התלבטות בין אקסטרימר לפופקורן A200 או ל WD TV HD?
אחרי קריאה , שאלות ,חקירה קטנה צמצמתי את ההחלטה ל 3 סטרימרים בלבד כאשר מצד אחד יש את הסטרימר של WD ומנגד יש את הסטרימרים של פופקורן ואקסטרימר (לא גרסת הפרו).
אחרי כל הקריאות הצלחתי להתבלבל לגמרי ...ככה שאם אני שואל משהו שנמצא שם ....אני מתנצל מראש..
שימוש ברשת כרגע לא נראה לי כתור אופציה, ואין לי כרגע מערכת קונוע ביתית שאפשר להתחבר אליה (לפחות בזמן הקרוב) ככה שהחיבור יהיה ישירות לטלויזיה.
אין לי שום רצון להשתמש בדיסק פנימי וכל השימוש יעשה על ידי דיסק חיצוני.
1. לגבי ה WD , האם מתוכננת לו תמיכה בכתוביות SRT בעברית מתישהו ? (לפי מה שראיתי אין שום תכנון, וכדי להינות מכתוביות בעברית אפשר להשתמש ב VOB).
2. האם ה WD תומך בפורמטי אודיו מתקדמים ? (לכשאני ארכוש מערכת קולנוע) ? והאם הוא יודע לעשות downscale לאודיו כדי שאפשר יהיה לשמוע דרך הרמקולים של הטלויזיה ?
3. פופקורן ואקסטרימר .. אשמח אם יתכנו אותי לגבי ההבנות הבאות:
- שניהם תומכים בפורמטי אודיו מתקדמים.
- שניהם מצבעים downscale לאודיו כדי שישמעו דרך הטלויזיה.
- הפופקורן (נכון להיום) תומך ביותר פורמטי אודיו מתקדם מהאקסטרימר ?
4. חיבור של דיסק חיצוני (לגבי 3 הסטרימרים) :
- האם אפשר להשתמש בכל דיסק חיצוני עד 3T בלי בעייה?
- האם אפשר להשתמש בדיסק חיצוני שניזון ממתח בחיבור ה USB ? או שממומלץ בדיסק חיצוני שניזון מרשת החשמל ?
5. עברית בפופקורן ואקסרטימר:
- לפי מה שהבנתי יש תמיכה מלאה בכתוביות SRT בעברית בשניהן ?
- שם הסרטים בעברית בתפריט פחות מפריע לי .
תודה רבה...
כמובן שאם יש חנויות שאתם ממליצים עליהם , אני אשמח לשמוע בהודעות פרטיות (או פה, במידה וזה לא נוגד את חוקי הפורום).
תודה , וחג שמח
אחרי כל הקריאות הצלחתי להתבלבל לגמרי ...ככה שאם אני שואל משהו שנמצא שם ....אני מתנצל מראש..
שימוש ברשת כרגע לא נראה לי כתור אופציה, ואין לי כרגע מערכת קונוע ביתית שאפשר להתחבר אליה (לפחות בזמן הקרוב) ככה שהחיבור יהיה ישירות לטלויזיה.
אין לי שום רצון להשתמש בדיסק פנימי וכל השימוש יעשה על ידי דיסק חיצוני.
1. לגבי ה WD , האם מתוכננת לו תמיכה בכתוביות SRT בעברית מתישהו ? (לפי מה שראיתי אין שום תכנון, וכדי להינות מכתוביות בעברית אפשר להשתמש ב VOB).
2. האם ה WD תומך בפורמטי אודיו מתקדמים ? (לכשאני ארכוש מערכת קולנוע) ? והאם הוא יודע לעשות downscale לאודיו כדי שאפשר יהיה לשמוע דרך הרמקולים של הטלויזיה ?
3. פופקורן ואקסטרימר .. אשמח אם יתכנו אותי לגבי ההבנות הבאות:
- שניהם תומכים בפורמטי אודיו מתקדמים.
- שניהם מצבעים downscale לאודיו כדי שישמעו דרך הטלויזיה.
- הפופקורן (נכון להיום) תומך ביותר פורמטי אודיו מתקדם מהאקסטרימר ?
4. חיבור של דיסק חיצוני (לגבי 3 הסטרימרים) :
- האם אפשר להשתמש בכל דיסק חיצוני עד 3T בלי בעייה?
- האם אפשר להשתמש בדיסק חיצוני שניזון ממתח בחיבור ה USB ? או שממומלץ בדיסק חיצוני שניזון מרשת החשמל ?
5. עברית בפופקורן ואקסרטימר:
- לפי מה שהבנתי יש תמיכה מלאה בכתוביות SRT בעברית בשניהן ?
- שם הסרטים בעברית בתפריט פחות מפריע לי .
תודה רבה...
כמובן שאם יש חנויות שאתם ממליצים עליהם , אני אשמח לשמוע בהודעות פרטיות (או פה, במידה וזה לא נוגד את חוקי הפורום).
תודה , וחג שמח
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
1. ה-WD HD TV היה נגן המדיה הראשון שלי, אין לו תמיכה בעברית, לא בממשק ולא בכתוביות SRT (גם לא נראה שתהיה).
ניתן ע"י תהליך פשוט לבצע המרה של הכתוביות ל-IDX\SUB, אבל מדובר בניג'וס לא קטן כשיש הרבה תוכן...
2. ה-WD החדש (LIVE) אמור לתמוך בפורמטים החדשים, אבל לפי הבנתי יש בעיה כלשהי ובפועל אין תמיכה מלאה.
3. האקסטרימר הנוכחי (וגם החדש, נכון להיום) לא תומכים בפורמטי האודיו החדשים, האקסטרימר שאתה מדבר עליו גם לא מתוכנן לתמוך.
הפופקורן תומך בפורמטי האודיו החדשים, בנוסף ל-JB, אשר גם אינו קיים באקסטרימר.
4. לכולם לא אמורה להיות בעיה עם כל כונן חיצוני, בעבר היו שני חברי פורום שנתקלו בבעיה עם חיבור דגם מסוים של כונן חיצוני מתוצרת סמסונג, אבל נראה לי שזה נפתר בגרסאות האחרונות.
ניתן להשתמש בשני סוגי הכוננים, במידה ויש בעיית מתח, תמיד ניתן לפתור אותה.
5. שניהם תומכים בממשק ובכתוביות SRT בעברית (חוץ משמות קבצים בפופקורן).
ניתן ע"י תהליך פשוט לבצע המרה של הכתוביות ל-IDX\SUB, אבל מדובר בניג'וס לא קטן כשיש הרבה תוכן...
2. ה-WD החדש (LIVE) אמור לתמוך בפורמטים החדשים, אבל לפי הבנתי יש בעיה כלשהי ובפועל אין תמיכה מלאה.
3. האקסטרימר הנוכחי (וגם החדש, נכון להיום) לא תומכים בפורמטי האודיו החדשים, האקסטרימר שאתה מדבר עליו גם לא מתוכנן לתמוך.
4. לכולם לא אמורה להיות בעיה עם כל כונן חיצוני, בעבר היו שני חברי פורום שנתקלו בבעיה עם חיבור דגם מסוים של כונן חיצוני מתוצרת סמסונג, אבל נראה לי שזה נפתר בגרסאות האחרונות.
5. שניהם תומכים בממשק ובכתוביות SRT בעברית (חוץ משמות קבצים בפופקורן).
לדעתי הבחירה צריכה להיות בין הA200 שהוא בעל היכולת הגבוהה ביותר אך גם עם המחיר היקר ביותר ,לבין הWD TV LIVE שהוא סטרימר קטן ושובב שמשום מה לא סקרו אותו ביסודיות באתר ,מכשיר קטן אך ממזר בעל יכולות שאין לזלזל בהן - כולל תמיכה DOWNMIX בפורמטי האודיו החדשים מבית DTS .כמו שIRUS כתב לנושא התרגום יש תוכנה שמבצעת המרה לתרגום מסוג IDX/SUB בו המכשיר תומך ,אבל יותר מפתיע הוא שהמכשיר תומך בצורה מלאה בתרגום המובנה בקבצי MT2S שהם קבצי בלו ריי מקוריים .
Irus כתב:1. ה-WD HD TV היה נגן המדיה הראשון שלי, אין לו תמיכה בעברית, לא בממשק ולא בכתוביות SRT (גם לא נראה שתהיה).
5. שניהם תומכים בממשק ובכתוביות SRT בעברית (חוץ משמות קבצים בפופקורן)....
תודה על התשובות...
מי מבין האסטרימרים תןמך באודיו 7.1 ?
מה לגבי downmix מי מבין ה 3 סטרימרים תומך (בעצם 2 , כי הבנתי שה wd tv תומך) ?
שאלה נוספת , ראיתי בכל מיני פרסומים / אתרים (בגוגל) שה xtreamer sidewiner model 2010 תומך בכל הפורמטים המתקדמים של האודיו , האם זה סוג של "אחיזת עיניים" ?
שוב פעם תודה על התשובות...
תודהNetstat כתב:לדעתי הבחירה צריכה להיות בין הA200 שהוא בעל היכולת הגבוהה ביותר אך גם עם המחיר היקר ביותר ,לבין הWD TV LIVE שהוא סטרימר קטן ושובב שמשום מה לא סקרו אותו ביסודיות באתר ,מכשיר קטן אך ממזר בעל יכולות שאין לזלזל בהן - כולל תמיכה DOWNMIX בפורמטי האודיו החדשים מבית DTS .כמו שIRUS כתב לנושא התרגום יש תוכנה שמבצעת המרה לתרגום מסוג IDX/SUB בו המכשיר תומך ,אבל יותר מפתיע הוא שהמכשיר תומך בצורה מלאה בתרגום המובנה בקבצי MT2S שהם קבצי בלו ריי מקוריים ....
אז ...ה WD תומך ב downmix ובפורמטי אודיו מתקדמים ?
איזה פורמטים ?
תודה על התשובה וחג שמח.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ב-DOWNMIX גם הפופקורן וגם האקסטרימר תומכים.
הכוונה היא לפורמטי האודיו החדשים, DD TRUE HD ו- DTS HD MA.
לגבי הדגם שציינת, היה אזכור שלו בפורום של אקסטרימר ונכתב שהוא מגיע עם הצ'יפ החדש, אשר אמור לתמוך בקרוב בפורמטים החדשים, אבל שים לב, לא בטוח שזה הדגם שנמכר בארץ ועדיין מדובר על יכולת עתידית שכרגע לא קיימת.
הכוונה היא לפורמטי האודיו החדשים, DD TRUE HD ו- DTS HD MA.
לגבי הדגם שציינת, היה אזכור שלו בפורום של אקסטרימר ונכתב שהוא מגיע עם הצ'יפ החדש, אשר אמור לתמוך בקרוב בפורמטים החדשים, אבל שים לב, לא בטוח שזה הדגם שנמכר בארץ ועדיין מדובר על יכולת עתידית שכרגע לא קיימת.