מישהו עובד עם סטרימר שמחובר לרשת דרך תשתית החשמל ?
יש לי מתאמים של Azthech שנרכשו מבזק.
הראוטר קומה שנייה.
הטליויזיה + הסטרימר בקומה ראשונה.
אני עובד עם המתאמים ויש אינטרנט ויש גם רשת אבל אני לא יודע אם הם על אותה פאזה.
גם הסטרימר עובד אבל לא ממש חלק (כשאני צופה ב 1080 720 ואפילו רזולציות יותר נמוכות) , כל כמה דקות התמונה מתחילה להיות איטית. זה קשור לעניין הפאזה ?
הראוטר קומה שנייה.
הטליויזיה + הסטרימר בקומה ראשונה.
אני עובד עם המתאמים ויש אינטרנט ויש גם רשת אבל אני לא יודע אם הם על אותה פאזה.
גם הסטרימר עובד אבל לא ממש חלק (כשאני צופה ב 1080 720 ואפילו רזולציות יותר נמוכות) , כל כמה דקות התמונה מתחילה להיות איטית. זה קשור לעניין הפאזה ?
א.המתאמים חייבים להיות על אותה פאזה
ב.מנסיון עם מתאם רשת ע"ג תשתית החשמל אל תבנה גדולות ונצורות על הזרמת HD באמצעותן,באופן תאורטי הם אמורים לתמוך בקצבים גבוהים אך מבחן התוצאה מוכיח קירטועים וקצבים נמוכים ממה שהיצרן מצהיר עליו .
ב.מנסיון עם מתאם רשת ע"ג תשתית החשמל אל תבנה גדולות ונצורות על הזרמת HD באמצעותן,באופן תאורטי הם אמורים לתמוך בקצבים גבוהים אך מבחן התוצאה מוכיח קירטועים וקצבים נמוכים ממה שהיצרן מצהיר עליו .
צודק.Netstat כתב:א.המתאמים חייבים להיות על אותה פאזה
ב.מנסיון עם מתאם רשת ע"ג תשתית החשמל אל תבנה גדולות ונצורות על הזרמת HD באמצעותן,באופן תאורטי הם אמורים לתמוך בקצבים גבוהים אך מבחן התוצאה מוכיח קירטועים וקצבים נמוכים ממה שהיצרן מצהיר עליו ....
זה מה שאני חווה כעת.
קירטועים ... אמנם לא ברציפות אבל פה ושמה וזה מספיק כדי לדפוק את חווית הצפייה.
1. אתה אומר עדיף למתוח כבל רשת איכשהו ? הבעיה שהפתרון היחידי אצלי זה למתוח כבל רשת בתוך צינורות החשמל כי יש לי תשתית בעייתית בבית ואני לא יודע אם זה בטיחותי.
2. עד כמה ארוך יכול להיות כבל הרשת מבלי שתיפגע חווית הצפיה בסרטי 1080 ?
תודה
לדעתי ושוב מנסיון אין כמו חיבור פיזי ,כבל רשת קוי יתן את התוצאה הטובה ביותר ,גם WIRELESS באופן תאורטי אמור לאפשר הזרמת HD ,בפועל גם שם קיימים קירטועים למנהם .
אם אין בררה תעביר דרך תשתית החשמל כבל עם סיכוך טוב ,בתקווה שהשראת כבל החשמל לא תשפיע .
מבחינת אורך כבל לא אמורה להיות בעיה של כבל באורך של אפילו 100M ,בהנחה שהוא בCAT5 ומעלה .
אם אין בררה תעביר דרך תשתית החשמל כבל עם סיכוך טוב ,בתקווה שהשראת כבל החשמל לא תשפיע .
מבחינת אורך כבל לא אמורה להיות בעיה של כבל באורך של אפילו 100M ,בהנחה שהוא בCAT5 ומעלה .
תודהNetstat כתב:לדעתי ושוב מנסיון אין כמו חיבור פיזי ,כבל רשת קוי יתן את התוצאה הטובה ביותר ,גם WIRELESS באופן תאורטי אמור לאפשר הזרמת HD ,בפועל גם שם קיימים קירטועים למנהם .
מבחינת אורך כבל לא אמורה להיות בעיה של כבל באורך של אפילו 100M ,בהנחה שהוא בCAT5 ומעלה ....
איך אני יודע שהוא CAT5 ?
אמור להיות רשום על הכבל וכשתלך לקנות כבל מתאים תבקש CAT5 או גבוה יותר.wpfreaky כתב:תודהNetstat כתב:לדעתי ושוב מנסיון אין כמו חיבור פיזי ,כבל רשת קוי יתן את התוצאה הטובה ביותר ,גם WIRELESS באופן תאורטי אמור לאפשר הזרמת HD ,בפועל גם שם קיימים קירטועים למנהם .
מבחינת אורך כבל לא אמורה להיות בעיה של כבל באורך של אפילו 100M ,בהנחה שהוא בCAT5 ומעלה ....
איך אני יודע שהוא CAT5 ?...
החלפתי לכבל רשת (אורך 50 מטר) ועכשיו אני מרגיש כמה ההבדל גדול אם מבחינת -
- דפדוף ברשת הפנימית יותר מהיר
- אין תקיעות או פריזים ב 1080
- גם כפתורי << >> עובדים חלק בלי delay
עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לחתוך באמצע את כבל הרשת שאורכו כאמור 50 מטר ולשים באמצע רכזת כמו אחת מאלה
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c- ... 8%eb%e6%fa
האם זה יפגע בביצועים ?
תודה
- דפדוף ברשת הפנימית יותר מהיר
- אין תקיעות או פריזים ב 1080
- גם כפתורי << >> עובדים חלק בלי delay
עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לחתוך באמצע את כבל הרשת שאורכו כאמור 50 מטר ולשים באמצע רכזת כמו אחת מאלה
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c- ... 8%eb%e6%fa
האם זה יפגע בביצועים ?
תודה
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
בגדול ההמלצה היא תמיד לעבוד מפיצול מרכזי אחד כלומר שכל כבלי הרשת יגיעו ל SWITCH מרכזי.
לגבי המלצה על SWITCH, נסה להשקיע יותר מ 200 ש"ח, עדיף מעל 500 ש"ח ורכוש מכשיר שתומך ב GIGA.
יש הבדלים משמעותיים בכמות הזיכרון מהירות העברת הנתונים במכשירים השונים, לא כל SWITCH נותן ביצועים זהים. את זה מגלים לאחר שמתחילים לגמגם בניגון בלו רי ולעתים גם בקבצי MKV גדולים במיוחד.
נסה לבקש אפשרות בכתב להחלפה במקרה של אי התאמה.
לגבי המלצה על SWITCH, נסה להשקיע יותר מ 200 ש"ח, עדיף מעל 500 ש"ח ורכוש מכשיר שתומך ב GIGA.
יש הבדלים משמעותיים בכמות הזיכרון מהירות העברת הנתונים במכשירים השונים, לא כל SWITCH נותן ביצועים זהים. את זה מגלים לאחר שמתחילים לגמגם בניגון בלו רי ולעתים גם בקבצי MKV גדולים במיוחד.
נסה לבקש אפשרות בכתב להחלפה במקרה של אי התאמה.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא מכיר MKV בגודל 50 גיגה, לא רואה את הטעם עדיף כבר בלו רי מלא.wpfreaky כתב:אני אנסה את זה עם סרט MKV גדול במיוחד.
יש לי סרט כזה 50 ג'יגה. זה מתאים לעשות את הבדיקה ?...
אבל יתכן שלצורך הבדיקה זה מספק.
אני עובד עכשיו עם כבל רשת באורך 50 מטר שמחובר בין הסטרימר לראוטר וזה עובד בסדר גמור גם בסרטי HD 1080menif כתב:נשמח אם תוכל לעדכן אותנו לגבי הממצאים שלך בנושא..wpfreaky כתב:תודה רבה......
את המתאמים של בזק זרקתי.
יום ראשון אני אקנה רכזת ואז אני אוכל לעדכן לגבי הביצועים.