נשאר הדגם הזה איפשהו בארץ?
בנוסף ראיתי המלצות באינטרנט על הדגם של LG שציינתי.
האם סמסונג היא הכי טובה בחיבור למחשב וכדאי לי ללכת על הB550 או
שכדאי לי לקחת טלויזיה אחרת/דגם אחר??
תודה רבה על עזרתכם!!!
אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 32''.
התקציב שלי הוא עד 4500 ש"ח.
השימושי העיקרי של המסך הוא חיבור למחשב (אני יודע שרוב מסכי הFHD לא מראים תמונה טובה בשידורי טלויזיה רגילים ולא אכפת לי, גם ככה מתישהוא כולם יעברו לממירים דיגיטליים ואז התמונה אמורה להיות איכותית, לא?....)
אני מתעניין בדגמים אלו:
LA32B550 של SAMSUNG
32SL80YR של LG
וראיתי בפורום את הדגם הזה של פיליפס:
32PFL7404H האם הוא טוב בחיבור למחשב?
אם יש דגם אחר במסגרת התקציב של 4500 ש"ח שהוא טוב יותר אשמח לשמוע עליו....
שאלתי היא איזה חברה עדיפה בנושא חיבור למחשב, SAMSUNG PHILIPS או LG.
בגדול לפי מה שאמרו לי עד עכשיו (בעיקר אנשי מכירות שאין להם אינטרס למכור חברה זו או אחרת הם מוכרים את כולן...) זה שיש בעיה בגוון בשחור בחיבור למחשב ושסמסונג מותאמת מהבחינה הזו ובכלל יותר מהאחרות בחיבור למחשב, מה שגם שלחבר שלי יש את LA32A650 טלויזיה מעולה והתמונה בה מעולה בחיבור למחשב, רק שהיא כבר לא נמצאת בארץ יותר... זה דגם ישן וכנראה לא היה לא ביקוש כל כך גדול בארץ . שאלתי עליו וחיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אמנם עלתה לו בערך 5300 ש"ח לפני יותר משנה אבל לדעתי שווה את הכסף, יש סיכוי שמישהו מכם יודע אם נשאר הדגם הזה איפשהו בארץ?
בנוסף ראיתי המלצות באינטרנט על הדגם של LG שציינתי.
האם סמסונג היא הכי טובה בחיבור למחשב וכדאי לי ללכת על הB550 או
שכדאי לי לקחת טלויזיה אחרת/דגם אחר??
תודה רבה על עזרתכם!!!
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
ה-lg גם מצויינת למחשב.
ראשית, תודה רבה על תגובתך..
שנית דיברתי עם היבואן של LG כדי לראות היכן יש את הדגם הזה בתצוגה ונאמר לי שכבר הפסיקו להביא אותו לארץ בטענה "שהוא כבר דגם ישן". משהו לא נראה לי, הרי רק ראיתי אותו באתרי אינטרט לפני חודשיים מקס' בפעם הראשונה..
בכל מקרה אם אני לא מוצא אותו איזה מבין הדגמים הנותרים כדאי לי לקנות?
תודה רבה..
שנית דיברתי עם היבואן של LG כדי לראות היכן יש את הדגם הזה בתצוגה ונאמר לי שכבר הפסיקו להביא אותו לארץ בטענה "שהוא כבר דגם ישן". משהו לא נראה לי, הרי רק ראיתי אותו באתרי אינטרט לפני חודשיים מקס' בפעם הראשונה..
בכל מקרה אם אני לא מוצא אותו איזה מבין הדגמים הנותרים כדאי לי לקנות?
תודה רבה..
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כולם טובים למחשב, לכולם יש חיבור VGA שמתאים גם לחיבור מחשבים ישנים עם רצולוציה נמוכה וגם מחשבים חדשים בחיבור HDMI ברזולוציה גבוהה.
הכל תלוי במחשב שלך או יותר נכון באפשרויות של כרטיס המסך שלך.
הכל תלוי במחשב שלך או יותר נכון באפשרויות של כרטיס המסך שלך.
כרטיס המסך שלי כרגע הוא GEFORCE 8800GTS עם 640MB,
אבל אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב חדש עם לפחות 5850 ומעלה כך שאני חושב שלא יהיו לו בעיות להריץ משחקים ברזולוציה 1920X1080.
מה בנוגע לאיכות הצבע השחור, נאמר לי שסמסונג הכי טובים בנקודה הזה, האם זה נכון?
תודה.
אבל אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב חדש עם לפחות 5850 ומעלה כך שאני חושב שלא יהיו לו בעיות להריץ משחקים ברזולוציה 1920X1080.
מה בנוגע לאיכות הצבע השחור, נאמר לי שסמסונג הכי טובים בנקודה הזה, האם זה נכון?
תודה.