תודה רבה
שאלה לגבי ה-EPG החדש של הוט
אני אומר את הדעה האישית שלי , ואין בכוונתי לעצבן מישהו בזה.dor8 כתב:אם כבר אז יש סיכוי שאתה יודע מתי סוף סוף יהיה להם ממיר HD מקליט ?ELCO_86 כתב:במהלך הקיץ ה- EPG יתעדכן בכל הממירים, במג'יק עדיין לא התעדכן....
בבירור איתם נאמר לי שמקסימום עד סוף 2010 ... האם נכון הדבר ?...
קשה לי להאמין שהוט יכניסו ממיר HD מקליט מהסיבה הפשוטה ... הוט עושים כסף משידורי ה VOD ,
אתה רוצה HD תוותר על המקליט ותשלם על ה VOD...
אתה רוצה מקליט , תוותר על הHD , ותשלם על ה VOD.
- בסופו דל דבר ממיר מקליט מוריד את פוטנציאל השימוש ב VOD (בשירות שמשלמים קבוע על התשתית שלו) אז HOT דיי מעדיפים לוותר על המקליט....
ה VOD ביס שונה מה VOD בהוט ומסק סרטים ולכן יס יכולים להשרות לעצמם את הממיר הזה.
בשיחה שנעשה עם נציג הוט לפני כשבוע וחצי נאמר לי שהיה ניסוי לממיר המקליט שלהם , אבל הוא לא זכה להצלחה גדולה...
ולאור כל זה ביחד עם הדעה שלי , אני דיי סקפטי לגבי ממיר HD מקליט בהוט...
המחיר ...dor8 כתב:קצת מוזרה הטענה שלך כי בהעדר ממיר שכזה אז רוב האנשים שרוצים גם מקליט וגם HD פשוט
משתמשים בשני הממירים שמחוברים לאותו מסך.
אז מה הבעיה לאחד בין שני הממירים האלה ??...
הוט במבצע התחברות / חידוש כזה או אחר נותנת לך ממחיר HD חינם או מקליט במחיר יחסית נמוך , אתה רוצה את שניהם ....אז אחד בחינם והשני לרוב במחיר מלא ....
ביס הממיר המקליט HD הראשון ניתן בחינם לפי מיטב זכרוני....
יחיאל6, מהו הדגם המדוייק של הממיר שלך ובאיזה איזור זיכיון אתה?
dor8, כרגע אין צפי להשקת ממיר משולב HD/מג'יק. החברה משתמשת בקו חזור בין כל הממירים למוקד השידורים (חוץ מממיר ג'וניור), ולכן יכול להיות שהחברה תאפשר הקלטת תכנים ושמירתם ע"ג שטח אכסון במוקד השידורים, במקום לשמור אותם ע"ג כונן קשיח בממיר עצמו.
dor8, כרגע אין צפי להשקת ממיר משולב HD/מג'יק. החברה משתמשת בקו חזור בין כל הממירים למוקד השידורים (חוץ מממיר ג'וניור), ולכן יכול להיות שהחברה תאפשר הקלטת תכנים ושמירתם ע"ג שטח אכסון במוקד השידורים, במקום לשמור אותם ע"ג כונן קשיח בממיר עצמו.
הוט אכן מתכננת להשתמש כנראה בפונקציונאליות של קו חזור בין הממירים ולהקליט על שטח אכסון נפרד , היתרון בשיטה הזאת אין הגבלה על המקום וא םמחליפים את ממיר עדיין יש לך גישה לחומר שהקלטת..ELCO_86 כתב:יחיאל6, מהו הדגם המדוייק של הממיר שלך ובאיזה איזור זיכיון אתה?
dor8, כרגע אין צפי להשקת ממיר משולב HD/מג'יק. החברה משתמשת בקו חזור בין כל הממירים למוקד השידורים (חוץ מממיר ג'וניור), ולכן יכול להיות שהחברה תאפשר הקלטת תכנים ושמירתם ע"ג שטח אכסון במוקד השידורים, במקום לשמור אותם ע"ג כונן קשיח בממיר עצמו....
השאלה היא מתי (אם בכלל) זה יוחדר לשוק ?