איזה תוכנת מדיה סנטר מורידה - היום - מאתר sratim
מידע על הסרטים בעברית ללא בעיית עברית הפוכה, או בג'יבריש?
גם תוכנה שיוצרת דפי html בעברית עם המידע טובה בשבילי (ניסיתי את Moviejukebox הגרסה האחרונה - כל העברית שם הפוכה).
האתר ללקיחת המידע
www.sratim.co.il
תודה,
ויום טוב
גם תוכנה שיוצרת דפי html בעברית עם המידע טובה בשבילי (ניסיתי את Moviejukebox הגרסה האחרונה - כל העברית שם הפוכה).
האתר ללקיחת המידע
www.sratim.co.il
תודה,
ויום טוב
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
מה הקשר בין תוכנת מדיה סנטר לתוכנה שמורידה?
אתה צריך להחליט מה אתה מחפש
יש תוכנות שמורידות מידע בלבד
ויש תוכנות מדיה סנטר שמשלבות פלגינים שמורידים מידע - למשל מדיה פורטל והפלגין MOVING PICTURES
ויש תוכנות מדיה סנטר שמשלבות פלגינים שמורידים מידע - למשל מדיה פורטל והפלגין MOVING PICTURES
אשמח לפירוט יותר מעמיק בשם התוכנות :staticx כתב:מה הקשר בין תוכנת מדיה סנטר לתוכנה שמורידה?
ויש תוכנות מדיה סנטר שמשלבות פלגינים שמורידים מידע - למשל מדיה פורטל והפלגין MOVING PICTURES...
אני צריך תוכנה מ 2 האפשרויות ( ועדיף כמה שמות מכל אפשרות כדי שאוכל לבחור את הטובה ביותר עבורי).
אלו תוכנות מורידות מידע (פרטים ותמונה) מאתר SRATIM בעברית תקנית ולא הפוכה או בג'בריש ?
ולאלו תוכנות מדיה סנטר יש פלאגין שתומך בהורדת מידע (פרטים ותמונה) מאתר SRATIM בעברית תקנית ולא הפוכה או בג'בריש ?
תודה.
ברור.tamos2009 כתב:לכל תוכנה SCRAPER משלה...
ולכן אני רוצה משהו שעובד עם אתר sratim ללא בעיות מניסיון שלכם - וזה יחסוך לי ולאחרים זמן רב בחיפוש,
כדי שלא אתחיל להתקין 50 תוכנות ופלאגין לחפש ולחרוש את הרשת ובסוף אמצא שאין אפשרות בתוכנה בכלל.