דרישות חומרה מינמליסטיות עבור HTPC
שלום
קיבלתי לאחרונה מחשב P4 1.7 מחבר עם 512MB זיכרון
הייתי מעוניין לדעת האם קונפיגורציה זו תהיה מספקת מבחינת זיכרון ומעבד לצורך שימוש עם כרטיס ה PVR-150 .
שאלה שנייה היא האם הייה ניתן לקודד ישירות ל MPEG4 בלי ליגרום ללאגים או לדברים כאלו.
קיבלתי לאחרונה מחשב P4 1.7 מחבר עם 512MB זיכרון
הייתי מעוניין לדעת האם קונפיגורציה זו תהיה מספקת מבחינת זיכרון ומעבד לצורך שימוש עם כרטיס ה PVR-150 .
שאלה שנייה היא האם הייה ניתן לקודד ישירות ל MPEG4 בלי ליגרום ללאגים או לדברים כאלו.
הקונפיגורציה גבולית ל-צפיה תוך כדי הקלטה - אך אפשרי שתעבוד. רק להקלטה - אין בעיה לדעתי.
ה-PVR 150 תומך בקידוד ל-MEPG2 בחומרה. קידוד ל-MEPG4 יהיה חייב להתבצע בתוכנה ע"ח ה-CPU. לדעתי לא יעבוד בהקלטה תוך כדי צפיה.
אורן.
ה-PVR 150 תומך בקידוד ל-MEPG2 בחומרה. קידוד ל-MEPG4 יהיה חייב להתבצע בתוכנה ע"ח ה-CPU. לדעתי לא יעבוד בהקלטה תוך כדי צפיה.
אורן.
יש לי עוד מחשב שהוא לא בסלון אך חזק יחסית
AMD 64 3500
האם יש דרך שהוא יעשה את הקידוד ל MPEG4 כך שאת הקידוד הראשוני יעשה הכרטיס על ידיד המקודד חומרה ובכך יתאפשר לצפות יחד עם הקלטה בטלויזיה ?
שאלה נוספת האם עם המעבד על המחשב המקליט יהיה ניתן לצפות בשידורים ברשת ?
AMD 64 3500
האם יש דרך שהוא יעשה את הקידוד ל MPEG4 כך שאת הקידוד הראשוני יעשה הכרטיס על ידיד המקודד חומרה ובכך יתאפשר לצפות יחד עם הקלטה בטלויזיה ?
שאלה נוספת האם עם המעבד על המחשב המקליט יהיה ניתן לצפות בשידורים ברשת ?
כן, רצוי שהקידוד ל-MPEG4 יעשה במחשב החזק. יש תוכנות כמו DIRMON אשר מזהות קבצים חדשים בספרייה (למשל כאשר מסתיימת הקלטה) ואז אפשר באופן אוטומטי להתחיל קידוד ל-MPEG4 דרך הרשת במחשב החזק.
כן, לא צריכה להיות בעיה לצפות ברשת.
אני משתמש בשרת SAGETV עם CELLRON 2400 ושלשה כרטיסי PVR מקליטים בו זמנית, ועד לפני כ-חודשיים גם צפיה תוך כדי הקלטות. כמו כן השרת משרת 3 קליינטים בבית בו זמנית ללא בעיה.
אורן.
כן, לא צריכה להיות בעיה לצפות ברשת.
אני משתמש בשרת SAGETV עם CELLRON 2400 ושלשה כרטיסי PVR מקליטים בו זמנית, ועד לפני כ-חודשיים גם צפיה תוך כדי הקלטות. כמו כן השרת משרת 3 קליינטים בבית בו זמנית ללא בעיה.
אורן.