סוף סוף זה היגיע זכור לכם ששאלתי אם כדאי להחליף
את הפיוניר AX5AI אז לאחר כמה נסיונות שעשיתי במיקום הרמקולים החלטתי להחליף את המכשיר ואתמול סוף סוף קיבלתי את הימהה 4600. עכשיו נותר לי להחליף את מכשיר הDVD, מאוד היתלהבתי מהדנון 1920 אבל בהוליווד הוא לא היצליח לקרוא את המדיות שלי שכבה כפולה וזה מאכזב כי עכשיו אני צריך לחפש מכשיר אחר, אשמח להמלצות
אשתדל להביא רשמים מהימהה בימים הקרובים
שיהיה בוקר טוב
אשתדל להביא רשמים מהימהה בימים הקרובים
שיהיה בוקר טוב
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין,MartinHSabag כתב:רצוי שתערוך את הכותרת של ההודעה.......
בקארס פורום המנהלים עורכים (רק) את הכותרת למשתמשים וגם זורקים משפט מעליב, המציין ששולח ההודעה לא יודע לכתוב כותרת.
אולי תאמצו את זה גם פה?
אחרי כמה פעמים, אנשים פה יחשבו פעמיים ויערכו את הכיתוב לפני שישלחו את ההודעות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
תומר, אני מעדיף את הגישה החינוכית עד כמה שאפשר...
שי,
תוכל לפרט יותר על המכשיר ועל התרשמויותיך ממנו?
שי,
תוכל לפרט יותר על המכשיר ועל התרשמויותיך ממנו?
מרטין ועופר,MartinHSabag כתב:גישה מעניינת, אם כי נראית לי מעט חריפה.
אני נותן לאנשים את הצ'אנס ללמוד מהרמיזות העדינות שלי.
אני חושב שזה שפשוט לא מתייחסים להודעות שלהם זה מספיק, לא?...
הגישה החינוכית פשטה את הרגל, מניסיון. תתקנו ותחסמו כמה פעמים (למען יראו וירעו) והכל יתיישר לפי רוח הפורום. ראו דוגמאות:
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=106167
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=109073
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=109065
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=107884
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=106595
תומר
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
תומרצין.
פשוט מגעיל התגובות של מנהלי הפורום לגבי הודעות. {אני מדבר על הקישורים ששלחת}
מה אתה חושב שכולם יודעים לערוך?
אולי קודם כל צריך לטפל כאן בשגיאות הכתיב הנוראיות של כמה מחברי האתר.
אבל להגיב ככה כמו שמגיבים בפורום רכב זה מעליב ומגעיל.
אם מישהו היה מגיב ככה לא הייתי ניכנס לפורום שלו בחיים... {אחרי הכל בעל הפורום הוא המארח ואנחנו אורחים זה עיניין של כבוד מינימלי לזולת}
פשוט מגעיל התגובות של מנהלי הפורום לגבי הודעות. {אני מדבר על הקישורים ששלחת}
מה אתה חושב שכולם יודעים לערוך?
אולי קודם כל צריך לטפל כאן בשגיאות הכתיב הנוראיות של כמה מחברי האתר.
אבל להגיב ככה כמו שמגיבים בפורום רכב זה מעליב ומגעיל.
אם מישהו היה מגיב ככה לא הייתי ניכנס לפורום שלו בחיים... {אחרי הכל בעל הפורום הוא המארח ואנחנו אורחים זה עיניין של כבוד מינימלי לזולת}
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
וזה בדיוק מה שקורה... למרות שאני חובב רכב אני כמעט לעולם לא מבקר שם, אם בכלל. זה אחד הפורומים האחרונים שהייתי מציע כדוגמא למשהו בכלל ולהתדיינות נאותה בכלל.
חשבתי על משהו אחר: אולי אפשר לציין ליד תיבת הנושא (לא ב"תגובה מהירה", אלא ב"נושא חדש") שכדאי שנושא ההודעה יהיה כל מה שאתם מבקשים... מי שלא בא לכאן כדי לבקש עזרה בלבד, לא כדי להפריע, בטח לא יטעה בזה. אולי זה אפשרי?
חשבתי על משהו אחר: אולי אפשר לציין ליד תיבת הנושא (לא ב"תגובה מהירה", אלא ב"נושא חדש") שכדאי שנושא ההודעה יהיה כל מה שאתם מבקשים... מי שלא בא לכאן כדי לבקש עזרה בלבד, לא כדי להפריע, בטח לא יטעה בזה. אולי זה אפשרי?
ימהה 4600
כניראה שיותר קל לאנשים כאן בפורום להתיחס לטפל ולא לעיקר כל אחד כאן נהיה מחנך לאומי
לעניננו
ההחלטה שלי על השידרוג מהפיוניר AX5AI לימהה נעשתה בעצם מכמה סיבות שאולי חלקם
עלולות להישמע קצת טפשיות"
1 מימשק ההפעלה של הפיוניר לטעמי לא מספיק ידידותי בשבילי. ברגע שניכנסים לתפריט הרסיבר מפסיק את המוזיקה
שבמידה ורוצים לשנות משהוא בהגדרת rc בצורה ידנית זאת אומרת שינוי באיקולייזר הפנימי
ניתן לשמוע רק שינוי בתדרים בצורת סססס בניגוד לימהה שבזמן כניסה לתפריט עדין ניתן לשמוע מוזיקה וכל שינוי בתחום תדרים הפנימי נשמע מיד במוזיקה וכך ניתן לכוון יותר טוב את הסאונד
2 יציאת HDMI בימהה
3 הסיבה העיקרית להחלפה היא כמה שלא ניסיתי בפיוניר ליצור איזה מצב טוב להאזנה גם בסטריאו וגם בקולנוע לא היצלחתי,
ניסיתי גם לשחק עם הרמקולים במיקומים ולא היצלחתי לקבל במה טובה כל הזמן היה חסר לי בס
4 חיבה לימהה משנים
5 החיבור בין הימהה לאינפיניטי קפא 7 לטעמי יותר טוב ,חשבתי גם על הדנון 3806 -4306
אבל לא היה לי הייכן לבדוק אותם עם הרמקולים שלי
6 את הימהה אחבר בטח בשבת ואוכל לתת קצת יותר רשמים על המכשיר
ההשכלה מטשטשת את הבורות
אך אינה מבטלת את הטיפשות
לעניננו
ההחלטה שלי על השידרוג מהפיוניר AX5AI לימהה נעשתה בעצם מכמה סיבות שאולי חלקם
עלולות להישמע קצת טפשיות"
1 מימשק ההפעלה של הפיוניר לטעמי לא מספיק ידידותי בשבילי. ברגע שניכנסים לתפריט הרסיבר מפסיק את המוזיקה
שבמידה ורוצים לשנות משהוא בהגדרת rc בצורה ידנית זאת אומרת שינוי באיקולייזר הפנימי
ניתן לשמוע רק שינוי בתדרים בצורת סססס בניגוד לימהה שבזמן כניסה לתפריט עדין ניתן לשמוע מוזיקה וכל שינוי בתחום תדרים הפנימי נשמע מיד במוזיקה וכך ניתן לכוון יותר טוב את הסאונד
2 יציאת HDMI בימהה
3 הסיבה העיקרית להחלפה היא כמה שלא ניסיתי בפיוניר ליצור איזה מצב טוב להאזנה גם בסטריאו וגם בקולנוע לא היצלחתי,
ניסיתי גם לשחק עם הרמקולים במיקומים ולא היצלחתי לקבל במה טובה כל הזמן היה חסר לי בס
4 חיבה לימהה משנים
5 החיבור בין הימהה לאינפיניטי קפא 7 לטעמי יותר טוב ,חשבתי גם על הדנון 3806 -4306
אבל לא היה לי הייכן לבדוק אותם עם הרמקולים שלי
6 את הימהה אחבר בטח בשבת ואוכל לתת קצת יותר רשמים על המכשיר
ההשכלה מטשטשת את הבורות
אך אינה מבטלת את הטיפשות