DG אלקטרוניקה
כבר זה מה שאני חבר פאסיבי בפורומים ולמדתי פה המון.
בין היתר למדתי פה מאילו חנויות לקנות ומאילו לא.
עכשיו חזרתי מהחנות DG אלקטרוניקה (ברחוב עוזיאל ברמת גן) ואני מרגיש שאני חייב להזהיר את כלכם מקנייה שמה.
קניתי 40 מטר של כבל לרמקולים בעובי 1.5 ממ ושילמתי מחיר שיא של 240 ש"ח. שזה יותר יקר מהחיר שבאתר שלו
על כבל טלפון 20 מטר הוא לקח 48 ש"ח.
בקיצור, חנות יקרה בטירוף - לא לקנות שמה.
עכשיו חזרתי מהחנות DG אלקטרוניקה (ברחוב עוזיאל ברמת גן) ואני מרגיש שאני חייב להזהיר את כלכם מקנייה שמה.
קניתי 40 מטר של כבל לרמקולים בעובי 1.5 ממ ושילמתי מחיר שיא של 240 ש"ח. שזה יותר יקר מהחיר שבאתר שלו
בקיצור, חנות יקרה בטירוף - לא לקנות שמה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא מבין משהו.
הוא לקח לך יותר ממה שמפורסם באתר שלו על אותו כבל או שאתה פשוט משווה לכבל טלפון כאילו שכבל טלפון אמור להיות יקר יותר מכבל אודיו?
הידעת שיש כבלי רמקולים במחיר של אלפי דולרים למטר?
אני כלל לא נכנס לויכוח הישן נושן האם יש הבדלים או לא, אבל השורה התחתונה היא שמחיר כבל רמקול יכול לנוע מש"ח בודדים למטר ועד אלפי דולרים רבים, ככה שאתה שילמת על כבל דווקא בתחום הנמוך מאוד של המחירים....
הוא לקח לך יותר ממה שמפורסם באתר שלו על אותו כבל או שאתה פשוט משווה לכבל טלפון כאילו שכבל טלפון אמור להיות יקר יותר מכבל אודיו?
הידעת שיש כבלי רמקולים במחיר של אלפי דולרים למטר?
אני כלל לא נכנס לויכוח הישן נושן האם יש הבדלים או לא, אבל השורה התחתונה היא שמחיר כבל רמקול יכול לנוע מש"ח בודדים למטר ועד אלפי דולרים רבים, ככה שאתה שילמת על כבל דווקא בתחום הנמוך מאוד של המחירים....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
tepeztepez כתב:כבר זה מה שאני חבר פאסיבי בפורומים ולמדתי פה המון.
בקיצור, חנות יקרה בטירוף - לא לקנות שמה....
לפי מה שכתבת .שילמת מחיר סביר ביותר 40 מטר . 240 ש"ח אני לא מבין על מה אתה מתלונן .
אני מקווה מאוד שאתה מבין שהחנויות אמורות להרוויח כסף בשביל להתקיים .......... ..........
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
6 ש"ח למטר זה בהחלט מחיר סביר לכבל של 1.5 מ"מ, בהנחה שמדובר בכבל טוב מבחינת הבידוד החיצוני ומבחינת המתכת (לא מצפה לציפוי כסף במחיר הזה, אבל לפחות נחושת דלת חמצן במידת האפשר).
נערך לאחרונה על ידי uriler ב 18/05/2010 15:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
אם אתה יודע מה המחיר למה שילמת יותר בלי לברר?
אם שילמת ולא ידעת למה לא חזרת לחנות?
אם ידעת ושילמת כי לא היה לך נעים למה אתה מתלונן פה?
לגופו של עניין, אני לא מכיר כבל רמקולים בשקל למטר. בטח לא כבל טוב. זה נחמד שאתה קובע מחירים אבל אין לזה אחיזה במציאות.
לגופו של גופו, חבר את החוטים ותהנה ותזכור להוציא את האנרגיה שלך לפני הקנייה ולא אחרי.
אם שילמת ולא ידעת למה לא חזרת לחנות?
אם ידעת ושילמת כי לא היה לך נעים למה אתה מתלונן פה?
לגופו של עניין, אני לא מכיר כבל רמקולים בשקל למטר. בטח לא כבל טוב. זה נחמד שאתה קובע מחירים אבל אין לזה אחיזה במציאות.
לגופו של גופו, חבר את החוטים ותהנה ותזכור להוציא את האנרגיה שלך לפני הקנייה ולא אחרי.
72o