בעיה ב A-200 אחרי העדכון האחרון
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תנסה לאתחל את המכשיר, לפעמים זה עוזר.
עוד משהו שקורה לפעמים, ה-IP של המכשיר משתנה (למשל, מ-10.0.0.2 ל-10.0.0.3) ואז לא ניתן לתקשר עם הסטרימר עד שמשנים את ההגדרות בתוכנה הרלוונטית במחשב (NMT CSI למשל).
אם אתה מדבר על שיתוף SMB לא אמורה להיות בעיה ואני לא נתקלתי בכך.
מה שכן, לפעמים בתהליך השדרוג השרתים הרלוונטיים נכבים, ויש צורך להיכנס להגדרות ל-NMT APPS ולהריץ אותם מחדש והכל אמור לשוב לקדמותו.
מקווה שזה יעזור...
עוד משהו שקורה לפעמים, ה-IP של המכשיר משתנה (למשל, מ-10.0.0.2 ל-10.0.0.3) ואז לא ניתן לתקשר עם הסטרימר עד שמשנים את ההגדרות בתוכנה הרלוונטית במחשב (NMT CSI למשל).
אם אתה מדבר על שיתוף SMB לא אמורה להיות בעיה ואני לא נתקלתי בכך.
מה שכן, לפעמים בתהליך השדרוג השרתים הרלוונטיים נכבים, ויש צורך להיכנס להגדרות ל-NMT APPS ולהריץ אותם מחדש והכל אמור לשוב לקדמותו.
מקווה שזה יעזור...
- yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
סתם שאלה, יש לי גם פופקורן A200... בשביל מה חיברת את המכשיר למחשב? אגב אני רוצה להריץ עליו את העדכון האחרון שעשו לו אבל אין לי כרגע אינטרנט אלחוטי אליו ובחדר שלי אין רשת חוטית.. יש אפשרות להריץ עליו עדכון דרך חיבור למחשב? אם כן איך עושים זאת?
- Irus
- חבר מביא חבר

אין צורך לחבר למחשב, קח DOK, כנס לאתר של פופקורן, תוריד את העדכון לפי ההוראות, תכניס למכשיר ותעדכן בתפריט ההגדרות.
כנס לכאן:
http://www.popcornhour.com/download/fir ... pdate.html
כנס לכאן:
http://www.popcornhour.com/download/fir ... pdate.html
- Irus
- חבר מביא חבר

יש לך כונן פנימי ואתה מפעיל את שרת ה-SMB דרך ה-NMT APPS?
אני שואל מפני שאני נתקלתי בתופעה לאחר אחד השדרוגים, הייתי פשוט צריך להיכנס לתפריט ההגדרות ולהפעיל את השרת מחדש.
לפעמים, לאחר עדכון קושחה, גרסת ה-NMT APPS לא מתאימה לקושחה החדשה ולכן יש לעדכן גם אותה.
אני מקווה שזה יעזור.
אני שואל מפני שאני נתקלתי בתופעה לאחר אחד השדרוגים, הייתי פשוט צריך להיכנס לתפריט ההגדרות ולהפעיל את השרת מחדש.
לפעמים, לאחר עדכון קושחה, גרסת ה-NMT APPS לא מתאימה לקושחה החדשה ולכן יש לעדכן גם אותה.
אני מקווה שזה יעזור.
- Irus
- חבר מביא חבר

או, זה בסדר גמור, זה בדיוק מה שרשמתי לך.
הגרסה של ה-NMT APPS לא מתאימה לקושחה החדשה.
שים לב, כשאתה נכנס לתפריט, אתה לא יכול להפעיל כלום, אבל רשום לך שהגרסה לא תואמת.
אתה פשוט נכנס לתפריט האחזקה (איפה שאתה מעדכן בדרך-כלל), נכנס לשורת ה-NMT APPS ומבצע עדכון.
לאחר העדכון, הכל אמור לשוב לקדמותו, והשיתופים יחזרו להיות פעילים.
הגרסה של ה-NMT APPS לא מתאימה לקושחה החדשה.
שים לב, כשאתה נכנס לתפריט, אתה לא יכול להפעיל כלום, אבל רשום לך שהגרסה לא תואמת.
אתה פשוט נכנס לתפריט האחזקה (איפה שאתה מעדכן בדרך-כלל), נכנס לשורת ה-NMT APPS ומבצע עדכון.
לאחר העדכון, הכל אמור לשוב לקדמותו, והשיתופים יחזרו להיות פעילים.