Red Dead Redemption על הPS3 לא בHD,באקס בוקס כן.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73307
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
החטיבת פיתוח של רוקסטאר פשוט ביזיון, זו כבר פעם שנייה ברציפות שידוע לי שהם מוציאים משחק לשתי הקונסולות והגירסה ל PS3 נמוכה יותר באיכות (GTA האחרון גם היה משהו דומה). פשוט בדיחה, הפעם הם לא יראו ממני שקל, יש גבול לזלזול בלקוחות. לא יודע לפתח כמו שצריך לקונסולה מסויימת? אל תוציאו גירסה לאותה קונסולה 
- Huber
- חבר במועדון HT

Pavelz - המשחק האחרון בסידרת GTA היה רב מכר והכניס הרבה כסף לחברה, ז"א אם לא השקיעו בגירסה מסויימת זה לא שלא היה תקציב/לא היה כלכלי אלא שהחליטו לחסוך על גב הלקוחות. ישנם מספיק משחקים מרובי פלטפורמה בשוק כיום שמוכיחים שאפשר להגיע בדיוק לאותה תוצאה בשתי הקונסולות אם מפתחים נכון, ככה שלהוציא משחק לקונסולה אחת עם גרפיקה נמוכה יותר מבחינתי זה נטו זלזול בלקוח.
http://www.businessweek.com/innovate/ga ... t_aut.html
ניחוש שלי? גם המשחק הזה יכניס לא מעט כסף לקופתה של רוקסטר. אפילו שקל אחד מזה לא יהיה ממני
http://www.businessweek.com/innovate/ga ... t_aut.html
ניחוש שלי? גם המשחק הזה יכניס לא מעט כסף לקופתה של רוקסטר. אפילו שקל אחד מזה לא יהיה ממני
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
איזה מסריח.
הוא ממש היה משחק שמיועד לרכישה אצלי. סימנתי עליו X נכון לעכשיו..
הוא ממש היה משחק שמיועד לרכישה אצלי. סימנתי עליו X נכון לעכשיו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
Grand Theft Chariott - את הכסף שלי לא יגנבו על מוצר דרג ב. לא פיתחת ? לא שילמתי. תמשיכו לפתח לאקס בוקס, מסתבר שאחרי כל ההורדות עדיין משתלם לכם יותר לפתח עבורו. שיראו את המכירות של UNCHARTED2 ושיבינו מה הפוטנציאל. פשוט ביונטה בהתהוות.
Vocare Ad Regnum
לא מבין. ניראה שבעיה היא יותר פסיכולוגית - ללא ידיעת הפרט הזה (יש להגיד טכני ודי מינורי) הייתם, רב הסיכויים, נהנים מהמשחק. אז למה להשוות?
חוץ מזה שכתוב שם:
[left]
from hands-on reports and reviews, the PS3 version is incredibly playable
And that's the crux. In motion and in isolation Red Dead Redemption is still a brilliant game on the PlayStation 3. It's one of the best games of the year and unless you're sitting side by side with both versions, you'll be unlikely to be disappointed.[/left]
חוץ מזה שכתוב שם:
[left]
from hands-on reports and reviews, the PS3 version is incredibly playable
And that's the crux. In motion and in isolation Red Dead Redemption is still a brilliant game on the PlayStation 3. It's one of the best games of the year and unless you're sitting side by side with both versions, you'll be unlikely to be disappointed.[/left]
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

ashk, אם יגידו לי שהמערכת אודיו הביתית שלי משמיעה שיר (את אותו שיר) פחות טוב מאשר במערכת אחרת, ושטכנית אני יודע שהמערכת שלי אמורה להיות מסוגלת לעשות יותר - זה יעצבן אותי. גם אם אני לא אשמע את זה, אני יודע את זה. אתה צודק, זה פסיכולוגי, ואני לא אשכח את זה, זה ישפיע עלי בוודאות ברכישת המשחק. כמו פאבל - כנראה אשיג אותו ב30 דולר או בהחלפה.
השורה התחתונה - Rockstar, תתחילו להשקיע בסוני כבר ! עצלנים !
השורה התחתונה - Rockstar, תתחילו להשקיע בסוני כבר ! עצלנים !
Vocare Ad Regnum
- Huber
- חבר במועדון HT

ashk - בפעם הראשונה שהחברה עשתה את זה עם GTA "סלחתי" להם ורכשתי את המשחק למרות ההבדלים הטכניים בין שתי הקונסולות. לעשות שוב אותו הדבר שנתיים אחרי בעיניי זו בדיחה וזלזול בלקוחות. גם אני אם ארכוש את המשחק (וכרגע אני עדיין נגד) ארכוש אותו רק יד שנייה או אם המחיר יתרסק.
- Huber
- חבר במועדון HT

המשחק עלה 100 מיליון לפתח. לשם השוואה GTA הכניס להם 500 מיליון רק בשבועות הראשונים, ככה שלא היה פה עיניין של בעייה בהחזר אלא חיסכון על גבם של בעלי ה PS3:
http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... on-to-make
http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... on-to-make
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

ashk, סוני בעוד מאה שנה לא תרשה לעצמה להוציא משחק בעלדי שיראה ככה. גם מייקרוסופט.
כמו שכתבתי - שרוקסטאר ימשיכו לפתח עבור מייקרוסופט, רק שלא יבנו על שחקני סוני. זרקו DLC בלעדי למשחק וחשבו שלא נשים לב לבדיחה הזו ?
כמו שכתבתי - שרוקסטאר ימשיכו לפתח עבור מייקרוסופט, רק שלא יבנו על שחקני סוני. זרקו DLC בלעדי למשחק וחשבו שלא נשים לב לבדיחה הזו ?
Vocare Ad Regnum
[left]Pavelz כתב:מוזמן לחפש משחק סוני אקסקלוסיבי שנראה פחות ממצויין.ashk כתב:ואם זה היה משחק שהוא exclusive לPS3 עם אותם נתונים טכניים?......
"In the past he has revealed the sub-HD rendering resolutions Halo 3, Haze, Metal Gear Solid 4 and Alan Wake"
[/left]
MGS לא רק לPS3?
HALO לא אקסקלוסיבי לXBOX?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

ashk,
לגבי פסיכולוי או אמיתי - אז לפי דעתי זה ממש לא פסיכולוגי.
בהחלט ניתן לראות כאשר משחק הוא לא ברזולוציית HD ועוד יותר מפריע זה אפקטבים זולים של BLUR
ששמים בהרבה מקרים במקום ANTI ALIASING נורמאלי במשחק PS3.
יש את זה בכמה כותרים ב PS3 - הכוונה בעיקר לכותרים שיוצאים לשתי הקונסולות.
במקום לייעל ולהתאים את המנוע ליכולת של ה PS3 הם פשוט עושים קיצורי דרך זוועתיים.
במקרה ממש, יצא לי לשחק ולסיים ב PS3 משחק נחמד שנקרא GHOSTBUSTERS: THE VIDEO GAME.
אחלה משחק בפני עצמו ועוד יותר נחמד למי שאהב בזמנו את הסרטים החביבים. האמת אהבתי את המשחק.
אבל מה לעשות, המשחק נראה ורץ על ה PS3 פשוט זוועה.
מיד ראיתי כששמתי אותו שמשהו מוזר ברזולוצייה שלו ושהפירוט וההצללות זה פשוט לא זה..
מה גם שהיו מקומות מסויימים שהיו נפילות FRAME RATE מטורפות והוא נהיה כמעט לא שחיק..
אבל אז בדיוק נתקלתי בביקורת של LENS OF TRUTH שאיששה את כל התחושות שלי -
המשחק פשוט לא משהו (בלשון המעטה) על ה PS3 אך נראה וזז מעולה על ה X360.
לגבי פסיכולוי או אמיתי - אז לפי דעתי זה ממש לא פסיכולוגי.
בהחלט ניתן לראות כאשר משחק הוא לא ברזולוציית HD ועוד יותר מפריע זה אפקטבים זולים של BLUR
ששמים בהרבה מקרים במקום ANTI ALIASING נורמאלי במשחק PS3.
יש את זה בכמה כותרים ב PS3 - הכוונה בעיקר לכותרים שיוצאים לשתי הקונסולות.
במקום לייעל ולהתאים את המנוע ליכולת של ה PS3 הם פשוט עושים קיצורי דרך זוועתיים.
במקרה ממש, יצא לי לשחק ולסיים ב PS3 משחק נחמד שנקרא GHOSTBUSTERS: THE VIDEO GAME.
אחלה משחק בפני עצמו ועוד יותר נחמד למי שאהב בזמנו את הסרטים החביבים. האמת אהבתי את המשחק.
אבל מה לעשות, המשחק נראה ורץ על ה PS3 פשוט זוועה.
מיד ראיתי כששמתי אותו שמשהו מוזר ברזולוצייה שלו ושהפירוט וההצללות זה פשוט לא זה..
מה גם שהיו מקומות מסויימים שהיו נפילות FRAME RATE מטורפות והוא נהיה כמעט לא שחיק..
אבל אז בדיוק נתקלתי בביקורת של LENS OF TRUTH שאיששה את כל התחושות שלי -
המשחק פשוט לא משהו (בלשון המעטה) על ה PS3 אך נראה וזז מעולה על ה X360.
- lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
טוב אני מסכים עם מה שנאמר כאן..אין שום סיבה שגירסה אחת תהיה נכותה ...במיוחד כאשר מדובר בPS3...זה פשוט הופך את המחיר הנוכחי והקודם בכלל של המכשיר ללא מוצדק...כל הרעש הזה על הפוטנציאל של המכישר,על כמות ליבות..כל זה טוב ויפה על נייר אבל אם לא עושים עם זה משהו,ולא מנצלים את הכוח של המכשיר עד הסוף אז מה הטעם?לדעתי,אם עד עכשיו חברות מפתחי המשחקים (או שלפחות חלקם) לא מנסים להוציא את המקסימום מהמכישר ,זה כבר לא יקרה.לפחות יש לנו מפתחים כמו NAUGHTY DOG שכבר הראו לנו מה הם יכולים לעשות עם uncharted 2 ויפתיעו שוב עם השלישי...בתכלס אני כבר הזמנתי את RDR מראש אז אין דרך חזרה..מאמין שבכל זאת אצליח להנות מהמשחק.ברגע שזה יגיע אתם תשמעו את דעתי האישית.
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

גם אם תהנה ממנו, וסביר להניח שזה מה שיקרה, זה לא אומר שזה בסדר למכור אותו ככה.
כי בתכל'ס, אם משחק בבסיס שלו טוב ומהנה, אז רזולוצייה נמוכה יותר לא תצליח להרוס את השמחה.
גם אפקטים גרועים ונפילות פריים רייט לא ישביתו את השמחה - אך הם בהחלט לא מוסיפים.
היה נחמד פשוט לקבל את המשחק כמו שהיוצרים שלו התכוונו שנחווה אותו באמת,
כלומר כמו בגרסאת ה X360.
כי בתכל'ס, אם משחק בבסיס שלו טוב ומהנה, אז רזולוצייה נמוכה יותר לא תצליח להרוס את השמחה.
גם אפקטים גרועים ונפילות פריים רייט לא ישביתו את השמחה - אך הם בהחלט לא מוסיפים.
היה נחמד פשוט לקבל את המשחק כמו שהיוצרים שלו התכוונו שנחווה אותו באמת,
כלומר כמו בגרסאת ה X360.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
לא הבנתי מה הכוונה.ashk כתב:[left]Pavelz כתב:מוזמן לחפש משחק סוני אקסקלוסיבי שנראה פחות ממצויין.ashk כתב:ואם זה היה משחק שהוא exclusive לPS3 עם אותם נתונים טכניים?......
"In the past he has revealed the sub-HD rendering resolutions Halo 3, Haze, Metal Gear Solid 4 and Alan Wake"
[/left]
MGS לא רק לPS3?
HALO לא אקסקלוסיבי לXBOX?...
אתה אמרת ש"אם זה היה משחק PS3 אקסקלוסיבי אם היו מרימים קול צעקה שכזה"
אז עניתי לך שנכון להיום אין אקסקלוסיביים של PS3 שנראים פחות ממצויין. הסיבה היא שהמפתחים למדו לנצל את כל הליבות ולא רק את הכרטיס הגרפי כמו שאני מתאר לעצמי שהמתכנתים של רוקסטר עשו.
תשווה את Infamous מול GTA4 ששניהם משחקי Sandbox ותבדוק איפה יש את הגראפיקה היותר טובה
Need more cowbell
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

נראה לי שהוא התכוון לתת לך דוגמא משחקים אקסקלוסיביים, אחד ל PS3 ואחד ל X360,
והאמת היא שהם אולי האקסקלוסיביים הגדולים ביותר לכל מכשיר בהתאמה,
שאין בהם רזולוציית HD אמיתית.
והאמת היא שהם אולי האקסקלוסיביים הגדולים ביותר לכל מכשיר בהתאמה,
שאין בהם רזולוציית HD אמיתית.