פלזמה פנסוניק ''42 - X10 או C10 או S10M
נקודה טובה העניין עם התקציב.שי-כ כתב:שים לב שבעוד שה-C וה-X די דומים, ה-S הוא כבר FHD עם פילטר נוגד השתקפות ופאנל יותר טוב.
השאלה מה התקציב, כי יש הבדל משמעותי בין כל דגם....
בוא נאמר שכולן בטווח שלי, אבל העניין שקראתי פה בפורום שאם הנתונים הם כמו שציינתי (''42, 60% SD) אז אין צורך בטלוויזית Full HD.
לכן אני לא מחפש ללכת ולזרוק סתם עוד כמה אלפי שקלים. מה שכן, C10 נשמע לי כמו האח המכוער של X10.
אשמח לעוד חו"ד, בעיקר מכאלה שיש להם אחת מהטלוויזיות הללו.
ועוד משהו שאשמח לדעת לגבי שלושתן - אני יכול לחבר אליהן את המחשב שלי?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הכי מומלץ זה לרכוש מסך 50" ולהנות, השאלה היא מי מהדגמים הללו במידה והחלטת לדבוק בפנסוניק שמתאים לך מבחינת התקציב.
השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך בנוסף, זה מה יותר חשוב לך, לצפות ולהנות מSD או להחליט שיותר חשוב לך שה-40% HD הרבה יותר חשובים מהSD. (זה מה שאני מעדיף והייתי מעדיף)
שאלה נוספת היא התכנים שלך, אם גם ככה אתה לא צופה בבלוריי או סרטי FHD באיכות גבוהה, באמת אין טעם לFHD.
השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך בנוסף, זה מה יותר חשוב לך, לצפות ולהנות מSD או להחליט שיותר חשוב לך שה-40% HD הרבה יותר חשובים מהSD. (זה מה שאני מעדיף והייתי מעדיף)
שאלה נוספת היא התכנים שלך, אם גם ככה אתה לא צופה בבלוריי או סרטי FHD באיכות גבוהה, באמת אין טעם לFHD.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
roeeloroeelo כתב:שלום לכל החברים.
אני מתלבט בין שלושת הדגמים הללו של פלזמה פנסוניק ''42-
THPS10M
THPX10
THPC10
מרחק הצפייה הוא 3 מטר, ויחס הצפייה הוא 60% HD 40% SD
מה הכי מומלץ?...
בלי שום היסוס . דגם ה S-10 הוא האיכותי ביותר מכל הבחינות שיש למסך .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- tonylechuga
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- שם מלא: tonylechuga
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
קבלתי המלצות מהמון אנשים לגבי הדגם S10 (יש לה פילטר פחם והיא 100HZ..) אם היה בתקציב שלי הייתי קונה על בליינד.
אגב מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותה במחיר הכי טוב ובכמה?
אגב מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותה במחיר הכי טוב ובכמה?
ברור שאם ה S10 בתקציב שלך אז היא כמה רמות מעל - כוללת את הפנל FHD 100 הרץ - אבל ללא טכנולוגיית ה NeoPDP (ו 600 הרץ) המוצלחת של פנסוניק שמופיע בדגמים מתקדמים ויקרים יותר (גם ככה לדעתי בשידורי SD היא אמורה לתת איכות טובה+)
אם S10 יורדת מהפרק את ה X10 בטוח עדיפה מ ה C10... וכבר רואים סנוניות ראשונות של ה X20 בארץ שמחליפה את ה X10 ואמורה להיות באותה רמת מחיר רק עם שיפורים ברוב התחומים (למעט רמת השחור שטיפה נפגעה משום מה...) כוללת את מנגנון ה VIERA5 ,פנל דור 13 (G13) במקום 12 ב 10 ועוד שיפורים קטנים...
הה ודבר נוסף אם התקציב גמיש (אמרת ש S10 באה בחשבון..) תשקול לשדרג ל G20 שמגיע בקרוב והיא בכמה רמות מעל.... (גם מעל ה G10 ..)
אם S10 יורדת מהפרק את ה X10 בטוח עדיפה מ ה C10... וכבר רואים סנוניות ראשונות של ה X20 בארץ שמחליפה את ה X10 ואמורה להיות באותה רמת מחיר רק עם שיפורים ברוב התחומים (למעט רמת השחור שטיפה נפגעה משום מה...) כוללת את מנגנון ה VIERA5 ,פנל דור 13 (G13) במקום 12 ב 10 ועוד שיפורים קטנים...
הה ודבר נוסף אם התקציב גמיש (אמרת ש S10 באה בחשבון..) תשקול לשדרג ל G20 שמגיע בקרוב והיא בכמה רמות מעל.... (גם מעל ה G10 ..)
נערך לאחרונה על ידי maya1 ב 19/05/2010 17:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
כמו שציינו פה לא מעט הS הכי איכותית ,הC10 והX10 הן כמעט אותן טלויזיות פרט להבדלים זניחים כמו יכולת קריאת AVCHD באמצעות כרטיס הSD CARD שלה . הייתי מאוד ממליץ לך ללכת על TH-P42X20M החדשה שהיא מהווה שיפור משמעותי במיוחד מבחינת איכות תמונה ומבחינת הנושא של ההשתקפות שהוא הרבה יותר טוב משנהם .מבחינת מחיר היא עומדת פחות או יותר עם הX10 .
לפי כמה סקירות שקראתי דווקא בנושא ההשתקפויות לא היתה איזו פריצת דרך רצינית (נשאר די גרוע...) במעבר ל X20Netstat כתב:כמו שציינו פה לא מעט הS הכי איכותית ,הC10 והX10 הן כמעט אותן טלויזיות פרט להבדלים זניחים כמו יכולת קריאת AVCHD באמצעות כרטיס הSD CARD שלה . הייתי מאוד ממליץ לך ללכת על TH-P42X20M החדשה שהיא מהווה שיפור משמעותי במיוחד מבחינת איכות תמונה ומבחינת הנושא של ההשתקפות שהוא הרבה יותר טוב משנהם .מבחינת מחיר היא עומדת פחות או יותר עם הX10 ....
אין שום נתונים עליה כמעט בשום מקום.Netstat כתב:הייתי מאוד ממליץ לך ללכת על TH-P42X20M החדשה שהיא מהווה שיפור משמעותי במיוחד מבחינת איכות תמונה ומבחינת הנושא של ההשתקפות שהוא הרבה יותר טוב משנהם .מבחינת מחיר היא עומדת פחות או יותר עם הX10 ....
מישהו ראה את הדגם הזה- THP42X20M?
ויותר חשוב, מה ההבדל בין:
THP42X10
לבין
TH42X10M
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
tonylechugatonylechuga כתב:קבלתי המלצות מהמון אנשים לגבי הדגם S10 (יש לה פילטר פחם והיא 100HZ..) אם היה בתקציב שלי הייתי קונה על בליינד.
אגב מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותה במחיר הכי טוב ובכמה?...
בעולם הדיגיטלי ברמת השרון . לבקש את מנהל החנות עמיחי .
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
איך מזהים שייש לחבר ,פלזמה חדשה בסלון?
1.הבן אדם לא יוצא בזמן האחרון מהבית.
2.התריסים שלא היו מוגפים מעולם ירדו לגמרי
3.בחוף הים כשדורכים על מדוזה ,הבן אדם מאבד צבע.
4.כל התשובות נכונות.
5.תשובה 3 נכונה.
1.הבן אדם לא יוצא בזמן האחרון מהבית.
2.התריסים שלא היו מוגפים מעולם ירדו לגמרי
3.בחוף הים כשדורכים על מדוזה ,הבן אדם מאבד צבע.
4.כל התשובות נכונות.
5.תשובה 3 נכונה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
בתור אחד שראה את כל הדגמים המדוברים בפעולה אני יכול לומר לך ,וכמובן ממליץ לך לראות במו עיניך ,הX20 מהווה שיפור מאוד משמעותי מהC10 והX10 ,פשוט רואים את ההבדל התמונה הרבה יותר טובה (וזה מבלי לכוון אותה) ונושא ההשתקפות עדיין קיים אבל הרבה יותר טוב מהדגמים הקודמים ,מבחינת יחס תועלת מחיר הייתי הולך עליו ,כמובן עם יש לך את האקסטרה לך עד הS10 .
- tonylechuga
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- שם מלא: tonylechuga
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
אגב בחנות שהייתי(מקום רציני) הגיע השבוע דגם של פנסוניק THP42A20M שגם אותו הייתי ממליץ לך לקחת בחשבון אם אתה לא הולך על פלסמה FHD
http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID= ... icleID=894
ואין לי מושג מה ההבדל בינו לבין ה THP42X20M...
http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID= ... icleID=894
ואין לי מושג מה ההבדל בינו לבין ה THP42X20M...
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
יש באתר של יורוקום מפרט של ה X20. לפי מפרט זה גם לה אין פילטר נוגד השתקפות, כמו שיש בסידרה S10 ומעלה.
http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID= ... icleID=895
http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID= ... icleID=895