חוות דעת על DVD pioneer
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם דיגיטלית אז יש כאן דיון עכשווי שדן בדיוק בנושא:
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... ic&t=11228
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... ic&t=11228
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
חוות דעת על DVD pioneer
סלח לי שאני שואל,אבל אתה רוצה להגיד לי ש-dvd שעולה בסביבות 2000 שקל יהיה זהה לdvd שעולה 500 או 600 שקל.
אפילו שהוא יהיה בחיבור דיגיטלי.
תודה.
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אכן כך, ולא אפילו, אלא מכיוון שהוא יהיה בחיבור דיגיטלי.
בחיבור דיגיטלי העיבוד מתבצע ברסיבר ול DAC של ה DVD אין קשר לעניין.
ההבדל (בצליל) יופיע בחיבור אנלוגי.
בחיבור דיגיטלי העיבוד מתבצע ברסיבר ול DAC של ה DVD אין קשר לעניין.
ההבדל (בצליל) יופיע בחיבור אנלוגי.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ומניסיוני איתו, זה מכשיר מצויין למחירו. הצליל שלו גם לא רע בכלל.
המינוס העיקרי בעיניי הוא, שאין לו DVI/VGA/HDMI, היציאה הטובה ביותר שלו היא קומפוננט, אז ל LCD הייתי מעדיף משהו עם היציאות הנ"ל אם זה המצב אצלך.
המינוס העיקרי בעיניי הוא, שאין לו DVI/VGA/HDMI, היציאה הטובה ביותר שלו היא קומפוננט, אז ל LCD הייתי מעדיף משהו עם היציאות הנ"ל אם זה המצב אצלך.
לגבי חיבור דיגיטלי זה אכן לא משנה איזה נגן אתה קונה. אבל יש לקחת בחשבון עוד כמה דברים חשובים:בוקולאוטי כתב:סלח לי שאני שואל,אבל אתה רוצה להגיד לי ש-dvd שעולה בסביבות 2000 שקל יהיה זהה לdvd שעולה 500 או 600 שקל.
תודה....
1. הנגנים הטובים יחסית, כמו ה-383 או דומיו, קל למצוא להם עידכוני קושחה דרך אתר היצרן שלהם, דבר שכמעט נדיר לכל שאר הנגנים הזולים
2. מניסיוני עם כמה נגנים זולים, רובם לא חזקים בדיסקים צרובים בחלק מהם תשמע חריקות בזמן השמעת מוסיקה או מריחות צבע קצרצרות בזמן צפיה בסרט. דבר מאוד מעצבן.
3. כל הנגנים הזולים מצוידים בשלטים עלובים שלא מתפקדים טוב. הרבה פעמים תמצא את עצמך לוחץ מאה לחיצות עד שהוא מגיב. בנגנים הטובים גם השלטים טובים ונוחים לתפעול ומגיבים במהירות הבזק, גם כפתורי התפעול מסודרים בצורה היגיונית ונוחה.
4. מגש הדיסקים בנגנים הזולים הוא לא נוח להוצאת הדיסק מתוכו וגם רעשני מדי בזמן הפתיחה והסגירה. מאוד מעצבן למי ששואף לשלימות:)
5. לגבי ה-383 אין כבר פער גדול במחיר בינו לבין נגן עלום שם והוא מגיע עם 3 שנות אחריות.
אם כל זה לא חשוב לך, אז בהחלט תוכל להסתפק באחד הנגנים הזולים שנמצאים היום בשפע בכל מקום.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.