זיו - יש סקירה של XT PRO בקרוב?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
לא הבנתי את תגובתך.oferlaor כתב:אנחנו לא מתייחסים לכתבות שטרם התפרסמו אצלנו....
זיו כתב שהמכשיר אצלו ושבימים הקרובים יתן סקירה שלו.
השאלה שלי היא האם סקירה כזו בדרך אלינו.
אולי עדיף לחכות לסקירה אחרי שגרסה FW 2.4 תצא שתכלול JB ותמיכה באודיו HD.
ליאור
- oferlaor
- מנהל

אז הוא ענה לך כבר.
כעיקרון אנחנו לא מתייחסים למאמרים שטרם יצאו. יש הרבה בלת"מ וכל עוד דברים לא יצאו לאוויר אין שום טעם לדסקס את התזמון שלהם או התוכן שלהם.
כעיקרון אנחנו לא מתייחסים למאמרים שטרם יצאו. יש הרבה בלת"מ וכל עוד דברים לא יצאו לאוויר אין שום טעם לדסקס את התזמון שלהם או התוכן שלהם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
לא רשמתי זאת. מה שכן רשמתי זה שאני אבחן אותו בימים הקרובים לאחר קבלתו: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 37#1110637liorreem כתב:זיו כתב שהמכשיר אצלו ושבימים הקרובים יתן סקירה שלו...
קודם כל שתצא הקושחה המדוברת עם פורמטי האודיו המתקדמים, אני מקבל את התשובה של "כל יום" כבר שבוע.
לבנתיים, ה Pro מגלה בדיוק אותן יכולות ובעיות בדיוק כמו דגם ה Xtreamer. אני לא מבין איך הבאג של סימני הפיסוק ההפוכים עוד קיים מיום יציאת המכשיר, זה די מוציא את החשק לצפות עם כתוביות בעברית ולא ממש שם אותו בקו הראשון עם תמיכה קלוקלת זאת.
זיו, על איזו באג אתה מדבר - הוא תוקן מזמן (מאז שהם עשו אפשרות לבחור בכתוביות HEBREW (LTR)[left][/left]?ziv_r כתב:לא רשמתי זאת. מה שכן רשמתי זה שאני אבחן אותו בימים הקרובים לאחר קבלתו: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 37#1110637liorreem כתב:זיו כתב שהמכשיר אצלו ושבימים הקרובים יתן סקירה שלו...
קודם כל שתצא הקושחה המדוברת עם פורמטי האודיו המתקדמים, אני מקבל את התשובה של "כל יום" כבר שבוע.
לבנתיים, ה Pro מגלה בדיוק אותן יכולות ובעיות בדיוק כמו דגם ה Xtreamer. אני לא מבין איך הבאג של סימני הפיסוק ההפוכים עוד קיים מיום יציאת המכשיר, זה די מוציא את החשק לצפות עם כתוביות בעברית ולא ממש שם אותו בקו הראשון עם תמיכה קלוקלת זאת....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מה לעשות שעברית זה RTL ולא LTR ולכן בחירה כפי שאתם הצעתם זה יותר ניסוי וטעייה מאשר בחירה לפי ההגיון.
לגבי הגיון אתה צודק. מאד יכול להיות שהם טעו בהגדרות -RTL מול LTR. אבל זה לא אומר שבעית פיסוק קיימת!ziv_r כתב:מה לעשות שעברית זה RTL ולא LTR ולכן בחירה כפי שאתם הצעתם זה יותר ניסוי וטעייה מאשר בחירה לפי ההגיון....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

nir11,
לא רמזתי לכלום, הפרשנות שלך לא נכונה וכך גם ההצעות האירוניות שלך.
לא רמזתי לכלום, הפרשנות שלך לא נכונה וכך גם ההצעות האירוניות שלך.
- oferlaor
- מנהל

nir11,
עוד כמה רמיזות כאלה ונאלץ להפרד כידידים. זה לחלוטין לא מקובל מה שכתבת. ממליץ בחום שתעלים את זה בעריכה.
עוד כמה רמיזות כאלה ונאלץ להפרד כידידים. זה לחלוטין לא מקובל מה שכתבת. ממליץ בחום שתעלים את זה בעריכה.