סייימתי את בטלסטאר גלקטיקה אשמח להבין כמה דברים קטנים

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
rony77 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 147
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אז קודם כל אספר שהתחלתי לראות את בטלסטאר גלקטיקה עקב המלצות חמות של חבריי הפורום ולכן גם ארצה להודות לכם על כך, סדרה מעולה שהעבירה לי הרבה זמן בכיף.

אז אתמול סיימתי את הסדרה ואשמח לדון איתכם על כמה דברים קטנים. רציתי לעבור על זה בפורום של בטאלסטאר ברשת באנגלית אבל השרשורים שם מונים מעל 1000 דפים אז לך תתחיל עכשיו לעבור על כל זה..
הדבר שהכי מעניין אותי לדעת הוא מה הסיפור עם סטארבק שהיא מצאה את הגופה שלה ושהיא נעלמה בסוף אחרי שהיא אמרה ללי שהיא עוזבת כאילו מה היא הייתה בעצם מלאך? שתפקידה היה לקחת אותם לכדור הארץ וזהו? הרי ליובין אמר לה שכשהוא מסתכל עליה הוא רואה מלאך. מצד שני גם בכל הפרקים האחרונים נאמר שקארה טרייס תוביל אותם אל סופם.. איזה סוף? ולמה זה לא קרה

שנית זה - אתם לא חושבים שעשו מהילדה הרה יותר מדי? כאילו למה היא בהכרח זה עתיד המין האנושי הרי לא הייתה להם בעיה להתרבות בלי קשר אז נראה לי סתם הגזמה שעתיד שני המינים היה תלוי בילדה הזאת.

ולסיום מה היה הקטע האהוב עליכם בסדרה? אני אהבתי הכי הרבה את הפרק בעונה השלישית שכל הפרק היו קרבות אגרוף ובסוף לי וסטארבאק עלו להתאגרף ותוך כדי סיפרו את כל מה שקרה בינהם על ניו קפריקה ואז בסוף הם אמרו אחד לשני התגעגתי אלייך

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #2 

ראיתי די מזמן אז התשובות מהזיכרון העמום מעט:
קארה מתה והופיעה מחדש כדמות לא מוחשית. המטרה שלה היתה הובלת הניצולים לכוכב שבו יוכלו להתיישב. ברגע שהביאה אותם היא התפוגגה. הסוף של המין האנושי התבטא בחיבור שלהם עם המין הסיילוני ויצירת גזע חדש. הרה היתה הראשונה לגזע החדש. הקיום שלה הוכיח היתכנות.

מסכים איתך לגבי פרק האיגרוף שהיה מעולה.
Enjoy the Silence

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78914
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

סדרה ענקית, מהגדולות אי פעם.