מחפש המלצה למסך הקרנה לח"ק במרתף.
שלום,
קניתי את המקרן המיועד אופטומה HD20, עכשיו נשאר רק:
מערכת ישיבה - ? הלכתי לאיבוד
ו...מסך קבוע למקרן אני מעוניין ב 120" על איזה מסך אתם ממליצים?
או שאולי אפילו רק על איזה בד ומאיפה לקנות אזמין את זה וארכיב את זה לבד על גבי מסגרת שחורה שאבנה לבד (או שזה מסובך מכפי שזה נשמע?) תודה!
או שאולי אפילו רק על איזה בד ומאיפה לקנות אזמין את זה וארכיב את זה לבד על גבי מסגרת שחורה שאבנה לבד (או שזה מסובך מכפי שזה נשמע?) תודה!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
במידה והתקציב מאפשר התשובה מאוד פשוטהbenturj כתב:שלום,
או שאולי אפילו רק על איזה בד ומאיפה לקנות אזמין את זה וארכיב את זה לבד על גבי מסגרת שחורה שאבנה לבד (או שזה מסובך מכפי שזה נשמע?) תודה!...
לגבי מסך ההמלצה שלי היא אחת ויחידה CARADA קנית לא טעית. שרות,איכות ואמינות ללא פשרות.
http://carada.com/
לגבי מערכת ישיבה גם פה המלצה חד משמעית מבחינתי :
http://www.idanktv.com/?gclid=CN-rrZad1 ... 3wod31ibJg
אני יודע העסק לא זול אבל מדובר בהשקעה לטווח ארוך.
תתחדש
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אם יש לך ידיים טובות, אפשר לעשות מסך DIY בזול
בדוק באתר av-outlet.com , שם יש מבחר של בדים לפי מטר ובנוסף יש הוראות מפורטות מאוד להרכבה של מסך DIY . בהצלחה.
Re: אם יש לך ידיים טובות, אפשר לעשות מסך DIY בזול
הזמנתי מהם בד DALITE-DA MAT ( עם גב שחור) , השירות היה אחלה . כששאלתי לגבי משלוח הוא אמר לי 220 דולר עם FEDEX , רק כשביקשתי לבדוק שוב עם UPS אז המחיר ירד ל 115$ .opv כתב:בדוק באתר av-outlet.com , שם יש מבחר של בדים לפי מטר ובנוסף יש הוראות מפורטות מאוד להרכבה של מסך DIY . בהצלחה....
עבור בד בשווי 200$ ועוד משלוח של 115$ ( הבד בגודל 120") שילמתי מיסים בארץ על סך 330 שקל .
עדיין לא הרכבתי את הבד על המסגרת . מסגרת עץ \אלומיניום תעלה בסביבות 150-200 שקל. כך שסך הכל תגיע ל 1700 שקל .
כמו שאמרתי עדיין לא הרכבתי , וזה המחיר של DIY ברמה טובה מאוד .
לגבי מערכות ישיבה , יש המון מערכות ישיבה ביד 2 . אם להתפנק אז ללכת לכיוון אמריקן קומפורט \ לייזי בוי ששם הכורסאות מפנקות מאוד ( ריקליינרים עד שכיבה)
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
Re: אם יש לך ידיים טובות, אפשר לעשות מסך DIY בזול
לאחר בדיקה מעמיקה, אני בחרתי בסוף אמריקאן קומפורט ומאוד ממליץ. פינוק אמיתי.לגבי מערכות ישיבה , יש המון מערכות ישיבה ביד 2 . אם להתפנק אז ללכת לכיוון אמריקן קומפורט \ לייזי בוי ששם הכורסאות מפנקות מאוד ( ריקליינרים עד שכיבה)...
אם אתה רוצה לראות את כל המבחר, לך לחנות היבואן (עמינח) במושב ניר צבי.