מחפש LCD\פלזמה 47-50 אינצ' - תקציב עד 6000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
bard1988 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, אני מחפש LCD או פלזמה, מרחק הצפייה הוא כ 5.5-6 מטר (נמדד עם מטר הפעם), משמאל לטלויזיה יש תריסים גדולים שמובילים לגינה (בד"כ סגורים) ובערך כ 3.5 מטר מטלויזיה בצד ימין יש עוד חלון קטן שבד"כ פתוח

התכנים: הטלויזיה בעיקר תשמש לתכני טלויזיה (HOT), סרטי HD (דרך לפטופ שיחובר בHDMI), סרטי DVD וסדרות.

התקציב לטלוויזיה הוא גג 6000 שח, הייתי רוצה לקבל כמה שיותר הצעות לטלויזיות שיתאימו לי בטווח המחירים הזה כך ואם יש מקומות שאפשר לראות את הטלויזיות בפעולה זה יהיה מעולה

תודה רבה,
בר
תמונה סכמטית (בערך) של הסלון
<br />בתמונה יש את דלת התריסים, את החלון הקטן, ספה של שני מושבים,ספה של שלושה מושבים ושולחן, אני מקווה שזה עוזר במקצת
 תמונה סכמטית (בערך) של הסלון
בתמונה יש את דלת התריסים, את החלון הקטן, ספה של שני מושבים,ספה של שלושה מושבים ושולחן, אני מקווה שזה עוזר במקצת
נערך לאחרונה על ידי bard1988 ב 19/05/2010 15:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

במרחק הזה אתה צריך 60 אינץ' לפחות. מכיוון שהתקציב לטלוויזיה כזו בערך הוא פי 3 ממה שיש לך בכיס, אני מציע לך לקחת לפחות 50.
מכיוון שהמקום מואר מאוד, פלסמה לא יכולה להיות אופציה ולכן מומלץ שתקנה LCD.
יש LG 47LH70YR שעולה כ6.5 והיא 47 אינץ. לדעתי זו האופציה היחידה במסגרת התקציב.

bard1988 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

sagyle כתב:במרחק הזה אתה צריך 60 אינץ' לפחות. מכיוון שהתקציב לטלוויזיה כזו בערך הוא פי 3 ממה שיש לך בכיס, אני מציע לך לקחת לפחות 50.
מכיוון שהמקום מואר מאוד, פלסמה לא יכולה להיות אופציה ולכן מומלץ שתקנה LCD.
יש LG 47LH70YR שעולה כ6.5 והיא 47 אינץ. לדעתי זו האופציה היחידה במסגרת התקציב.
...
המקום לא מואר מאוד, החלון הגדול בדרך כלל סגור, אז זה לא כזה מואר , אגב ראיתי את הטלויזיות האלו והם במסגרת התקציב
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731289
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=741308

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

את המסך השני לא ראיתי.
את הראשון 5604 של פיליפס ראיתי ואני לא ממליץ עליו בכלל. לדעתי מסך נחות מאוד ביחד לשאר המסכים של פיליפס ולא שווה קניה.

bard1988 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

sagyle כתב:את המסך השני לא ראיתי.
את הראשון 5604 של פיליפס ראיתי ואני לא ממליץ עליו בכלל. לדעתי מסך נחות מאוד ביחד לשאר המסכים של פיליפס ולא שווה קניה.
...
שוב תודה על התשובה, אם אפשר עוד דגמים , עדיפות גדולה לדגמים במסגרת התקציב, שוב אציין שהחדר בכללי לא מואר, רק כאשר דלת התריסים פתוחה (בדרך כלל לא פתוחה, זו דלת שמובילה לגינה )

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

תנסה אולי LCD מהדגמים הזולים של סמסונג כמו 450\550

אם אין הרבה תאורה אתה יכול ללכת על Panasonic THP50X10 , אפשר להשיג אותו לדעתי בסדר גודל של 6.5

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #7 

אני הייתי בודק מסכי פלאזמה 50" (מסכים עם sagyle - הגודל הזה - רק בגלל שהתקציב לא מאפשר יותר), יש את הX10 של פנא, ה550 של סמסונג ולLG אני לא בטוח איזה דגם יש כיום בשוק בגודל זה.
תשים לב שבמרחק שלך לא תוכל להבדיל בין FHD ל HDR , ועדיף פשוט HDR.
ממליץ לך לעשות סיבוב בחנויות המתמחות - תסתכל באינדקס הקישורים למעלה לפי האיזור בו אתה גר.

אם יש לך מצב "לגרד" עוד כסף מומלץ.
כמה שעות צפייה יש לך ביום? האם הצפייה היא ביום או בליל? השאלה היא למעשה אם יש מצב להחשיך בכל צפייה ואז בכלל לפנות למקרן - שהגודל שתוכל להשתמש בו יותר יתאים למרחק שלך (אתה צריך בתכלס מסך בגודל של כ-120" בשביל להנות מסרטים/סדרות כמו שצריך)

bard1988 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

Itay_Pollak כתב:אני הייתי בודק מסכי פלאזמה 50" (מסכים עם sagyle - הגודל הזה - רק בגלל שהתקציב לא מאפשר יותר), יש את הX10 של פנא, ה550 של סמסונג ולLG אני לא בטוח איזה דגם יש כיום בשוק בגודל זה.
תשים לב שבמרחק שלך לא תוכל להבדיל בין FHD ל HDR , ועדיף פשוט HDR.
ממליץ לך לעשות סיבוב בחנויות המתמחות - תסתכל באינדקס הקישורים למעלה לפי האיזור בו אתה גר.

אם יש לך מצב "לגרד" עוד כסף מומלץ.
כמה שעות צפייה יש לך ביום? האם הצפייה היא ביום או בליל? השאלה היא למעשה אם יש מצב להחשיך בכל צפייה ואז בכלל לפנות למקרן - שהגודל שתוכל להשתמש בו יותר יתאים למרחק שלך (אתה צריך בתכלס מסך בגודל של כ-120" בשביל להנות מסרטים/סדרות כמו שצריך)
...
צופים בעיקר בערב, רוב זמן זה ההורים צופים וזה תכני SD, אני מתכנן להשתמש בטלויזיה כדי לראות את הסדרות שלי (פעם בשבוע :]) וסרטים (גם HD), והתשובה לשאלה היא כן שאפשר להחשיך אבל הוריי לא רוצים מקרן , בכל מקרה חשבתי על הטלויזיות האלו

LG 50PS60FR http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741308
Samsung PS50B430 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732547
LG 50PQ300R http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724892
Panasonic TH50PV80 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714378

שאלה נוספת, אחריות, כמה זמן בד"כ מביאים על טלוויזיות ושל מי כדאי בד"כ שתהייה האחריות (וכמובן אם זה שווה את תוספת הכסף)

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

מצחיק אותי שאתה מבקש המלצות ואחרי שאתה מקבל כמה (וטובות מאוד לדעתי) אתה עדיין מציג דגמים שונים ממה שהמליצו לך עליהם ו"מבקש" מאיתנו לבחור מה הכי טוב ביניהם.
מבחינתי נתתי מספיק המלצות, אתה מומלץ ללכת לחנויות ולהתחיל להתרשם מהדגמים שאני ואיתי המלצנו עליהם

bard1988 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

sagyle כתב:מצחיק אותי שאתה מבקש המלצות ואחרי שאתה מקבל כמה (וטובות מאוד לדעתי) אתה עדיין מציג דגמים שונים ממה שהמליצו לך עליהם ו"מבקש" מאיתנו לבחור מה הכי טוב ביניהם.
מבחינתי נתתי מספיק המלצות, אתה מומלץ ללכת לחנויות ולהתחיל להתרשם מהדגמים שאני ואיתי המלצנו עליהם
...
עברתי על ההמלצות שלך, תודה שוב, אבל זה חורג מהתקציב ולכן חיפשתי טלויזיות שכן עומדות בתקציב
ושוב, לא ביקשתי לבחרו את ההכי טוב , אלא להביע דעה בסגנון "שמע זה לא טוב" "אל תתקרב לזה" "טלויזיה טובה סה"כ"
דברים כאלו : ]

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”