מנכ"ל HOT: "השירות שלנו השתפר מאוד; זמן המענה שלנו חבל על הזמן"
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000560315
הרצל עוזר בראיון בלעדי ל"גלובס": "יש לנו הרבה פחות תקלות" ■ "החלטנו שלא מוכרים בכל מחיר; לקוחות ישבו על מבצעים ישנים במספרים מטורפים - 70 שקל, 80, 90, 120; המחיר היום הוא 200 שקל"
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000560315
הרצל עוזר בראיון בלעדי ל"גלובס": "יש לנו הרבה פחות תקלות" ■ "החלטנו שלא מוכרים בכל מחיר; לקוחות ישבו על מבצעים ישנים במספרים מטורפים - 70 שקל, 80, 90, 120; המחיר היום הוא 200 שקל"
לצערי הוא צודק.
היו מבצעים מטורפים ללקוחות (ואני לא מדבר על מבצעים לחברת חשמל או תעשיה אווירית) אלה על מבצעי בניינים,סתיו, אביב ,חורף וקייץ.
מחירים מטורפים , שנועדו רק להכניס רגל, מחירים שאין בהם שום הגיון כלכלי.
האבסורד הוא שבמבצעי השימור או ללקוחות גיל הזהב (שמחוברים לאנלוגי) הלקוחות היו משלמים פי 2 ופי 3 ממבצעים אלה (לשכן של הדוד של אבא שלי יש מבצע ב 90 שקל ..למה אני ב ....) .
אין ספק שהרצל עושה הרבה סדר בנושא וישר כוח ...אבל הדרך עוד ארוכה , ארוכה מאוד !
היו מבצעים מטורפים ללקוחות (ואני לא מדבר על מבצעים לחברת חשמל או תעשיה אווירית) אלה על מבצעי בניינים,סתיו, אביב ,חורף וקייץ.
מחירים מטורפים , שנועדו רק להכניס רגל, מחירים שאין בהם שום הגיון כלכלי.
האבסורד הוא שבמבצעי השימור או ללקוחות גיל הזהב (שמחוברים לאנלוגי) הלקוחות היו משלמים פי 2 ופי 3 ממבצעים אלה (לשכן של הדוד של אבא שלי יש מבצע ב 90 שקל ..למה אני ב ....) .
אין ספק שהרצל עושה הרבה סדר בנושא וישר כוח ...אבל הדרך עוד ארוכה , ארוכה מאוד !
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
צודקspot כתב:סיפורי סבתא, חברת הוט בעלת שירות הלקוחות הכי גרוע בעולם....
בגלל שאתה בYES אז אתה לא מכיר את השירות הלקוחות של HOT, ולדעתי הוא השתפר בצורה טובה.טלHD כתב:צודקspot כתב:סיפורי סבתא, חברת הוט בעלת שירות הלקוחות הכי גרוע בעולם....בגלל זה אני ב YES.
...
מה שעוד שמתי לב שבאתי לחדש איתם את המנוי אז הם ממש דבקו למחירון, ובקושי נתנו לי עוד ממיר וVOD, פעם היה אפשר להשיג מהם יותר.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
על זה נאמר" חבל"ז "
מנכ"ל HOT: "השירות שלנו השתפר מאוד; זמן המענה שלנו חבל על הזמן"
דבר אחד לא מסתדר ,אם לאנשים יש בבית תשתית אינטרנט של הוט
וטלויזיה של יס- מה ההבדל שבטלוויזיה הם לא סובלים את הוט
אך פתאום בטלפונייה ובתשתית אינטרננט זה מתאים להם
לחכות על הקוו או להמתין לשרות "חבל"ז
דבר אחד לא מסתדר ,אם לאנשים יש בבית תשתית אינטרנט של הוט
וטלויזיה של יס- מה ההבדל שבטלוויזיה הם לא סובלים את הוט
אך פתאום בטלפונייה ובתשתית אינטרננט זה מתאים להם
לחכות על הקוו או להמתין לשרות "חבל"ז
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
אני עם הוט חודש וכבר רואה על מה כולם מדברים. אם הייתי יודע שזה עד כדי כך גרוע לא הייתי עוזב את יס (שגם ירדו באיכות השירות אבל אין מה להשוות).adirbd כתב:בגלל שאתה בYES אז אתה לא מכיר את השירות הלקוחות של HOT, ולדעתי הוא השתפר בצורה טובה.טלHD כתב:צודקspot כתב:סיפורי סבתא, חברת הוט בעלת שירות הלקוחות הכי גרוע בעולם....בגלל זה אני ב YES.
...
מה שעוד שמתי לב שבאתי לחדש איתם את המנוי אז הם ממש דבקו למחירון, ובקושי נתנו לי עוד ממיר וVOD, פעם היה אפשר להשיג מהם יותר....
לצערי 14 ימים של ביטול עסקה כבר חלפו.
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
באמת חבל על הזמן הוט חברה ללא רמת שירות נקודה.
יאמר לזכותה כי התוכן המקורי שהיא יוצרת לא רע..
אבל בשירות איכות ונוחות אין בכלל מה להשוות ליס... לדעתי
יאמר לזכותה כי התוכן המקורי שהיא יוצרת לא רע..
אבל בשירות איכות ונוחות אין בכלל מה להשוות ליס... לדעתי
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
מה שהרסו במשך 20 שנה אי אפשר לתקן ביום. אין מה להשוות את השרות היום לזה שלפני שנה. את אוירת אנטי הוט שיש כאן (בעיקר מכאלה שלא מחוברים להוט) גם 5000 עובדי שרות לא יתקנו. שלא לדבר על ההתחרמנות מכל שרות חדש שיס מציעה. קחו את ה- VOD של יס, המצאת פלא, שלפי כמות המלל בפורום ובאתר, יכולה להתחרות בהמצאת הגלולה נגד הריון. בעצם, היא אפילו גדולה יותר מהמצאת הגלגל.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ייקח להם זמן לשקם את עצמם.
בנוגע למחירים - מקווה מאוד שזה אכן כך. כבר דשנו בנושא ועדיף לקוח של 100 שקלים מאשר 5 של 20, זה מעיד על יכולת (מבחינת פוטנציאל והזמן יגלה) של שירות בעתיד. יותר כסף יוכלו לתת לנותני שירות שיתנו שירות טוב.
אחי עובד הוט ואמר לי - אפילו את המבצע שלו קיצצו למשהו אחר, נתנו לו יותר אבל הוא משלם יותר. שאלתי האם יש סיכוי למבצע - אמר לי חד משמעית שלא.
בנוגע למחירים - מקווה מאוד שזה אכן כך. כבר דשנו בנושא ועדיף לקוח של 100 שקלים מאשר 5 של 20, זה מעיד על יכולת (מבחינת פוטנציאל והזמן יגלה) של שירות בעתיד. יותר כסף יוכלו לתת לנותני שירות שיתנו שירות טוב.
אחי עובד הוט ואמר לי - אפילו את המבצע שלו קיצצו למשהו אחר, נתנו לו יותר אבל הוא משלם יותר. שאלתי האם יש סיכוי למבצע - אמר לי חד משמעית שלא.
Vocare Ad Regnum
לא הבנתי מה הוא מתלהב, שבמשך שנים החברה שלו עשתה אפליה בין לקוחות ועכשיו נזכרו שם שיש מחירון
ובכלל מה מקבלים תמורת 200 ש"ח האלה , כמעט כל ערוץ מעניין נהיה פרימיום , 17.90 רק על האפשרות להכנס ל-VOD
40 ש"ח על ה-HD כאילו הם המציאו את ה-HD , בקלות מגיעים ל-300 ש"ח
והשידור באיכות נמוכה מאוד. וחובה להתחייב ל-3 שנים, אחרת משלמים מחיר יקר יותר
ובכלל מה מקבלים תמורת 200 ש"ח האלה , כמעט כל ערוץ מעניין נהיה פרימיום , 17.90 רק על האפשרות להכנס ל-VOD
40 ש"ח על ה-HD כאילו הם המציאו את ה-HD , בקלות מגיעים ל-300 ש"ח
והשידור באיכות נמוכה מאוד. וחובה להתחייב ל-3 שנים, אחרת משלמים מחיר יקר יותר