בעיות עם JDOWNLOADER
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תגדיר ל JD Unrar לא לפתוח את הקבצים המורדים - תנסה לפתוח אותם ידנית בסוף.
אם זה יעבוד - נבדוק הלאה
אגב - הכונן עליו מותקנת JD מפורמט ב FAT32? ייתכן שה JD Unrar יוצר קובץ זמני בכל מקרה בתיקיית ההתקנה ולכן זה יכול להוביל לאותה הבעיה.
אם זה יעבוד - נבדוק הלאה
אגב - הכונן עליו מותקנת JD מפורמט ב FAT32? ייתכן שה JD Unrar יוצר קובץ זמני בכל מקרה בתיקיית ההתקנה ולכן זה יכול להוביל לאותה הבעיה.
NTFS אתה אומר?
uriler, ה-JD לא יוצר קובץ זמני בתיקית ההתקנה, הוא מבצע את הפרישה לאותה התיקיה שבה נמצאים קבצי ה-RAR.
mckoko, פרט קצת יותר, באיזה שלב אתה מקבל מסך כחול?
אני עובד עם JD ובחיים לא ניתקלתי בבעיה שכזאת.
באופן כללי,, אתה יכול לנסות כאלטרנטיבה, קצת פחות טובה לדעתי אבל עובדת את Cryptload.
http://cryptload.info/
uriler, ה-JD לא יוצר קובץ זמני בתיקית ההתקנה, הוא מבצע את הפרישה לאותה התיקיה שבה נמצאים קבצי ה-RAR.
mckoko, פרט קצת יותר, באיזה שלב אתה מקבל מסך כחול?
אני עובד עם JD ובחיים לא ניתקלתי בבעיה שכזאת.
באופן כללי,, אתה יכול לנסות כאלטרנטיבה, קצת פחות טובה לדעתי אבל עובדת את Cryptload.
http://cryptload.info/
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
nokobik,
אני גם עובד עם JD ולא נתקלתי בזה (עד כה עבדתי עם FDM אבל ל JD יש כמה יתרונות בפרט ב win 7).
לגבי הפרישה - נכון שהוא פורש לכונן בו נמצאים קבצי ה RAR, אבל נתקלתי כבר במקרים בהם תוכנה עם מנוע פריסה אוטומטי משתמשת בתיקייה שלה כ"אחסון זמני" (לא בטוח למה).
אפילו win rar בגרסאות מסוימות גרמה לבאגים כאלו בניסיון לפרוס לכונן NTFS בזמן שהיא הייתה מותקנת על כונן FAT32.
אני גם עובד עם JD ולא נתקלתי בזה (עד כה עבדתי עם FDM אבל ל JD יש כמה יתרונות בפרט ב win 7).
לגבי הפרישה - נכון שהוא פורש לכונן בו נמצאים קבצי ה RAR, אבל נתקלתי כבר במקרים בהם תוכנה עם מנוע פריסה אוטומטי משתמשת בתיקייה שלה כ"אחסון זמני" (לא בטוח למה).
אפילו win rar בגרסאות מסוימות גרמה לבאגים כאלו בניסיון לפרוס לכונן NTFS בזמן שהיא הייתה מותקנת על כונן FAT32.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אני שואל לגבי כל נתון שאולי יכול לשפוך אור.
בינתיים בו נחכה ונראה אם unrar ידני יעבוד.
אתה לא יודע באיזה שלב זה נופל, נכון?
הכוונה - האם זה מצליח לסיים להוריד הכל ואז נתקע בפתיחה או עוד קודם.
בינתיים בו נחכה ונראה אם unrar ידני יעבוד.
אתה לא יודע באיזה שלב זה נופל, נכון?
הכוונה - האם זה מצליח לסיים להוריד הכל ואז נתקע בפתיחה או עוד קודם.
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
תפעיל את jd עם logging מלא, ואולי יהיה קל יותר לזהות את מקור הבעיה.
הוראות כאן - http://board.jdownloader.org/showpost.p ... stcount=26
הוראות כאן - http://board.jdownloader.org/showpost.p ... stcount=26
איזה לוח אם יש לך? GIGABYTE
מנסיון אישי כרטיס הרשת המובנה בלוח Realtek 8111C גורם לקריסה עבור תעבורה גבוהה במיוחד. מתאם הרשת גורם לזליגת זכרון שבתורה מחייבת אתחול (או BS) מאחר ואין משאבים פנויים.
הבעיה בולטת בעיקר כאשר מורידים קבצים גדולים במיוחד , אז העומס על המתאם רשת גדול יותר.
בלוח דומה (מחשב אחר) שבו אני משתמש בכרטיס רשת PCI שונה הבעיה לא קיימת.
מנסיון אישי כרטיס הרשת המובנה בלוח Realtek 8111C גורם לקריסה עבור תעבורה גבוהה במיוחד. מתאם הרשת גורם לזליגת זכרון שבתורה מחייבת אתחול (או BS) מאחר ואין משאבים פנויים.
הבעיה בולטת בעיקר כאשר מורידים קבצים גדולים במיוחד , אז העומס על המתאם רשת גדול יותר.
בלוח דומה (מחשב אחר) שבו אני משתמש בכרטיס רשת PCI שונה הבעיה לא קיימת.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
קצת קשה לי לקבל את זה,liranh כתב:איזה לוח אם יש לך? GIGABYTE
בלוח דומה (מחשב אחר) שבו אני משתמש בכרטיס רשת PCI שונה הבעיה לא קיימת....
בלי קשר לעובדה שהמחשב שלי עם לוח Giagbyte, גרטיס רשת Onboard, ואני לא חווה את התופעה.
יש לך איזה מקור להפנות אותנו, בנוגע לתופעה, אושזה מקומית אצלך?
...
Gilboy
הבעיה צצה יחסית לאחרונה, ראיתי תלונות לגבי בעיות שקשורות בדרייברים.
אני בכל אופן מעיד מנסיוני האישי, ובהעדר כל אפשרות אחרת הייתי ממליץ להביא גם את האפשרות הנ"ל בחשבון.
כמו כולם אני זורק רעיונות בתקווה שאוכל לעזור
בכל אופן לא מסובך לבדוק את זה
אני בכל אופן מעיד מנסיוני האישי, ובהעדר כל אפשרות אחרת הייתי ממליץ להביא גם את האפשרות הנ"ל בחשבון.
כמו כולם אני זורק רעיונות בתקווה שאוכל לעזור
בכל אופן לא מסובך לבדוק את זה