השמעת מוזיקה בחדר אמבטיה
-
aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 317
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום לכם.. אני בשלבים אחרונים של שיפוץ הבית.. רציתי לשאול מה המלצתכם בנושא... הציעו לי אופציה אחת פשוט לקנות לחדר שינה רסיבר עם A B ופשוט להוסיף 2 רמקולים שקועים בתיקרה של האמבטיה ובזמן המקלחת פשוט לבחור ברסיבר את הרמקולים של האמבטיה ובעצם לשמוע מה שמתנגן ברסיבר כלומר סטרימר או דיוידי ממיר וכו'.. החיסרון הוא במקרה שמישהו למשל צופה בטלויזיה בחדר בזמן שהשני מתקלח... יש פיתרון לקנות רסיבר עם 2 ZOON ואז אפשר לנגן 2 ערוצים בו זמנית אבל האופציה הזאת יקרה... שאלתי היא האם ידוע לכם על יחידת רדיו מגניבה כזאת ששקועה בקיר של האמבטיה משהו כמו בבית מלון כזה והיא עצמאית בפני עצמה???? נראה לי זה האופציה הכי מפנקת ויפה... מה דעתכם????
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד

ואיזה שליטה יהיה לי מתוך האמבטיה??? אחרי הכל הרסיבר יהיה בתוך הארון בחדר שינה??? אני צריך שליטה על ווליום ערוצי רדיו והעברת שירים בזיכרון של הסטרימר למשל... וכמובן הדלקה כיבוי של הרסיבר..
-
aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד

מצאתי ברשת משהו כזה...
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... SG/music2u נראה לי ממעניין... נראה לכם שזה משהו עצמאי??? שאני יכול להתקין בתוך הקיר עם חיבור לחשמל ורמקולים??? או שעדיין הוא תלוי ברסיבר ומחובר אליו ע"י איזה בקר או משהו כזה???
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
זו מערכת עצמאית.
לגבי התקנה לבד? אני לא יודע מה רמת היכולות טכניות שלך, אבל שים לב שאתה צריך חציבה, הכנה של תשתית חשמל וכבילה לרמקולים.
לגבי השאלה שלך על שליטת הרסיבר שיהיה בתוך ארון, אין שום בעיה עם זה.
כמו שאתה תשלוט עליו מתוך חדר השינה בוא לא יהיה לך קו ראיה (הרסיבר מוסתר), גם מתוך האמבטיה תוכל בעזרת IR EXTENDER.
לגבי התקנה לבד? אני לא יודע מה רמת היכולות טכניות שלך, אבל שים לב שאתה צריך חציבה, הכנה של תשתית חשמל וכבילה לרמקולים.
לגבי השאלה שלך על שליטת הרסיבר שיהיה בתוך ארון, אין שום בעיה עם זה.
כמו שאתה תשלוט עליו מתוך חדר השינה בוא לא יהיה לך קו ראיה (הרסיבר מוסתר), גם מתוך האמבטיה תוכל בעזרת IR EXTENDER.
-
aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד

לגבי ההתקנה כמובן שאני לוקח אנשי מקצוע שיתקינו את כל המערכות בבית... רציתי רק להיות בטוח בקטע הזה... שאם אני שם 2 רמקולים שקועים בתקרה ומכין מראש נקודת חשמל וחיווט לרמקולים במקום שבו אני רוצה את הפאנל הזה אז זה יהיה בסדר... אני לא רוצה להיות תלוי ברסיבר חיצוני... תוכל אולי לדעת מה ההספק של המוצר הזה??? איזה רמה של רמקולים אני אמור לקנות בשביל שהוא יעבוד טוב??? אתה מכיר את החברה הזו??? או לחילופין אתה מכיר משהו אחר בסגנון הזה???
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד