סקייפ 5 בטא, שיחת וידיאו מרובת משתמשים
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
חברת סקייפ השיקה גרסת בטא Windows עבור שיחות ועידה בוידיאו של עד חמישה משתתפים בו זמנית. בזמן שיחת הוידיאו יכולים כל המשתתפים לראות ולשמוע האחד את השני.
בכדי ליהנות משיחות ועידה בוידיאו על כל משתתף להתקין את סקייפ 5 בטא, אחרת לא יוכל להצטרף לשיחה.
בגמר הבטא, בעוד מספר חודשים ועם שחרורה של הגרסה הרשמית, יהיה שירות זה בתשלום.
כרגע, כאמור, פועל השירות רק עבור מערכת הפעלה של Windows, אך סביר להניח שבקרוב ישוחררו גרסאות למערכות הפעלה נוספות.
להורדת סקייפ 5 בטא
בכדי ליהנות משיחות ועידה בוידיאו על כל משתתף להתקין את סקייפ 5 בטא, אחרת לא יוכל להצטרף לשיחה.
בגמר הבטא, בעוד מספר חודשים ועם שחרורה של הגרסה הרשמית, יהיה שירות זה בתשלום.
כרגע, כאמור, פועל השירות רק עבור מערכת הפעלה של Windows, אך סביר להניח שבקרוב ישוחררו גרסאות למערכות הפעלה נוספות.
להורדת סקייפ 5 בטא
-
- גרסת Skype 5 Beta לחלונות
צבי וורובל
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כל המעבר לווידאו בשיחות מרובות משתתפים בקרב השוק הפרטי רק ילחיץ עוד את העסקים הפרטיים.
בעולם הווידאו העיסקי יש כבר שיחות מרובות משתתפים במספרים גדולים מאוד ובאיכוית גבוהות. יכול להגיע ל160 אנשים בקלות (בשאסי אחד) באיכות FHD או HD, שלא נדבר על SD. הכי הרבה שיצא לי לראות היה משהו כמו 48 אנשים, זה חולני לגמרי. רוחבי הפס הנדרשים הם גבוהים.
מה שמביא אותי לנקודה הבאה:
אין לנו רוחבי פס (מבחינת העלאה) לקבל איכויות ולשדר איכויות. צריך לפחות 768 קס"ש לשיחה נורמלית. מן הסתם סקייפ גובים כסף על שירות כזה, תארו לעצמכם עשר שיחות במקביל של חמישה אנשים, כפול רוחב פס ממוצע של חצי מגה למשתתף, תעשו לבד את החשבון - וזה חייב להיות סימטרי.
בעולם הווידאו העיסקי יש כבר שיחות מרובות משתתפים במספרים גדולים מאוד ובאיכוית גבוהות. יכול להגיע ל160 אנשים בקלות (בשאסי אחד) באיכות FHD או HD, שלא נדבר על SD. הכי הרבה שיצא לי לראות היה משהו כמו 48 אנשים, זה חולני לגמרי. רוחבי הפס הנדרשים הם גבוהים.
אין לנו רוחבי פס (מבחינת העלאה) לקבל איכויות ולשדר איכויות. צריך לפחות 768 קס"ש לשיחה נורמלית. מן הסתם סקייפ גובים כסף על שירות כזה, תארו לעצמכם עשר שיחות במקביל של חמישה אנשים, כפול רוחב פס ממוצע של חצי מגה למשתתף, תעשו לבד את החשבון - וזה חייב להיות סימטרי.
Vocare Ad Regnum
- idanhakia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שהם משתמשים בMULTICASTING.TANDBERG כתב:כל המעבר לווידאו בשיחות מרובות משתתפים בקרב השוק הפרטי רק ילחיץ עוד את העסקים הפרטיים.
אין לנו רוחבי פס (מבחינת העלאה) לקבל איכויות ולשדר איכויות. צריך לפחות 768 קס"ש לשיחה נורמלית. מן הסתם סקייפ גובים כסף על שירות כזה, תארו לעצמכם עשר שיחות במקביל של חמישה אנשים, כפול רוחב פס ממוצע של חצי מגה למשתתף, תעשו לבד את החשבון - וזה חייב להיות סימטרי....
דרך אגב יש לנו מערכת של TANDBERG אצלנו במשרד. (סימנס)
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
היי עידן, מולטיטאסקינג לא קשור לרוחב הפס.
סקייפ משתמשת בפרוטוקול ווידאו H.264SVC מה שמאפשר לה לתת איכות תמונה גבוהה יותר מאשר ווידאו סטנדרטי. אבל רוחב פס עדיין דבר נדרש. מה שאומר שיש לה שרתים שעושים את השירות מרובות המשתתפים - זה HOST, וצריך PIPE די רציני לאכלס את כל השיחות האלו, במיוחד שמדובר על רוחב פס סימטרי.
בנוגע למערכת אצלכם - אני יודע
אני הגורם שמטפל מולכם בכל בעיה שקשורה אליה 
סקייפ משתמשת בפרוטוקול ווידאו H.264SVC מה שמאפשר לה לתת איכות תמונה גבוהה יותר מאשר ווידאו סטנדרטי. אבל רוחב פס עדיין דבר נדרש. מה שאומר שיש לה שרתים שעושים את השירות מרובות המשתתפים - זה HOST, וצריך PIPE די רציני לאכלס את כל השיחות האלו, במיוחד שמדובר על רוחב פס סימטרי.
בנוגע למערכת אצלכם - אני יודע
Vocare Ad Regnum