נפלה החלטה על C-200
שלום לכולם וחג שמח.
אני חייב לציין כאן שיש כאן אנשים נחמדים וחכמים מאוד שבעזרתם הצלחתי להגיע להחלטה
לקנות סטרימר זה.
אך אני זקוק לעזרתכם כרגע במישור המעשי והטכני ויש לי מספר שאלות אליכם
וסליחה על הבורות-אני דיי חדש בתחום.
לאחר שקניתי את הסטרימר איך ומאיפה אני מבצע את עידכון הקשוחה האחרון שלו?
איך ומיכן אני מתקין את תוכנת ה Movie Jukbooks?
ושאלה אחרונה היא האם אני יכול להתקין בתוכו 2 דיסקים קשיחים בגודל 3.5?
תודה רבה על עזרתכם ושוב סליחה על הבורות.
אני חייב לציין כאן שיש כאן אנשים נחמדים וחכמים מאוד שבעזרתם הצלחתי להגיע להחלטה
לקנות סטרימר זה.
אך אני זקוק לעזרתכם כרגע במישור המעשי והטכני ויש לי מספר שאלות אליכם
וסליחה על הבורות-אני דיי חדש בתחום.
לאחר שקניתי את הסטרימר איך ומאיפה אני מבצע את עידכון הקשוחה האחרון שלו?
איך ומיכן אני מתקין את תוכנת ה Movie Jukbooks?
ושאלה אחרונה היא האם אני יכול להתקין בתוכו 2 דיסקים קשיחים בגודל 3.5?
תודה רבה על עזרתכם ושוב סליחה על הבורות.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
1. ברגע שאתה מחבר את המכשיר לרשת, אתה נכנס להגדרות ומשם הכל מתבצע באופן אוטומטי, גם בדיקה לגבי עדכונים וגם ההורדה וההתקנה שלהם (כמובן שיש גם אפשרות להתקין את העדכונים דרך DOK).
2. כרגע, יש בפופקורן כמה אפשרויות לגבי JB, אתה יכול להתקין YAMJ על המחשב ואתה יכול להתקין ישירות על הסטרימר תוסף בשם OVERSIGHT אשר יקנה לך מובי-ג'וקבוקס פנימי, ללא כל צורך במחשב.
יש מדריכים מפורטים לשניהם, וכשתצטרך תקבל פה עזרה.
3. בעיקרון אתה יכול לבחור בין דיסק 3.5" ודיסק 2.5" או כונן BD ודיסק 2.5" . אבל ניתן לעשות MOD פשוט למכשיר ולהכניס בו שני כונני 3.5" או כונן BD וכונן 3.5" יחדיו.
2. כרגע, יש בפופקורן כמה אפשרויות לגבי JB, אתה יכול להתקין YAMJ על המחשב ואתה יכול להתקין ישירות על הסטרימר תוסף בשם OVERSIGHT אשר יקנה לך מובי-ג'וקבוקס פנימי, ללא כל צורך במחשב.
יש מדריכים מפורטים לשניהם, וכשתצטרך תקבל פה עזרה.
3. בעיקרון אתה יכול לבחור בין דיסק 3.5" ודיסק 2.5" או כונן BD ודיסק 2.5" . אבל ניתן לעשות MOD פשוט למכשיר ולהכניס בו שני כונני 3.5" או כונן BD וכונן 3.5" יחדיו.
- Irus
- חבר מביא חבר

אם כל התוכן שלך זה BD מלא, אין ספק שיש עוד באגים (למרות שיש עדכונים רבים והכיוון חיובי) ואולי כדאי להמתין להכנסת הממשק החדש (למרות שגם היום ניתן לנגן את רובו, כולל הוספת תרגום).
במידה ויש לך תוכן מגוון, כולל FHD, הפופקורן ינגן אותו ביציבות, ותוכל ליהנות מהרבה פיצ'רים שעדיין לא קיימים, או שלא עובדים כראוי, אצל רוב המתחרים.
במידה ויש לך תוכן מגוון, כולל FHD, הפופקורן ינגן אותו ביציבות, ותוכל ליהנות מהרבה פיצ'רים שעדיין לא קיימים, או שלא עובדים כראוי, אצל רוב המתחרים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
"הפחד" שלי הוא ,שאומנם נקבל ממשק חדש ויפה אבל יתברר שסיפור הבאגים יתחיל מחדש, בגלל הממשק החדש, שאף אחד שם אולי לא יודע בדיוק איך לאכול אותו ואז נצטרך כולנו לאכול ביחד ולהגיד שזה לא ממש טעים.Irus כתב:אם כל התוכן שלך זה BD מלא, אין ספק שיש עוד באגים (למרות שיש עדכונים רבים והכיוון חיובי) ואולי כדאי להמתין להכנסת הממשק החדש (למרות שגם היום ניתן לנגן את רובו, כולל הוספת תרגום).
במידה ויש לך תוכן מגוון, כולל FHD, הפופקורן ינגן אותו ביציבות, ותוכל ליהנות מהרבה פיצ'רים שעדיין לא קיימים, או שלא עובדים כראוי, אצל רוב המתחרים....
הלואי ואני אתבדה.
- Irus
- חבר מביא חבר

תשמע, אם היינו נביאים מצבנו היה טוב יותר...
בוא נקווה שנקבל אחלה ממשק ושאר הבעיות ייפתרו תוך כדי.
אל תשכח שגם ה-A100/A110 התפתחו מאוד יפה והפכו להיות מוצרים בשלים והובילו את הקטגוריה בהרבה מובנים.
אני לא עובד שם, אבל יש להניח שהם עובדים לפי תוכנית מסוימת ולא סתם יורים באוויר...
בוא נקווה שנקבל אחלה ממשק ושאר הבעיות ייפתרו תוך כדי.
אל תשכח שגם ה-A100/A110 התפתחו מאוד יפה והפכו להיות מוצרים בשלים והובילו את הקטגוריה בהרבה מובנים.
אני לא עובד שם, אבל יש להניח שהם עובדים לפי תוכנית מסוימת ולא סתם יורים באוויר...