מיקום רמקולים 5.1 בחדר שינה יחסית קטן....
שלום לכולם, כשלב אחרון בעיצוב החדש אני צריך קצת עזרה במיקום הרמקולים ביחס לטלויזיה
המרחק בין קיר לקיר או בסביבות ה2.3 מטר... בין הקו של המסך לקו שבערך ממנו אני צופה על המיטה היא בסביבות ה2 מטר....
הרמקולים הקדמיים ממוקמים ליד המסך והאמצעי מתחתיו, הסאב יותר נמוך בקומה התחתונה...
הרמקוליים האחוריים כרגע כפי שניתן לראות נמצאים גבוה על הקיר, התיכנון החדש הוא בעקרון לשים אותו איפה שמצוייר ב"איקסים" לבנים לאחר וידוי שהם לא מפריעים למיטה....
מה אתם חושבים על זה?
המרחק בין קיר לקיר או בסביבות ה2.3 מטר... בין הקו של המסך לקו שבערך ממנו אני צופה על המיטה היא בסביבות ה2 מטר....
הרמקולים הקדמיים ממוקמים ליד המסך והאמצעי מתחתיו, הסאב יותר נמוך בקומה התחתונה...
הרמקוליים האחוריים כרגע כפי שניתן לראות נמצאים גבוה על הקיר, התיכנון החדש הוא בעקרון לשים אותו איפה שמצוייר ב"איקסים" לבנים לאחר וידוי שהם לא מפריעים למיטה....
מה אתם חושבים על זה?
-
- הרמקולים הקדמיים והמסך
-
- הרמקוליים האחוריים... המיקום העתידי מסומן בלבן...
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
רעיון נחמד אבל תשים אותם בזווית כלפי מרכז המיטה...
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

אז אתה יכול לחבר אותם לקיר בזווית...זה לא אמור להיות בעיה.
ושאמרתי כלפי מרכז המיטה התכוונתי להטיה ימינה שמאלה...כי למעלה למטה זה כבר שינוי מיקום...
בהצלחה!
ושאמרתי כלפי מרכז המיטה התכוונתי להטיה ימינה שמאלה...כי למעלה למטה זה כבר שינוי מיקום...
בהצלחה!
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

הם לא על ציר ימינה ושמאלה?..
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

אוקיי..
ומה לגבי מדף קטן,עדין ואסטטי לכל רמקול?..ככה שתוכל להפנות את הרמקול לאן שתרצה..
זאת יכולה להיות אופציה מאוד יפה,קח בחשבון!
ומה לגבי מדף קטן,עדין ואסטטי לכל רמקול?..ככה שתוכל להפנות את הרמקול לאן שתרצה..
זאת יכולה להיות אופציה מאוד יפה,קח בחשבון!
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

תראה..המדף יכול להיות 10 על 15 ס"מ..לא יותר..ובמשקל של הרמקול..אין לך מה לפחד מבחינת העומס..שני דיבל גבס והוא לא יפול גם עם 5 רמקולים כאלה עליו!..
לגבי אבק..זה ממש לא משהו שאתה צריך לקחת בחשבון..אז מנקים פעם בחודש חודשיים את המדף הקטן ונגמר הסיפור..
וגם קח בחשבון שאין לך הרבה אופציות עם הרגליות האלה!..
לגבי אבק..זה ממש לא משהו שאתה צריך לקחת בחשבון..אז מנקים פעם בחודש חודשיים את המדף הקטן ונגמר הסיפור..
וגם קח בחשבון שאין לך הרבה אופציות עם הרגליות האלה!..
שלום אריאל, בדקתי דווקא את רעיון המדף שלך (אחרי ששללתי אותו על הסף - מצטער על זה) וחשבתי אולי לשים מדף אחד יותר גדול - לאורך כמעט כל רוחב המיטה (1.20מ - שזה המרחק שאמור להיות בין הרמקולים), לחזק אותם עם 6 דיבלים קודחים לגבס (ממתכת) ואז יהיה אפשרי לשים את שני הרמקולים בצדדים ועוד משהו באמצע ואולי הם לא יראו כלכך תקועים ככה....
והעניין הנוסף זה שהמדף/מדפים הם יותר גבוהים מגובה המיטה... ואת הרמקולים יהיה אפשר לכוון ככה שמאלה/ימינה אבל לא יהיה אפשרי לעשות להם "זווית" למטה (כאילו באלכסון כלפי מרכז המיטה מטה - אלא רק אלכסון מעל גובה המיטה...)
זה ייצור בעיה?
מצטער על כל השאלות העניין הוא שאני ממש חייב להיות סגור על עצמי מה אני רוצה לעשות בנוגע לרמקולים על הקיר הזה כי ברגע שאני אעשה את החורים ואם אני אתחרט אחרי זה זה יהיה סיפור לעשות תיקוני צבע בקיר האדום... בגלל זה אני חייב להיות סגור על עצמי מה אני אעשה כדי שאני לא אתחרט לאחר מכן =\
והעניין הנוסף זה שהמדף/מדפים הם יותר גבוהים מגובה המיטה... ואת הרמקולים יהיה אפשר לכוון ככה שמאלה/ימינה אבל לא יהיה אפשרי לעשות להם "זווית" למטה (כאילו באלכסון כלפי מרכז המיטה מטה - אלא רק אלכסון מעל גובה המיטה...)
זה ייצור בעיה?
מצטער על כל השאלות העניין הוא שאני ממש חייב להיות סגור על עצמי מה אני רוצה לעשות בנוגע לרמקולים על הקיר הזה כי ברגע שאני אעשה את החורים ואם אני אתחרט אחרי זה זה יהיה סיפור לעשות תיקוני צבע בקיר האדום... בגלל זה אני חייב להיות סגור על עצמי מה אני אעשה כדי שאני לא אתחרט לאחר מכן =\
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

כן האמת שזה אחלה רעיון..אתה יכול לשים שם מלא דברים ליופי או דברים קטנים שתוכל לחסוך מקום אם תשים אותם שם..וגם מדף גדול יפחית את הסיכוי שמישהו ייתקע בו עם הראש(כי יראו אותו)..חחח
לגבי הזווית של הרמקולים..אתה יכול להניח אותם כל אחד על מין משולש עץ או חומר קשיח שייתפס למדף..ככה שייתן להם זווית לכיוון האוזן..ואז תחבר את הרמקולים לאותו משולש..אם הם ממש קלים אז תעזר בדבק דו צדדי או תופסנים אם הם כבדים יחסית לדבק דו צדדי..
ואתה יכול לשאול כמה שאלות שאתה רוצה!..בשביל זה כולנו פה..
לגבי הזווית של הרמקולים..אתה יכול להניח אותם כל אחד על מין משולש עץ או חומר קשיח שייתפס למדף..ככה שייתן להם זווית לכיוון האוזן..ואז תחבר את הרמקולים לאותו משולש..אם הם ממש קלים אז תעזר בדבק דו צדדי או תופסנים אם הם כבדים יחסית לדבק דו צדדי..
ואתה יכול לשאול כמה שאלות שאתה רוצה!..בשביל זה כולנו פה..