סקייפ 5 בטא, שיחת וידיאו מרובת משתמשים

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
zviwr פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1647
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #1 

חברת סקייפ השיקה גרסת בטא Windows עבור שיחות ועידה בוידיאו של עד חמישה משתתפים בו זמנית. בזמן שיחת הוידיאו יכולים כל המשתתפים לראות ולשמוע האחד את השני.

בכדי ליהנות משיחות ועידה בוידיאו על כל משתתף להתקין את סקייפ 5 בטא, אחרת לא יוכל להצטרף לשיחה.

בגמר הבטא, בעוד מספר חודשים ועם שחרורה של הגרסה הרשמית, יהיה שירות זה בתשלום.

כרגע, כאמור, פועל השירות רק עבור מערכת הפעלה של Windows, אך סביר להניח שבקרוב ישוחררו גרסאות למערכות הפעלה נוספות.

להורדת סקייפ 5 בטא
גרסת Skype 5 Beta לחלונות
 גרסת Skype 5 Beta לחלונות
צבי וורובל

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #2 

יש כבר משהו קיים ועובד אצל OOVOO
גם בתשלום
72o

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

כל המעבר לווידאו בשיחות מרובות משתתפים בקרב השוק הפרטי רק ילחיץ עוד את העסקים הפרטיים.
בעולם הווידאו העיסקי יש כבר שיחות מרובות משתתפים במספרים גדולים מאוד ובאיכוית גבוהות. יכול להגיע ל160 אנשים בקלות (בשאסי אחד) באיכות FHD או HD, שלא נדבר על SD. הכי הרבה שיצא לי לראות היה משהו כמו 48 אנשים, זה חולני לגמרי. רוחבי הפס הנדרשים הם גבוהים.
מה שמביא אותי לנקודה הבאה:
אין לנו רוחבי פס (מבחינת העלאה) לקבל איכויות ולשדר איכויות. צריך לפחות 768 קס"ש לשיחה נורמלית. מן הסתם סקייפ גובים כסף על שירות כזה, תארו לעצמכם עשר שיחות במקביל של חמישה אנשים, כפול רוחב פס ממוצע של חצי מגה למשתתף, תעשו לבד את החשבון - וזה חייב להיות סימטרי.
Vocare Ad Regnum

idanhakia
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

TANDBERG כתב:כל המעבר לווידאו בשיחות מרובות משתתפים בקרב השוק הפרטי רק ילחיץ עוד את העסקים הפרטיים.
בעולם הווידאו העיסקי יש כבר שיחות מרובות משתתפים במספרים גדולים מאוד ובאיכוית גבוהות. יכול להגיע ל160 אנשים בקלות (בשאסי אחד) באיכות FHD או HD, שלא נדבר על SD. הכי הרבה שיצא לי לראות היה משהו כמו 48 אנשים, זה חולני לגמרי. רוחבי הפס הנדרשים הם גבוהים.
מה שמביא אותי לנקודה הבאה:
אין לנו רוחבי פס (מבחינת העלאה) לקבל איכויות ולשדר איכויות. צריך לפחות 768 קס"ש לשיחה נורמלית. מן הסתם סקייפ גובים כסף על שירות כזה, תארו לעצמכם עשר שיחות במקביל של חמישה אנשים, כפול רוחב פס ממוצע של חצי מגה למשתתף, תעשו לבד את החשבון - וזה חייב להיות סימטרי.
...
אני חושב שהם משתמשים בMULTICASTING.

דרך אגב יש לנו מערכת של TANDBERG אצלנו במשרד. (סימנס)

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #5 

היי עידן, מולטיטאסקינג לא קשור לרוחב הפס.
סקייפ משתמשת בפרוטוקול ווידאו H.264SVC מה שמאפשר לה לתת איכות תמונה גבוהה יותר מאשר ווידאו סטנדרטי. אבל רוחב פס עדיין דבר נדרש. מה שאומר שיש לה שרתים שעושים את השירות מרובות המשתתפים - זה HOST, וצריך PIPE די רציני לאכלס את כל השיחות האלו, במיוחד שמדובר על רוחב פס סימטרי.
בנוגע למערכת אצלכם - אני יודע :) אני הגורם שמטפל מולכם בכל בעיה שקשורה אליה :D
Vocare Ad Regnum

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”