עזרה בקינפוג והתקנה של A200 (רגע לפני הטבעתו באסלה:))

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
smaster_1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 219
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

היי,

לפני כמה חודשים רכשתי A 200. למה? בדיעבד נראה לי שהייתי משועמם וחיפשתי צרות, וחוץ מזה - פשוט נמאס לי להתאים קודקים לסרטים (החוקיים לחלוטין) שיורדים מאתרי usenet ל HTPC שלי.

לאחר התנסות קצרה ביותר, איחסנתי את המכשיר בימ"ח והמשכתי לשמוע את הציחקוקים מאחורי בזמן שאני מבלה רבע שעה בניסיון להפעיל סרט שגם יראו וגם ישמעו בו ב HTPC.

לפני מספר ימים חזר השעמום והכה בי. חיברתי את הפלסטיק, ניתקתי את ה HTPC, ואולם מאז - המצב מתסכל בתסכול קשה מנשוא, ואולי אתם, חברים, תוכלו לסייע לנפשי הדואבת לפני שמשהו רע קורה לפופקורן. (6)

הכלים:
A200 בתוכו מותקן כונן חצי טרה, מחובר על רשת קווית לאינטנטנט דרך ראוטור אלחוטי (N). משודרג לגירסא האחרונה, מחובר למקרן פנסוניק AE4000 דרך מגבר HK (חיבור HDMI).

המטרה:
1. המכשיר ימשוך (אוטומטית או ידנית באמצעותי) קבצים מאתרי USENET ומ RSS ויכינם להקרנה (UNPAR+UNRAR).
2. המכשיר יאפשר לי גלישה ישירה לאתרי אינטרנט והורדת תכנים ישירה לדיסק.
3. לא יהיה צורך בשימוש ב PC כדי להתיישב בכורסא, לתפעל את השלט, לראות סרט ולהרגיש ממש כמו בטטה אותנטית.

הניסיונות:
הורדתי כל מיני תוכנות (FEEDTIME, NZBGET וכיוב') וניסיתי להתקין באמצעות ה CSI מה PC על גבי הרשת. אז ככה:

התוכנות הותקנו, אך אינני רואה את האייקון שלהן, למעט FEEDTIME שמודיע לי שהוא עובד, אך אינני רואה כל פעילות, למרות שהגדרתי לוגאין לאתר NZB. לא מצאתי היכן אפשר להגדיר לוגין לשרת הניוז. לא הצלחתי להפעיל את הדפדפן "המדהים" LLTPD

הבקשה:
הצילו:) מה עושים, שלב אחר שלב, כדי להפוך לבטטה?

תודה,

רן

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

קראתי את ההודעה שלך ולצרכים שלך, לדעתי, לא מתאים סטרימר, אלא HTPC.

קח בחשבון, שלפחות כרגע, הסטרימרים לא מותאמים לגלישה באתרי אינטרנט, וגם כל יישומי האינטרנט שהם מתפארים בהם, לא הכי שימושיים וזיו דיבר על כך מספר פעמים בסקירות שלו.

הסטרימר חזק בניגון תוכן פנימי או בהזרמה של תוכן מהמחשב (כשמדובר על תכני HD רצוי חיבור קווי...) ללא כל התעסקות עם קודקים ונגנים למיניהם...

כמובן שבסטרימר שבחרת, אתה יכול ליהנות מ-JB שיקטלג לך את כל התוכן באופן אוטומטי ותוכל ליהנות מחוויית צפיה.

את שני הדברים האחרונים הסטרימר אמור לבצע ביציבות ובפשטות.

shlomki
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

רן היקר,

היית בכיוון הנכון אבל קצת פספסת שם בסוף את צורת התפעול של הדברים.
לגבי המטרות שלך - את הראשונה והשלישית אין בעיה להגשים (אצלי זה כבר עובד), את השניה לא. לא לזה בנו סטרימרים..

כמה נקודות:
1. אם התקנת NZBGET ו-FEEDTIME עשית נכון.
2. הגישה אליהם והקנפוג שלהם הוא לא דרך הסטרימר, אלא דרך דפדפן במחשב. הלינק לגישה אליהם נמצא בדף התקנת האפליקציה ב-CSI.
3. האם התכוונת ל-light httpd ? אם כן, זהו שרת HTTP, לא דפדפן. אם כן התכוונת ל-LLTPD, אז אני לא יודע על מה אתה מדבר...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”