מלכתחילה הבנתי כי הNMT APPS זו אופציה שיכולה לשדרג את יכולות המכשיר וכו' אך איננה חובה. מה עוד שלא התקנתי שום דיסק פנימי או DOK פנימי.. מסתבר שלולא הAPPS לא יכולתי בכלל להתחיל לעבוד עם המכשיר..
כרגע לקחתי DOK שאני זקוק לו בשוטף ושמתי באחד החריצים החיצוניים.
1. השאלה האם לרכוש בכמה גרושים DOK קטן נפח (כמה צריך?) רק עבור הAPPS והאם להרכיב אותו בתוך מארז הסטרימר?
2. או, מאחר ומחירי הדיסקים הקשיחים זולים מאד, להתקין כבר הארד דיסק פנימי?
3. מה עוד צריך להתקין על אותו DOK/הארד דיסק פנימי עבור ניגוד BD מלאים?
didi77 כתב:מלכתחילה הבנתי כי הNMT APPS זו אופציה שיכולה לשדרג את יכולות המכשיר וכו' אך איננה חובה. מה עוד שלא התקנתי שום דיסק פנימי או DOK פנימי.. מסתבר שלולא הAPPS לא יכולתי בכלל להתחיל לעבוד עם המכשיר..
כרגע לקחתי DOK שאני זקוק לו בשוטף ושמתי באחד החריצים החיצוניים.
1. השאלה האם לרכוש בכמה גרושים DOK קטן נפח (כמה צריך?) רק עבור הAPPS והאם להרכיב אותו בתוך מארז הסטרימר?
2. או, מאחר ומחירי הדיסקים הקשיחים זולים מאד, להתקין כבר הארד דיסק פנימי?
3. מה עוד צריך להתקין על אותו DOK/הארד דיסק פנימי עבור ניגוד BD מלאים?
רוב תודות,
...
במידה ואתה מכניס DOK פנימי יש לדאוג שיהיה לפחות בנפח של 2GB וצפונה. יש לפתוח בו 3 ספריות כדלקמן:
ספריה ראשית בשם bdj
בתוכה שתי ספריות נוספות ada ו buda
במידה ואתה משתמש ב HD פנימי ,לפי מה שהבנתי ,אין צורך בכל התהליך הזה.
התייעצות,
זה לא מסתדר לי שהמחשב נמצא ליד הפלזמה. אני הרי מחבר את הסטרימר לראוטר. והמחשב ממוקם מספר מטרים משם, ולכן אני גולש באמצעות הדונגל האלחוטי.
כעת, הסרטים והמוסיקה נמצאים על הדיסק החיצוני שלי שמחובר בUSB למחשב, אז העברתי אותו וחיברתי אותו לUSB של הC200. מה החסרונות של חיבור כזה מול הכנסת דיסק קשיח לתוך הסטרימר?
תראה, בעיקרון הדיסק הפנימי מחובר ב-SATA והעברת הנתונים עדיפה על חיבור USB חיצוני, אבל לדעתי אין לזה השפעה ובכל מקרה התוכן שאתה צופה בו דרך הדיסק החיצוני מועבר כראוי - בקיצור, כרגע זה לא כל כך משנה.
ההבדל המשמעותי היחיד, ברגע שיש לך דיסק פנימי אתה יכול לפרמט אותו ולהתקין עליו את ה-NMT APPS בצורה תקנית, ולהוסיף DOK פנימי לתכנים נוספים של בלו-ריי (כמו שרשמנו קודם).