היכן קונים את ה- LCD 37 אינצ' של PHILLIPS 9830
בטופ אודיו בהרצליה פיתוח
הם המשווקים הבלעדיים של הדגמים עם אמבילייט (שבשקם אלקטריק המוכרים קוראים להם "אורגן אורות" אבל אני חושב שזה באמת עובד).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oferlaor
- מנהל

בתקציב שלך אין לך ברירות אלא להתפשר.
כמה שלא תוריד ממחיר של מכשיר ברמה של ה-9830, לא נראה לי שתגיע לזה.
המסכים FULL HD היחידים בטווח המחירים שלך הם של PRIME VIEW וכו'.
לגבי "תמיכה ב-HD", אני ממליץ לקרוא את המאמרים (חפש מהעמוד הראשי) על כך. אתה צריך להחליט אם אתה רוצה FULL HD, HD COMPATIBLE, או אף אחד מהשניים.
כמה שלא תוריד ממחיר של מכשיר ברמה של ה-9830, לא נראה לי שתגיע לזה.
המסכים FULL HD היחידים בטווח המחירים שלך הם של PRIME VIEW וכו'.
לגבי "תמיכה ב-HD", אני ממליץ לקרוא את המאמרים (חפש מהעמוד הראשי) על כך. אתה צריך להחליט אם אתה רוצה FULL HD, HD COMPATIBLE, או אף אחד מהשניים.
האם ה- PRIME VIEW יתן מענה לתקציב שלי?
עופר תודה על ה טיפים שלך אך האם האם ה- PRIME VIEW יתן מענה לתקציב שלי?
בדגש כמובן על איכות, אמינות וכו'.
האם זה נכון שהם נותנים שלוש שנות אחריות?
תודה.
תודה.
Re: האם ה- PRIME VIEW יתן מענה לתקציב שלי?
כן התטלוויזיה הזאת מתאימה לתקציב שלך והיא FULL HD לגבי איכות תצטרך ללכת לחנות ולראות בעניים כי נתונים על דף ונתונים בפועל יכולים להיות שוניםבבא-באדו כתב:עופר תודה על ה טיפים שלך אך האם האם ה- PRIME VIEW יתן מענה לתקציב שלי?
תודה....
כן הם נותנים 3 שנות אחריות
- oferlaor
- מנהל

לא בדקתי אותה,אני יכול רק להעיד על הספציפיקציות שלה (אני גם יודע שהיא לא יקרה).
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה לא בגלל שזה "מכשיר ברמה כזאת".oferlaor כתב:מכשירים ברמה כזו לא תמצא ב-ZAP....
זה בגלל שלמקום היחיד שמוכר אותו אין הסכם עם ZAP.
משום מה כן ניתן למצוא שם טלויזיות טובות ורסיברים מצויינים, שמיובאים בצורה מסודרת ע"י יבואנים בעלי רמת שירות מעל הממוצע, ומופצים דרך מגוון ערוצים.
גם ה BENQ וגם ה PRIME VIEW שהם מסכי HD לטעמי לא איכותיים כלל , בשידורי טלוויזיה כל המסכים שציינתי נראים הרבה יותר טוב שזה בעצם עיקר הצפייה.
זה לא העיקר שיהיה רשום על המסך HD READY אלא אם אתה לא מתכוון להדליק אותו ואז זה באמת מרשים הלוגו הזה, לכן העצה שלי זה שאם אתה רוצה פלזמת HD תצטרך להעלות את תקציבך ואם אין באפשרותך אז ללכת על פלזמת EDTV.
זה לא העיקר שיהיה רשום על המסך HD READY אלא אם אתה לא מתכוון להדליק אותו ואז זה באמת מרשים הלוגו הזה, לכן העצה שלי זה שאם אתה רוצה פלזמת HD תצטרך להעלות את תקציבך ואם אין באפשרותך אז ללכת על פלזמת EDTV.
קודם כל התקציב שלו הוא 15K וזה 10K פחות ממש שהפיליפס עולהlironk כתב:גם ה BENQ וגם ה PRIME VIEW שהם מסכי HD לטעמי לא איכותיים כלל , בשידורי טלוויזיה כל המסכים שציינתי נראים הרבה יותר טוב שזה בעצם עיקר הצפייה....
לגבי ה-PRIME VIEW אני לא יודע איך החלטת שאיכות שלה טובה או לא היא עדיין לא הגיעה לארץ (ה-FULL HD של PRIMEVIEW]
ntk
אני יודע שהתקציב שלו זה 15K לכן המלצתי בהודעתי שזה לא העיקר שיהיה רשום FULL HD , לגבי ה PRIME VIEW ראיתי אותה לפני חודש בערך בחו"ל ( גרמניה ) ואני מנסה למצוא בנרות לינק למסך הזה כדי לוודא שאני לא טועה אבל אני לא מוצא.
אני יודע שהתקציב שלו זה 15K לכן המלצתי בהודעתי שזה לא העיקר שיהיה רשום FULL HD , לגבי ה PRIME VIEW ראיתי אותה לפני חודש בערך בחו"ל ( גרמניה ) ואני מנסה למצוא בנרות לינק למסך הזה כדי לוודא שאני לא טועה אבל אני לא מוצא.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זו חברה שקיימת רק בישראל כי זו חברה ישראלית.....
חברת פריים-ויוו היא חברה ישראלית שעד לא מזמן התעסקה רק עם התחום התעשייתי (נתנה שירותים לאלביט, אינטל וכו') בתחום הוידאו, בנתה מסכי CUSTOM (כמו מטריצת הפלאזמות של "מת לרקוד" בערוץ 2 ודברים מהסוג הזה.
לאור ההצלחה שלה בתחום הזה, החליטה החברה, אשר קונה פאנלים מהיצרנים הגדולים אך מרכיבה את האלקטרוניקה שלה שהיא מפתחת, להיכנס לשוק הביתי.
אנו תיקווה שמסך כזה (ועוד מוצרים מעניינים של החברה) יגיעו אלינו לביקורת בקרוב.
חברת פריים-ויוו היא חברה ישראלית שעד לא מזמן התעסקה רק עם התחום התעשייתי (נתנה שירותים לאלביט, אינטל וכו') בתחום הוידאו, בנתה מסכי CUSTOM (כמו מטריצת הפלאזמות של "מת לרקוד" בערוץ 2 ודברים מהסוג הזה.
לאור ההצלחה שלה בתחום הזה, החליטה החברה, אשר קונה פאנלים מהיצרנים הגדולים אך מרכיבה את האלקטרוניקה שלה שהיא מפתחת, להיכנס לשוק הביתי.
אנו תיקווה שמסך כזה (ועוד מוצרים מעניינים של החברה) יגיעו אלינו לביקורת בקרוב.