התחדשתי בC200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 241
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,

לאחר קריאת ת'רדים רבים בהשוואות לכאן ולכאן ולאחר השתתפותי בקורס המזרימדיות שמסר זיו בZMAX החלטתי כי הC200 הוא בעצם הכל מהכל ועונה על (כמעט) כל הדרישות מסטרימר. קהילת המשתמשים הרחבה בעולם בכלל ובארץ בפרט הכריעה את הכף.

רכשתי את הC200 בארץ במחיר 1590 ש"ח ורכשתי גם את שלט הIR במחיר של 80 ש"ח על מנת שכשארצה להשמיש את ההרמוני 1 העתידי - אוכל.

בשלב הבא ארצה להתקין בו BD ROM + דיסק קשיח פנימי. השאלה היא , אינני מעוניין שהסרטים והמוסיקה יהיו מפוזרים בין כל מיני דיסקים קשיחים אלא ירוכזו במקום אחד, נניח מחשב אחד שיהיו מחוברים אליו כמה דיסקים קשיחים גדולים או איזה שרת קבצים ייעודי/מקוסטם. מדוע אפוא יש לי צורך בדיסק פנימי לC200? לשם התוכנות הרחבה? אז אפשר סתם דיסק בעל נפח קטן, לא?

כולי תקווה שאנצל את המכשיר כפי שצריך ואהנה ממנו, כי "על הנייר" זה ה-מכשיר ה-מושלם.

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

לNMT APPS מספיק USB DOK (מגרסת FW אחרונה)

didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

הנה כמה תמונות..
רסיבר הIR
 רסיבר הIR
אריזת הנייר "תביא לי 300 שחור ו200 קשיו" פשוט משעשעת ומעלה חיוך
 אריזת הנייר "תביא לי 300 שחור ו200 קשיו" פשוט משעשעת ומעלה חיוך

didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אז לאיזה צורך יש באופציית התקנת הארד דיסק פנימי?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #5 

didi77 כתב:שלום חברים,

לאחר קריאת ת'רדים רבים בהשוואות לכאן ולכאן ולאחר השתתפותי בקורס המזרימדיות שמסר זיו בZMAX החלטתי כי הC200 הוא בעצם הכל מהכל ועונה על (כמעט) כל הדרישות מסטרימר. קהילת המשתמשים הרחבה בעולם בכלל ובארץ בפרט הכריעה את הכף.

רכשתי את הC200 בארץ במחיר 1590 ש"ח ורכשתי גם את שלט הIR במחיר של 80 ש"ח על מנת שכשארצה להשמיש את ההרמוני 1 העתידי - אוכל.

בשלב הבא ארצה להתקין בו BD ROM + דיסק קשיח פנימי. השאלה היא , אינני מעוניין שהסרטים והמוסיקה יהיו מפוזרים בין כל מיני דיסקים קשיחים אלא ירוכזו במקום אחד, נניח מחשב אחד שיהיו מחוברים אליו כמה דיסקים קשיחים גדולים או איזה שרת קבצים ייעודי/מקוסטם. מדוע אפוא יש לי צורך בדיסק פנימי לC200? לשם התוכנות הרחבה? אז אפשר סתם דיסק בעל נפח קטן, לא?

כולי תקווה שאנצל את המכשיר כפי שצריך ואהנה ממנו, כי "על הנייר" זה ה-מכשיר ה-מושלם.
...
לא רוצה לבאס אותך אבל כמי שיש לו את ה C200 הוא ה-מושלם רק על הנייר,בשלב זה. המון תקלות, המון אתחולים ,בקיצור, צריך סבלנות לפחות לעוד שני שידרוגי קושחות ,לעניות דעתי, מה שאומר לפחות חצי שנה וצפונה.

במידה ואין לך צורך לאחסן תכנים ב HD פנימי אתה לא ממש צריך כונן כזה. מספיק DOK ,שניתן להתקין עליו את אפליקציות ה NMT.

תתחדש ותהנה ממה שאפשר.

didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

לקחתי בחשבון את הדבר הזה, בתוך עמי אני יושב וראיתי תלונות של חברים על כל מיני דברים כאלו, אבל שמעתי אינספור תלונות על מגוון רחב מאד של סטרימרים, אולי על כולם. הייתי קורא לזה בשלב זה הרע במיעוטו, אך אקווה שלא אאלץ לחוות חבלי לידה רבים מדי..

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #7 

didi77 כתב:לקחתי בחשבון את הדבר הזה, בתוך עמי אני יושב וראיתי תלונות של חברים על כל מיני דברים כאלו, אבל שמעתי אינספור תלונות על מגוון רחב מאד של סטרימרים, אולי על כולם. הייתי קורא לזה בשלב זה הרע במיעוטו, אך אקווה שלא אאלץ לחוות חבלי לידה רבים מדי..
...
תראה ,במידה ואתה לא מתכוון לעשות איתו שימוש בניגון תכני BD מלאים עם תרגום ואתה יותר בקטע של קבצי MKV אז המצב שלך טוב יותר.

מאחל לך הנאה מהמכשיר. ללא ספק ,בהמשך, הוא אמור להיות פצצה. אני קורא לזה השקעה לעתיד בטוח :lol:

didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

דווקא בניתי על תכני BD מלאים עם תרגום... :(

דיר באלאק.. 8O

טוב, לאט לאט.. רק עכשיו אני מתחיל לחבר אותו.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #9 

didi77 כתב:דווקא בניתי על תכני BD מלאים עם תרגום... :(

דיר באלאק.. 8O

טוב, לאט לאט.. רק עכשיו אני מתחיל לחבר אותו.
...
או קיי. אצלי בניגון תכני BD מלאים עם תרגום הוא נתקע לקראת הסוף, ברגע שהוא מגיע לשורת התרגום האחרונה. הם מודעים לבעיה ואמורים לטפל בנושא נקווה שבמהרה בימינו.
אתה מודע לזה שאתה צריך להתקין DOK פנימי של לפחות 2GB ולהוסיף לו 3 תקיות על מנת לצפות בתכני BD מלאים?
בקיצור קח את הכל ברגוע :lol:

didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

ניסיתי לחבר ולהתחיל לעבוד. איבדתי את ידיי ורגליי.... :עצוב:

חיברתי חשמל לקיר, HDMI לפלזמה וכבל רשת לראוטר. אני רוצה להתחבר למחשב שלי ולהזרים תכנים מHD חיצוני שמחובר בUSB למחשב לפלזמה.

לא חיברתי לסטרימר עדיין שום כונן פנימי או DOK ולא התקנתי את אפליקציות הNMT.

יש לי WIN7, אני רואה על הפלזמה את כתובת הIP.. מה הלאה? כשאני מעיין בשיתוף הרשת הוא רק נותן לי את הNFS.

מצטער על הבורות אבל אשמח לקבל עזרה..
עד שאשים DOK פנימי ואתקין עליו כדי לראות BD מלאים בינתיים אזרים MKVים וכו'

itaysh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #11 

חיברת אותו עם כרטיס רשת אלחוטי אגב? כי אני רואה שקנית של DLINK האם זה עובד לך ? ?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #12 

istarmini

בוא נעשה קצת סדר בדברים,

זה נכון שהנגן לא חף מבאגים, אבל שים לב שהוא מקבל המון עדכונים והיצרן קשוב לפידבקים מהמשתמשים (כולל מישראל), אני לא ראיתי עד היום חברות אחרות (הרוב לפחות) שמוציאות עדכונים בכזה קצב, ראה POHD ואקסטרימר...

הרוב המוחלט של הבאגים מתבטא ביציבות בניגון תכני BD מלא עם תפריטים (כשברוב הנגנים הדבר כלל לא אפשרי...), אך כבר במשך 5 חודשים לא מעט חברי פורום, בעלי C200, עושים שימוש בתוכן BD מלא, כשרובו עובד, ולאחרונה ניתן גם להצמיד תרגום חיצוני במספר דרכים.

צריך לקחת בחשבון שכל זה קורה כשהחברה עובדת על פיתוח ממשק ייחודי, וכמו שזיו הסביר מספר פעמים, לחברה יש סדרי עדיפויות שעל פי הם היא עובדת כרגע (ולמרות זאת יוצאים עדכונים שוטפים שמטפלים בדברים השונים).

נכון שזה מאכזב חלק מן המשתמשים, אבל, יש גם הרבה צדדים חיוביים למוצר, היום ניתן לקנות את ה-A200 בפחות מ-850 ש"ח ואת ה-C200 בקצת יותר מ-1,500 ש"ח, ומקבלים פה מוצרים שתומכים בפורמטי האודיו החדשים ויודעים לנגן את כל שאר תכני הוידאו ביציבות ראויה (כולל תוכן HD ו-FHD ב-MKV שעדיין הכי פופולארי).

ניתן להתקין על שניהם ג'וקבוקס פנימי (או חיצוני) וליהנות מחוויית קולנוע שלא קיימת ב-POHD או באקסטרימר למשל (לשני אלה אין אפילו פיתרון JB אחד ראוי כרגע...).

ה-C200 תומך תומך בהוספת כונן BD ודיסק קשיח (או בשני כוננים קשיחים), דבר שלא קיים ברוב המוצרים, בטח שלא בלבל המחיר הזה. צריך לזכור את כל התוכנות והתוספים שניתן להתקין עליו, בניגוד לאחרים.

אין לשכוח את השלט המצוין, בטח כשמשווים אותו לשניים שהוזכרו...

בקיצור, למרות הכל עדיין מדובר על הנגן הגמיש ביותר, שנותן את התמורה הגבוהה ביותר ביחס למחיר, וזה משהו שלא אני קבעתי, אלא נכתב במספר סקירות מקצועיות באתרים מובילים.
נערך לאחרונה על ידי Irus ב 17/05/2010 22:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

(Y)
מכל הסיבות הנ"ל רכשתי את הC200..

itaysh,
חיברתי את הC200 באמצעות כבל רשת לראוטר ובמחשב שמתי את הדונגל האלחוטי. זה לא בסדר?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

אם חיברת את כבל הרשת לראוטר אז הכל בסדר, את המחשב אתה יכול לחבר לראוטר גם קווית וגם אלחוטית.

didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

אוקיי, המחשב מחובר אלחוטית לראוטר.
HD חיצוני של טרה מחובר בUSB למחשב.
אני רוצה להזרים תוכן ממנו לטלוויזיה.

איך אני מבצע זאת?
שיתפתי את הכונן הנ"ל (H:) והנתיב שלו הוא \\didi77-pc\h

איך אני מתקדם? :( אני כבר משתגע

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

הכי טוב ליצור שיתוף SMB או NFS, אבל אתה יכול להתקין את MYIHOME ולהזרים בקלות ובפשטות.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #17 

Irus כתב:istarmini

בוא נעשה קצת סדר בדברים,

זה נכון שהנגן לא חף מבאגים, אבל שים לב שהוא מקבל המון עדכונים והיצרן קשוב לפידבקים מהמשתמשים (כולל מישראל), אני לא ראיתי עד היום חברות אחרות (הרוב לפחות) שמוציאות עדכונים בכזה קצב, ראה POHD ואקסטרימר...

הרוב המוחלט של הבאגים מתבטא ביציבות בניגון תכני BD מלא, אך כבר במשך 5 חודשים לא מעט חברי פורום, בעלי C200, עושים שימוש בתוכן BD מלא, כשרובו עובד, ולאחרונה ניתן גם להצמיד תרגום חיצוני במספר דרכים.

צריך לקחת בחשבון שכל זה קורה כשהחברה עובדת על פיתוח ממשק ייחודי, וכמו שזיו הסביר מספר פעמים, לחברה יש סדרי עדיפויות שעל פי הם היא עובדת כרגע (ולמרות זאת יוצאים עדכונים שוטפים שמטפלים בדברים השונים).

נכון שזה מאכזב חלק מן המשתמשים, אבל, יש גם הרבה צדדים חיוביים למוצר, היום ניתן לקנות את ה-A200 בפחות מ-850 ש"ח ואת ה-C200 בקצת יותר מ-1,500 ש"ח, ומקבלים פה מוצרים שתומכים בפורמטי האודיו החדשים ויודעים לנגן את כל שאר תכני הוידאו ביציבות ראויה (כולל תוכן HD ו-FHD ב-MKV שעדיין הכי פופולארי).

ניתן להתקין על שניהם ג'וקבוקס פנימי (או חיצוני) וליהנות מחוויית קולנוע שלא קיימת ב-POHD או באקסטרימר למשל (לשני אלה אין אפילו פיתרון JB אחד ראוי כרגע...).

ה-C200 תומך תומך בהוספת כונן BD ודיסק קשיח (או בשני כוננים קשיחים), דבר שלא קיים ברוב המוצרים, בטח שלא בלבל המחיר הזה. צריך לזכור את כל התוכנות והתוספים שניתן להתקין עליו, בניגוד לאחרים.

אין לשכוח את השלט המצוין, בטח כשמשווים אותו לשניים שהוזכרו...

בקיצור, למרות הכל עדיין מדובר על הנגן הגמיש ביותר, שנותן את התמורה הגבוהה ביותר ביחס למחיר, וזה משהו שלא אני קבעתי, אלא נכתב במספר סקירות מקצועיות באתרים מובילים.
...
Irus

סדר בבקשה.

1.לא טענתי שהוא לא מקבל עדכונים ושהחברה לא קשובה ללקוחות. כתבתי שלדעתי יצטרכו לפחות עוד שני עדכונים קרי חצי שנה במינימום עד שהבחור יתיצב לעבודה תקינה. גם אני חושב שהוא השקעה נבונה אבל לא לטווח הקצר.

2.מה הכוונה ניתן להצמיד תרגום במספר דרכים? זה נכון שהוא מנגן BD מלא עם תרגום חיצוני אבל זה גם נכון שהוא נתקע בסוף הסרט. אני לא יודע האם זה קרה אצלך אבל שזה קורה זה מדליק לי את המבערים בראש.זה הבאג הכי מעצבן שנתקלתי בו ולעומתו כל היתר מתגמדים. אתה רואה את כל הסרט ובסוף חוטף הפוכה לפרצוף.

3.אני שמח שהם עובדים על פיתוחים עתידיים אבל קודם שיסימו כהלכה את הפיתוחים העכשווים ששילמתי כסף עבורם.

4.תגיד ראית במציאות את ה A200? בחיים שלי לא הייתי רוכש את הפלסטיק המגעיל הזה. בנוסף הם הוסיפו לו עכשיו יכולת הצמדת תרגום לכותרי BD רק הם שכחו לציין שזה יעבוד רק במצב SIMPLE ואז כמובן אתה יכול לחלום על פורמטי האודיו החדשים.

5.לגבי היכולת להוסיף כונן BD אתה צודק ולמעשה זה הדבר החיובי היחידי שאני יכול להסכים איתו ואני נהנה מהיכולת הזו בסבבה. הוא החליף אצלי נגן BD ייעודי ונגן CD ייעודי.

6. מה שווה יכולות ה ג'וקבוקס במידה ויש תקלות בניגון הסרטים, כפי שציינתי בהתחלה?

7.שלט מצויין? תעשה לי טובה. מה מצויין בו שיש לו אור? ניסית להשתמש בו בחושך? ברגע שהתאורה נדלקת אתה לא רואה את הכתוב מעל הלחצנים ועכשיו לך תנחש מה זה כל לחצן. שלא נדבר על הטמטום הזה עם יחידת IR שצריך להוסיף.

בקיצור אני מאמין במוצר וחושב שתוך כחצי שנה הוא יהיה אחלה אבל עד אז מדובר במוצר מעצבן מאוד שלא מאפשר שימוש רגוע, כלומר ללחוץ PLAY ולהגיע לסוף הסרט בשלום ללא תקלות של תקיעות , באופן קבוע. הכל אצלו באופן רנדומלי לחלוטין.

didi77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

להתקין את MYIHOME אני זקוק לדיסק/DOK פנימי, נכון?

כרגע אין לי מחובר כלום. איך אני עושה שיתוף SMB? זה לא שאני עושה לו שיתוף במאפיינים? כי עשיתי.. מה הלאה?

אשמח לכל עזרה,

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #19 

Irus כתב:הכי טוב ליצור שיתוף SMB או NFS, אבל אתה יכול להתקין את MYIHOME ולהזרים בקלות ובפשטות.
...
ה MYHOME תומך ב WIN7 כי לא ראיתי שכתוב בדף שלו תמיכה ב WIN7 ?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #20 

didi77 כתב:להתקין את MYIHOME אני זקוק לדיסק/DOK פנימי, נכון?

כרגע אין לי מחובר כלום. איך אני עושה שיתוף SMB? זה לא שאני עושה לו שיתוף במאפיינים? כי עשיתי.. מה הלאה?

אשמח לכל עזרה,
...
את ה MY HOME אתה מתקין במחשב ומגדיר בעזרתו את הכוננים והתקיות שאתה מעונין למשוך מהם תכנים. מאוד פשוט רק אני לא בטוח שהוא עובד עם WIN7

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”