אהלן indi5
חג שמח
אכן השפה המדוברת הקליפ הנ"ל היא ספרדית ולא כל אחד יכול להבין אותה אלא רק מי שדובר ספרדית,
לצערי הרב לא כולם יכולים להבין את השפה אך לפחות נהנים מהמראה של הציוד האנלוגי והעריכה במכונות ההקלטה האנלוגיות
שגם הם לא פחות טובות מהשפה עצמה
העיקר שנהנת וזה מה שחשוב חבר יקר,
תמיד סיור באולפן כזה זו חוויה לשמה...אני בטוח ללא ספק שכל מי שראה מקרוב את הנעשה באולפנים מהסוג הזה
יהנה גם בעתיד לא מעט....
מעט אור על הנאמר בקליפ וקצת ידע ממני:
מדובר בחבר'ה צעירים מהמיקצועניים ביותר של ספרד כמו טוני פראט ג'ואיס M קאסטל , ועוד כמה מובחרים וידועים שבעבר הרחוק משהו כמו שנות ה-80 היפות ולמעשה עד היום, ביצעו מיקסים ומגה מיקסים על מכונות הקלטה אנלוגיות בהעזר במחשב קומודור או מה שהיה להם למעשה באותה התקופה וציוד אולפן מהמיקצועי ביותר של אותה תקופה ועם מעט יכולות טכנולוגיות מתקדמות למעט ידע וניסיון בהם הם מצליחים ליצור מגמיקסים על תקליטים באולפני
MAX MUSIC PRODUCTION ובעזרת הדפסות התקליטים בחברת התקליטים
ZYX ROCORD הגרמנית,
ומשם בעצם גם נוצרו סידרות של מגמיקסים שבחרו לקרוא להם בשם
MAX MIX בסידרות של מ-1- ועד היום.
למי שייש את אוסף התקליטים של
MAX MIX יודע באיזה סוגי ביצועים החבר'ה האילו יכלו והגיעו על מכונות ההקלטה האנלוגיות שלהם סטייל המוזכרים למעלה בתגובה הקודמת שלי.
למה נזכרתי בזה ?
כיוון שבדיוק עכשיו חזר בי החשק להמיר את התקליטים הנ"ל למכונת סלילים מיניי כמה מכונות הקלטה שאני מחזיק באולפן שלי , אך נבחרה דווקא מיבייניהם
ה-TASCAM שברשותי אשר אני מאזין לה לרוב בחדר השינה, קצת פסיכי תגידו אך זו אהבתי לאנלוג.
הזכיר לי מאוד את אותם ימים יפים על מכונות ההקלטה האנלוגיות,
לכן גם חשבתי שיכול להיות נחמד אם אשתף את חברי היקרים מהפורום, זו בהחלט חוויה האנלוגית שלא תחזור לעולם, גם במראה וגם בהאזנה למתרחש באמת "על הבמה" ה-SHOW הוא אמיתי לכל דבר, הייתי מוסיף גם לזה קצת פלפל את התוכניות רדיו של השדרן גד ביטון מאותם ימים של שנות השמונים בתחנת הרדיו "קול השלום" בחזקתו של אייבי נתן (כן גם הוא השמיע את המגמיקסים הנ"ל) כיום יש לו גם שעה ברדיו מוכר בשבת מ-6בערב עד-7 סתם לידע כללי למי שמתעניין בנושא...
בכל אופן אצרף לפוסט הנ"ל בקרוב גם מעט תמונות להמחשה ולחוש השישי - העיניים שלנו והם התקליטים של החבר'ה האילו,
יהמר לזכות הספרדים האיכות והמקצועיות שללא ספק מתבטאת בתוצאה להאזנה.
לינק לתמונות
/b]