לא מצליח לשמוע סאונד בחיבור HDMI
שלום.
זה זמן מה אני עם מחשב בסלון בחיבור HDMI ונהנה מסרטים באיכות גבוהה עם סאונד ממערכת סטריאו.
היום החלפתי חיבורים ואני לא מצליח לשמוע סאונד מהרמקולים של הטלוויזיה למרות שזה מגיע משידור בכבל HDMI.
להלן מערך החיבור לפני ההחלפה:
HDMI ממחשב לטלויזיה -> טלויזיה עם כבל RCA למערכת סטריאו.
התוצאה: הייתי מקבל סאונד גם מהרמקולים של הטלוויזיה, והטלוויזיה היתה מעבירה סאונד למערכת סטריאו עם RCA ואז יש לי גם סאונד מרמקולים עוצמתיים יותר.
תופעת לוואי: היה לי DELAY בין הסאונד שהושמע מהטלוויזיה לבין זה שהושמע מהמערכת סטריאו.
מערך החיבור הנוכחי:
HDMI ממחשב לטלויזיה.
כבל בננה מהכרטיס סאונד של המחשב לכניסת RCA של המערכת סטריאו.
התוצאה: אני מסוגל לשמוע סאונד רק כשאני מדליק את המערכת סטריאו בלבד. אין יותר סאונד מהטלויזיה למרות שהיא עדיין עם חיבור HDMI.
למישהו יש רעיון מה פיספסתי?
תודה.
זה זמן מה אני עם מחשב בסלון בחיבור HDMI ונהנה מסרטים באיכות גבוהה עם סאונד ממערכת סטריאו.
היום החלפתי חיבורים ואני לא מצליח לשמוע סאונד מהרמקולים של הטלוויזיה למרות שזה מגיע משידור בכבל HDMI.
להלן מערך החיבור לפני ההחלפה:
HDMI ממחשב לטלויזיה -> טלויזיה עם כבל RCA למערכת סטריאו.
התוצאה: הייתי מקבל סאונד גם מהרמקולים של הטלוויזיה, והטלוויזיה היתה מעבירה סאונד למערכת סטריאו עם RCA ואז יש לי גם סאונד מרמקולים עוצמתיים יותר.
תופעת לוואי: היה לי DELAY בין הסאונד שהושמע מהטלוויזיה לבין זה שהושמע מהמערכת סטריאו.
מערך החיבור הנוכחי:
HDMI ממחשב לטלויזיה.
כבל בננה מהכרטיס סאונד של המחשב לכניסת RCA של המערכת סטריאו.
התוצאה: אני מסוגל לשמוע סאונד רק כשאני מדליק את המערכת סטריאו בלבד. אין יותר סאונד מהטלויזיה למרות שהיא עדיין עם חיבור HDMI.
למישהו יש רעיון מה פיספסתי?
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אפילו שאלה שתי יציאות נפרדות?MartinHSabag כתב:בחיבור הקודם, הטלוויזיה היתה לוקחת את הסאונד הדיגיטלי מה-HDMI ומעבירה אותו ליציאה האנלוגית.
בחיבור החדש, אתה מנסה לגרום למחשב להוציא סאונד דיגיטלי ואנלוגי במקביל, מה שהוא לא ממש יכול לעשות.......
באסה.
כלומר אם אני אנתק את הכבל בננה שמחובר למערכת סטריאו, אני אוכל לשמוע סאונד מהטלוויזיה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ניתן לעשות את זה עם תוכנות צד שלישי כמו IndieVolume.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"