מבקש המלצה לטלוויזיה בסלון, 42-46 אינץ', עד 5000 ש"ח
לקראת המונדיאל, אני מחפש המלצה לטלוויזיה לסלון.
מחיר: עד 5000 ש"ח, אבל מוען להשקיע קצת יותר אם זה שווה את זה.
מרחק הצפייה הוא 3.5-4 מ' (תלוי על איזה ספה יושבים). הבנתי שהגודל המתאים עבורי יהיה 42 או 46 אינץ'. אני מעדיף טלויזיה גדולה יותר כמובן, במידה והסכום שאני מעוניין להשקיע הוא לא נמוך מדי.
שימושים עיקריים: צפיה בטלוויזיה - שידורים רגילים של כבלים/לוויין ו-DVD.
כיום לא צופה בשידורי HD, אבל אני מניח שבעתיד זה יהיה בכל בית.
משחקים בWII (שהוא לא HD, והיציאה שלו היא חיבור "בננה" או composite).
מצד הסלון יש חלון למרפסת, אבל אפשר להסתיר את השמש עם התריסים, ככה שהשתקפות זאת לא בעיה גדולה מדי.
חברים שיכניעו אותי שהצבעים בטלוויזיות פלזמה הם חיים יותר והתמונה נראית יותר טוב, אבל בגלל טלויזיה מיועדת גם למשחקי קונסולות, חשוב לי שלא יהיו מריחות של התמונה.
אין לי צורך מיוחד בחיבור USB או בגימיקים אחרים.
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על הדגמים המוצלחים יותר עבורי.
תודה.
מחיר: עד 5000 ש"ח, אבל מוען להשקיע קצת יותר אם זה שווה את זה.
מרחק הצפייה הוא 3.5-4 מ' (תלוי על איזה ספה יושבים). הבנתי שהגודל המתאים עבורי יהיה 42 או 46 אינץ'. אני מעדיף טלויזיה גדולה יותר כמובן, במידה והסכום שאני מעוניין להשקיע הוא לא נמוך מדי.
שימושים עיקריים: צפיה בטלוויזיה - שידורים רגילים של כבלים/לוויין ו-DVD.
כיום לא צופה בשידורי HD, אבל אני מניח שבעתיד זה יהיה בכל בית.
משחקים בWII (שהוא לא HD, והיציאה שלו היא חיבור "בננה" או composite).
מצד הסלון יש חלון למרפסת, אבל אפשר להסתיר את השמש עם התריסים, ככה שהשתקפות זאת לא בעיה גדולה מדי.
חברים שיכניעו אותי שהצבעים בטלוויזיות פלזמה הם חיים יותר והתמונה נראית יותר טוב, אבל בגלל טלויזיה מיועדת גם למשחקי קונסולות, חשוב לי שלא יהיו מריחות של התמונה.
אין לי צורך מיוחד בחיבור USB או בגימיקים אחרים.
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על הדגמים המוצלחים יותר עבורי.
תודה.
מה דעתכם על Toshiba 42RV600 ?
יש לי הזדמנות לרכוש אותה ב4900ש"ח (במקום 5130 ש"ח שהוא המחיר הזול ביותר בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746742)
מישהו יכול להמליץ לי עד טלויזיה מומלצת בגדול 42-46 אינץ' עד מחיר 5000?
תודה.
יש לי הזדמנות לרכוש אותה ב4900ש"ח (במקום 5130 ש"ח שהוא המחיר הזול ביותר בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746742)
מישהו יכול להמליץ לי עד טלויזיה מומלצת בגדול 42-46 אינץ' עד מחיר 5000?
תודה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לאור התקציב, סוגי התכנים ומרחק צפיה שלך, המסך שיתאים לך ביותר הוא טלויזיית פלאזמה HDR בגודל 50 אינץ'.
ממליץ לך לבדוק את ה-LG 50PJ350 או סמסונג 50B450 (אם קיימת במלאי) או הסמסונג 50C430 החדשה.
ממליץ לך לבדוק את ה-LG 50PJ350 או סמסונג 50B450 (אם קיימת במלאי) או הסמסונג 50C430 החדשה.
תלוי כמה מואר ... ולגבי המנורה - תלוי בעוצמה שלה ובמיקום ביחס למסך - תדמיין שהמסך הוא כמו מראה ואם כשאתה צופה אז המנורה נכנסת לפריים של המראה - לך על LCD (או תשנה תאורה...)NimDod כתב:תודה על התגובה,
קריטריון נוסף שלא ציינתי זה שרוב הזמן, הבית והסלון מוארים. יש מנורה בסלון שדולקת ברוב הזמן ואני לא מתכוון להחשיך את הבית בכל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה.
האם הפלזמה עדיין עדיפה על פני LCD?...