:הל: הקולקציה החדשה של HP מככבת בלהיט של הקיץ "סקס והעיר הגדולה 2"

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
Maayanki פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתבת אתר
כתבת אתר
תגובות: 484
הצטרף: יולי 2009
שם מלא: מעין קמחי
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

[pressrelease]

שיתוף פעולה עם Warner Bros Pictures מעניק חשיפה גלובלית לקולקציית המחשוב האישי החדשה והמעוצבת של HP באחד מהסרטים המדוברים של השנה

חברת HP חושפת שיתוף פעולה גלובלי עם Warner Bros Pictures, ומפנה את אור הזרקורים לנקודה בה מתחברים טכנולוגיה, אופנה ועיצוב. כחלק מכך, נחשפת קולקציית המחשוב האישי החדשה של HP בסרט "סקס והעיר הגדולה 2" של חברת ההפקה New Line Cinema מבית Warner.

שיתוף הפעולה מאפשר ל-HP להרחיב את יחסיה עם אלו המכתיבים היום את צו האופנה, ולהוות השראה לאנשים בכל רחבי העולם באמצעות מחשבים מעוצבים בעלי גוון אישי. זאת, כהמשך ישיר לשיתופי הפעולה של HP עם מעצבים מובילים, ובהם טורד בונטז'י, ויויאן טאם ואחרים, כמו גם עם תוכניות טלוויזיה מצליחות בתחום העיצוב - Engine Room של MTV ו-Project Runway בהנחיית היידי קלום".

מאז 2008, משולבים מחשבי הנטבוק HP Mini כחלק בלתי נפרד מהקולקציות של מעצבת העל ויויאן טאם - תוך התייחסות ראשונה מסוגה למחשב אישי כפריט אופנה לכל דבר.

אתי אלגריסי, מנהלת תקשורת שיווקית ב-HP ישראל, מסרה כי "HP מוכרת יותר ויותר כשם נרדף למותג פורץ דרך בתחום העיצוב והסגנון האישי. סדרת 'סקס והעיר הגדולה' והסרטים העוקבים, נודעו ביכולתם להכתיב מגמות בצרכנות ובאופנה, ועל כן הם משתלבים באופן טבעי במהלכים להצגת קולקציית המחשבים המעוצבת שלנו לשנת 2010, בפני קהל בינלאומי רחב ומגוון".

שרה ג'סיקה פרקר, כוכבת הסרט ואחת ממפיקותיו, תשתתף בקמפיין הפרסום הגלובלי של HP, אשר מציג ידוענים שמעניקים השראה לאנשים רבים. בקמפיין, הם מדגימים כיצד הטכנולוגיה משתלבת בחייהם ומקבלת ממד אישי יותר. הפרסומת החדשה תציג את שרה ג'סיקה פרקר בדמותה האמיתית – אישה מתוחכמת ואנרגטית, שמשתמשת ב-HP האישי שלה כדי לנהל בשיא הסטייל קריירה מגוונת: אמא, שחקנית, מעצבת ומפיקה.

[/pressrelease]

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”