אלן דג'נרס צוחקת על אפל, ואז צריכה להתנצל...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
http://www.engadget.com/2010/05/04/elle ... pologizes/
למה בדיוק היא התנצלה לא הבנתי? זו בדיחה מצחיקה וכדאי שהאנשים באפל יגדלו באופן דחוף חוש הומור...
למה בדיוק היא התנצלה לא הבנתי? זו בדיחה מצחיקה וכדאי שהאנשים באפל יגדלו באופן דחוף חוש הומור...
היא התנצלה בצורה מצחיקה , כלומר" אייפון/אייפאד /אייפוד ...... ומר מקינטוש אני מצטערת " , כנראה שאפל העבירה מסר כ"כ זועם עד שהרשת אילצה אותה להתנצל . ואז היא עשתה מזה צחוק על אפל .
זה מזכיר לי את האימרה "תזהר עם מה שאתה מבקש , כי אתה יכול גם לקבל את זה "
האמת היא שהחברה הזו הש*ן עלה להם לראש עד כדי כך, שהם אפילו לא רואים שהם עצמם עושים לעצמם צרות ומעוררים גיחוך . אם זה ימשך , החברה הזו תגמור כלא רלבנטית (מספיק שמספיק אנשים ימאס להם מאפל ושיעבירו שזה לא קול להתעסק איתם וזהו )
זה מזכיר לי את האימרה "תזהר עם מה שאתה מבקש , כי אתה יכול גם לקבל את זה "
האמת היא שהחברה הזו הש*ן עלה להם לראש עד כדי כך, שהם אפילו לא רואים שהם עצמם עושים לעצמם צרות ומעוררים גיחוך . אם זה ימשך , החברה הזו תגמור כלא רלבנטית (מספיק שמספיק אנשים ימאס להם מאפל ושיעבירו שזה לא קול להתעסק איתם וזהו )
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
הקטע המשעשע הוא שהיא שוב הציגה את הסירטון עליו היא מתנצלת
אפל פשוט חברה מגעילה
אפל פשוט חברה מגעילה
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
כל הכבוד לאלן, אפילו כשהיא מתנצלת היא ממשיכה לצחוק על אפל
אני אישית משמיץ את אפל בכל הזדמנות שיש לי, ולהוכחה אני מראה לאנשים את האייפון 2G שלי שאחרי נפילה קטנה ביותר התחילו פסים מגעילים בלמעלה של המסך של פיקסלים, והם לא מפסיקים לגדול...
אני אישית משמיץ את אפל בכל הזדמנות שיש לי, ולהוכחה אני מראה לאנשים את האייפון 2G שלי שאחרי נפילה קטנה ביותר התחילו פסים מגעילים בלמעלה של המסך של פיקסלים, והם לא מפסיקים לגדול...
I'm not as think as you drunk i am
היא מעולה (Y)
אני אוהב סטיקומים, אשתי אוהבת דרמות איכות ולרקוד עם אלק כוכבים.
אלן דג'נרס זה אחד הדברים היחידיים ששנינו מוכנים לראות יחד.
אלן דג'נרס זה אחד הדברים היחידיים ששנינו מוכנים לראות יחד.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
רק אני רואה את ההתרפסות שלה כלפי אפל? השורה התחתונה היא שאפל קיבלה פרסומת חינם מאלן דג'נרס.....
בארה"ב, יש מנטליות כל כך שונה משלנו. שחברה תלך ותגיש תלונה בעקבות מערכון כזה....
בארה"ב, יש מנטליות כל כך שונה משלנו. שחברה תלך ותגיש תלונה בעקבות מערכון כזה....
זאת הגדולה שלה
היא כאילו מתרפסת, אבל זה הכל בעקיצה. אם תצפה בתוכנית שלה..קצת יותר תקלוט את הראש שלה.osherov כתב:רק אני רואה את ההתרפסות שלה כלפי אפל? השורה התחתונה היא שאפל קיבלה פרסומת חינם מאלן דג'נרס.....
בארה"ב, יש מנטליות כל כך שונה משלנו. שחברה תלך ותגיש תלונה בעקבות מערכון כזה.......
אפל לדעתי לא קיבלו פה פרסום איכותי, אלא יצאו קטניםםםםם
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
היא פשוט ענקית
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים