בפלסמה לצפיה בטלוויזיה - האם יש יתרון ל-EDTV על HDTV
לא רק לי אלא לכל מי שיש לו תקציב וקונה היי דיפינישיין.הרזולוציה עולה די הרבה כסף.
כל מי שקונה היידיפינישיין קונה רזולוציה.תקן אותי אם אני טועה.
דרך אגב האם נערך באיזה מקום סקר מה אחוז המכירות שך מכשירים רגילים לעומת הפרדה גבוהה כולל lcd .?
כל מי שקונה היידיפינישיין קונה רזולוציה.תקן אותי אם אני טועה.
דרך אגב האם נערך באיזה מקום סקר מה אחוז המכירות שך מכשירים רגילים לעומת הפרדה גבוהה כולל lcd .?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
yorams,
ברוך שובך!
אתה מתכוון לפאנלי EDTV של LG? אם כן, אז אני ממש לא מתלהב...
hasmas,
הייתי ציני
אני חושב שזה פרמטר חשוב, אך לא הכי חשוב. מדוע לדעתך אין לי מסך LCD ברזולוציה FULL HD עדיין?
ברוך שובך!
אתה מתכוון לפאנלי EDTV של LG? אם כן, אז אני ממש לא מתלהב...
hasmas,
הייתי ציני
מעניין אותי, לאיזה מחיר אתה מחכה בערך על מנת לרכוש HDTV? (הכי נמוך שאני מכיר זה 14-15K של Haier)Oran כתב:מה שניתן להסיק מן האשכול זה שעדיף לקנות פלזמת EDTV אם עיקר השימוש זה טלוויזיה ?
ואני עוד מחכה לירידת מחירים בכדי לקנות פלזמת HDTV.........
עופר, אז זה משאיר אותנו עם פנסוניק בלבד...
לא יודע אם ספרתי לך, אבל אני עובר דירה בקרוב וחשבתי שזה יהיה חבל להתקין את הפלזמה כדי לנתק אותה ולהתקין אותה שוב בעוד חודשיים.
למען האמת, נותרתי עם ה LG והפנסוניק שלגבי הפנסוניק הובהר לי חזור והבהר כי המסך מצריך כיול מקצועי, ויורוקום לא עושית את זה.
בזמן שלא הייתי כאן, האם היה חדש בדגמים? האם יש משהו אחר ששווה לשקול?
למען האמת, נותרתי עם ה LG והפנסוניק שלגבי הפנסוניק הובהר לי חזור והבהר כי המסך מצריך כיול מקצועי, ויורוקום לא עושית את זה.
בזמן שלא הייתי כאן, האם היה חדש בדגמים? האם יש משהו אחר ששווה לשקול?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
hasmas,
אני שמח שאתה נכנס לי לכיס ויודע מה התקציב שלי...
אני יכול להגיד לך שאני בוודאי יכול להרשות לעצמי מסך 42" LCD ברזולוציה FULL HD... יותר מזה, היה לי מסך 37" FULL HD בבית לבדיקה...
את הפלאזמה הראשונה רכשתי בשנת 2000, ואני כיום בפלאזמה הרביעית שלי (לכשאמצא קונה, אני עובר לחמישית). תתפלא לשמוע שתקציב זו לא הבעיה.
Yorams,
אני ממליץ לפתוח שרשור נפרד ובו תפרט את התקציב והדרישות. היו שינויים רבים מאוד בתחום בחודשים האחרונים.
אני שמח שאתה נכנס לי לכיס ויודע מה התקציב שלי...
אני יכול להגיד לך שאני בוודאי יכול להרשות לעצמי מסך 42" LCD ברזולוציה FULL HD... יותר מזה, היה לי מסך 37" FULL HD בבית לבדיקה...
את הפלאזמה הראשונה רכשתי בשנת 2000, ואני כיום בפלאזמה הרביעית שלי (לכשאמצא קונה, אני עובר לחמישית). תתפלא לשמוע שתקציב זו לא הבעיה.
Yorams,
אני ממליץ לפתוח שרשור נפרד ובו תפרט את התקציב והדרישות. היו שינויים רבים מאוד בתחום בחודשים האחרונים.
תקציב זה לא ענין של יכולת
אלא של החלטה האם מישהו מוכן להוציא סכום של45000 עד 50000 עבור מכשיר מדהים
כמו שארפ 45 אינץ.
מי שאין לו יכולת ההחלטה ניטלת ממנו .מי שיש לו יכולת להחליט יקבל החלטה.
אתה קיבלת החלטה לא לקנות מכשיר כזה .בטוח שהסיבה אינה שאתה חושב שהמכשיר אינו טוב.
כמו שארפ 45 אינץ.
מי שאין לו יכולת ההחלטה ניטלת ממנו .מי שיש לו יכולת להחליט יקבל החלטה.
אתה קיבלת החלטה לא לקנות מכשיר כזה .בטוח שהסיבה אינה שאתה חושב שהמכשיר אינו טוב.