מישהו הצליח בזמן האחרון לקבל מחיר ריאלי ב- HT Bids ?
הי,
לצערי קרה מה שחשבתי.
המוכרים, לאחר שכבר הצליחו לנוון את זאפ (מציגים מחיר מחירון ולא מחיר ריאלי), גם החליטו לנוון את HT Bids.
פרסמתי מכרז לסט רמקולים ורסיבר ב-HT Bids, וה"הצעות" היחידות שאני מקבל הם הצעות בסגנון "בוא אלי תקבל את המחיר הכי טוב", או "תעשה סקר שוק ואז תבוא אלי", וכו'...
ניסיתי לקבל מחירים גם בטלפון , המוכרים לא מוכנים למסור מחירים, ומונעים תחרות בשוק. את המחיר האמיתי אני אקבל רק אחרי שאני אוציא את הכרטי אשראי.
אז איך אפשר להתמקח ככה ?
לצערי קרה מה שחשבתי.
המוכרים, לאחר שכבר הצליחו לנוון את זאפ (מציגים מחיר מחירון ולא מחיר ריאלי), גם החליטו לנוון את HT Bids.
פרסמתי מכרז לסט רמקולים ורסיבר ב-HT Bids, וה"הצעות" היחידות שאני מקבל הם הצעות בסגנון "בוא אלי תקבל את המחיר הכי טוב", או "תעשה סקר שוק ואז תבוא אלי", וכו'...
ניסיתי לקבל מחירים גם בטלפון , המוכרים לא מוכנים למסור מחירים, ומונעים תחרות בשוק. את המחיר האמיתי אני אקבל רק אחרי שאני אוציא את הכרטי אשראי.
אז איך אפשר להתמקח ככה ?
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
nirmv
לבקש ממך להגיע לחנות על מנת לקבל מחיר זו טכניקה ידועה שמביאה אותך קרוב למוצר באיזור השליטה של המוכר.
אבל, זאת גם טכניקה ידועה להוכיח רצינות וכוונות של הלקוח. מה יצא לסוחר להתאמץ ולהפגיז מחיר בטלפון כשמה שתעשה זה להעביר את ההצעה לסוחר אחר? הוא יאמר לך את המחיר פנים מול פנים.
לא נראה לי שיש קרטל בשוק הסטריאו ובטח אין קונספירציות.
קח אוויר רגע, תסגר על הדגם שאתה רוצה. אם אתה באמת רוצה להתמקח עד השקל האחרון (לגיטימי) תתחיל להתרוצץ. לאט לאט תיצור קשרים עם סוחרים ובהמשך גם יתנו לך מחיר בטלפון.
אם אין לך כוח להתרוצץ בשביל 100-200 ש"ח תסגור במקום הראשון\שני שתגיע אליו.
בהצלחה
לבקש ממך להגיע לחנות על מנת לקבל מחיר זו טכניקה ידועה שמביאה אותך קרוב למוצר באיזור השליטה של המוכר.
אבל, זאת גם טכניקה ידועה להוכיח רצינות וכוונות של הלקוח. מה יצא לסוחר להתאמץ ולהפגיז מחיר בטלפון כשמה שתעשה זה להעביר את ההצעה לסוחר אחר? הוא יאמר לך את המחיר פנים מול פנים.
לא נראה לי שיש קרטל בשוק הסטריאו ובטח אין קונספירציות.
קח אוויר רגע, תסגר על הדגם שאתה רוצה. אם אתה באמת רוצה להתמקח עד השקל האחרון (לגיטימי) תתחיל להתרוצץ. לאט לאט תיצור קשרים עם סוחרים ובהמשך גם יתנו לך מחיר בטלפון.
אם אין לך כוח להתרוצץ בשביל 100-200 ש"ח תסגור במקום הראשון\שני שתגיע אליו.
בהצלחה
72o
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
HT bids מיותר
מנסיוני (חד פעמי) מיותר לחלוטין
לא קיבלתי אף הצעת מחיר
קיבלתי 3 "תתקשר אליי" או " אחרי שתקבל הצעות דבר איתי" מחנויות שממילא כולם מכירים פה,אז את זה אני יודע לעשות גם בלי HT bids
וכאשר הגעתי לחנויות והעלתי בפניהן את הטענה לגבי הרלוונטיות והשימוש בHT bids התגובה היתה "נו באמת,מה זה שוק?"
בקיצור,לדעתי על המנהלים לשים לב למספר שרשורים שנפתחו בנושא,נראה לי שאפשר לוותר על זה
לא קיבלתי אף הצעת מחיר
קיבלתי 3 "תתקשר אליי" או " אחרי שתקבל הצעות דבר איתי" מחנויות שממילא כולם מכירים פה,אז את זה אני יודע לעשות גם בלי HT bids
וכאשר הגעתי לחנויות והעלתי בפניהן את הטענה לגבי הרלוונטיות והשימוש בHT bids התגובה היתה "נו באמת,מה זה שוק?"
בקיצור,לדעתי על המנהלים לשים לב למספר שרשורים שנפתחו בנושא,נראה לי שאפשר לוותר על זה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הפלטפורמה הזו נועדה לתת כלים לשני הצדדים (צרכנים ומוכרים) בצורה ישירה ובלתי אמצעית. אם הסוחרים לא מרימים את הכפפה ולא מועיל להם שמאכילים אותם עם לקוחות ישר לפה (לקוחות מאזורים פיזיים שכנראה לא היו מגיעים לחנות) אז ממש לא צריך...
מצחיק אותי שהתגובה היתה שזה לא ״שוק״ הרי אם זה לא היה אז מה אכפת להם לתת את המחיר הרשמי שהוא גם האחרון? דווקא בגלל שזה שוק ברמה של שוק הכרמל, רוצים שתבוא כדי להתמקח וכדי לנגח כל מחיר שקיבלת עד אותו רגע וכבר שמעתי על מקרים שהמחיר תקף עד שאתה יוצא מהדלת....אז שוק או לא שוק?
בכל מקרה, אנחנו נוריד את השירות הזה. ממילא זה לא שהרווחנו משהו מזה.
מצחיק אותי שהתגובה היתה שזה לא ״שוק״ הרי אם זה לא היה אז מה אכפת להם לתת את המחיר הרשמי שהוא גם האחרון? דווקא בגלל שזה שוק ברמה של שוק הכרמל, רוצים שתבוא כדי להתמקח וכדי לנגח כל מחיר שקיבלת עד אותו רגע וכבר שמעתי על מקרים שהמחיר תקף עד שאתה יוצא מהדלת....אז שוק או לא שוק?
בכל מקרה, אנחנו נוריד את השירות הזה. ממילא זה לא שהרווחנו משהו מזה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
רק חמור לא משנה את דעתו ורק טיפש לעולם לא טועה.
ניסינו, לא הצליח, חבל אבל זה לא המקרה הראשון וגם לא האחרון שרעיון טוב לא הצליח.
ניסינו, לא הצליח, חבל אבל זה לא המקרה הראשון וגם לא האחרון שרעיון טוב לא הצליח.
זה לא ילך, ניסו לעשות פה משהו טוב לשני הצדדים אבל הסוחרים לא יודעים להתנהל.guyezra כתב:אני מכיר כמה חבר'ה שמנסים להקים סטארטאפ על הרעיון הזה בדיוק...
נתנו להם פלטפורמה להגיע אל אנשים מכל מקום ללא עלות ולנסות למכור מרכולתם.
הסוחרים תמיד חושבים שמישהו מנסה "לדפוק" אותם ומטרתם רק שתבוא לחנות "וכבר נסתדר".
הגישה אמורה להיות - אני טוב, יש לי שירות מצויין ותחרותי ולא לפחד לתת מחיר מאד אטרקטיבי ובו בזמן לספר על השירות הייחודי חלק מהלקוחות ינצלו לרעה ויחפשו עוד 100 ש"ח זול יותר אבל חלק ירכוש, במקום זה הפחד שורר.
לדעתי עם קצת סבלנות זה היה יכול לעבוד, העוסקים בתחום היו מתרגלים לשיטה הזו בסוף. בשלב זה ניתן להבין אותם, דרך הטלפון או דרך האינטרנט לא ניתן לדעת אם מדובר בקונה פוטנציאלי או במתחרה שמנסה להיכנס להם לכיס. אני כבר חוזר ואומר בכמה שירשורים בנושאים האלה שיש לערב את העוסקים בתחום כדי שתיהיה אינטראקציה בין הקונים למוכרים והגעה לעמק השווה שממנו כולם ירוויחו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מי שרוצה להזין מחירים ואפילו גם חוו"ד
שייכנס לכאן
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=HTReviews
בשביל זה, זה נולד.
הפלטפורמה היא בעייתית בכל מיני רמות, כמו גם שהיא טובה ברמות אחרות.
שייכנס לכאן
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=HTReviews
בשביל זה, זה נולד.
הפלטפורמה היא בעייתית בכל מיני רמות, כמו גם שהיא טובה ברמות אחרות.