התחדשתי באקססססססססטרימר ביקורת חדשה....

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
erasure94 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

טוב אני אומנם חדש פה, אבל בשבועיים האחרונים נכנסתי הרבה מאוד לפורום מזרימדיה, ובדקתי רבות על האקסטרימר ועל הפופקורן והתלבטתי ביניהם, לאחר שזיהיתי כי הצרכים שלי פשוטים יחסית, הלכתי על האקסטרימר 2.5 sidewinder עם צלעות הקרור וקניתי גם אנטנה אלחוטית יחד איתו, נרכש מבאג ( העדפתי לא להסתבך עם חו"ל ).הדבר היפה היה מחסור באותו יום שהזמנתי, והפקידה אמרה שיהיו איתי בקשר שבוע הבא,
טוב, הכנתי כבר את עצמי, אבל פתאום קיבלתי טלפון בערב , בוםםםםם, יש את הסחורה הגיעהההההההה, איזו שימחה, ישר קפצתי להביא אותה, יחד עם מפצל HDMI שרכשתי ( יש לי באל סי די רק יציאה אחת ) ולעבודה....

ובכן, בפעם הראשונה שהפעלתי את האקסטרימר, חיברתי אותו לרשת החוטית בבית, לריסיבר, ולאל סי די,
עבד חלק, קינפגתי את כל ה-SETTINGS איך שצריך, והעליתי מספר קבצים לבחינה מהרשת, האקסטרימר שתה אותם בלי מלח, לא הייתה לו בעיה לנגן כל דבר, החל ממוסיקה ועד סרטים וסדרות באיכות HD גבוהה DD.

שמתי לב בתפריט כי כבר האקסטרימר הגיע עם עידכון תוכנה האחרון ביותר,לפי האתר שלהם.
LESS WORK FOR ME

מה שכן, עדיין ראיתי תמונה מרוחה קצת, לא ברור למה, עברתי שוב על ה-SETTINGS, ומצאתי שקינפוג HDMI, לא היה בסדר, סידרתי, וראה זה פלא תמונה חלקה פשוט מדהימה, מפתיעעעעעעע.

לאחר הפעלת מספר סרטים וסדרות ניכר שלא היה שום טיפה של רעש מהמכשיר, הוא עבד נהדר, אולי בגלל הצלעות קירור לא שומעים כלום :)

אנשים סיפרו פה שהיו באגים עם תרגום, אבל לא יצא לי להיתקל, ובינתיים הכל חלק, מקווה שיהיה בסדר בעניין, אולי הגירסה האחרונה דאגה לכך.

לגבי השלט רחוק, היו הרבה מאוד ירידות חזקות עליו, אני כל לחיצה עליו, הוא נתן תגובה תואמת, בסך הכל שלט בסדר, אבל כמובן העברתי הכל ל-ACTIVITY מתאים בלוג'יטק שלי, שיהיה הרבה יותר נוח :)
וזה אכן עולם אחר,

חשוב לציין שמאפייני הרשת של האקסטרימר בנויים בצורה מורכבת מעט, אני מבין מעט בתחום אז קינפגתי אותה, אבל מישהו לא מבין ברשת, איי פי, סאב נט וכו', כדאי שייעזר במישהו בעניין.חיברתי את המכשיר לרשת החוטית.

האינטרנט, עובד יפה, הוא נכנס לפורטל שלו, עם כל הבחירות, מה שכן, הם צריכים לשפר את עצמם אקסטרימר, כי חלק מהטריילרים עובדים מאוד לאט, וחלק עובדים טוב מאוד. ראיתי בפורומים שאמור לצאת ה-JUKEBOX בקרוב, אז אולי הכל ישתפר,

מישהו מכם סובל מאיטיות לפעמים באינטרנט ??? טריילרים נעצרים, נקטעים ??? יש פתרון ???

פונקציית ה-זום של המכשיר מאוד נוחה ונותנת אפשרות בחירה טובה לגודל המסך עבור כל סרט שמנוגן.

התפריט הוא ברור וצח כשלג, עבודה מעולה של היצרן.

מה שכן, נחמד מכשיר עומד אבל היה אפשר לעשות אותו גם שוכב זה לא מזיק, אבל עם הצלעות קירור זה בלתי אפשרי, אבל זה באמת חיסרון זעום, המכשיר הוא מדהים, הביקורות אכן צדקו, אני שמח שחיכיתי עד עכשיו לרכוש אותו שהגיע עם כל השיפורים, כולל גירסה מעודכנת וסייד ווינדר בילט אין.

רציתי להגיד תודה רבה מכל הלב, לכל יושבי הפורום הנהדר הזה, שבזכותם השכלתי מאוד בנושא המכשיר, והבנתי אותו על כל הפונקציות שלו, בתור אחד שלא מכיר את התחום כלל הפורום פה עושה עבודה מעולה, באמת כל הכבוד,

שיהיה חג שבועות שמח לכולם.

נ.ב לא שאני מומחה גדול, אבל אם למישהו יש שאלה על האקסטרימר בדגם החדש שקניתי מוזמן לשאול אני אנסה לענות

erasure94 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

טריילרים

שליחה #2 

מה ,,, ???
אף אחד לא נתקל בתופעת הטריילרים שנתקעים לפעמים באינטרנט ????

?????[/b]

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #3 

גם לי זה קרה בגרסאות הישנות של החומרה.
תתקין את גרסה 2.3.1 מהאתר שלהם. יש שיפור משמעותי.

erasure94 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

היא מותקנת אצלי אוטומטית עם המכשיר שקיבלתי
אניחושב שאאלץ לחכות לעידכון תוכנה החשוב הבא,
הכולל גם את הג'וק בוקס החדש ותמיכה במספר פורמטי
אודיו מתקדמים.

תודה בכל אופן.